Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba canım

Ben netten 2 kere cam ürün aldım 2 si de sağlam geldi çok şükür hatta geçen gün de kahve takımı sipariş ettim umarım o da sapasağlam gelir.Sanırım şans işi bu biraz da kargo şirketiyle de alakalı olabilir

evim.net'ten aldığım ürünler birkaç defa öyle gelince ben de boykot ettim.
çok güzel kampanyaları oluyor ama ya gösterdikleri gibi olmuyo gönderdikleri (saksılı mutfak fırçasını saksısız yollamak gibi) yada bir kenarında kırık oluyo o kadar dandik paketliyorlar ki.
şimdiye kadar dekoreko gibi paketleyen görmedim. plastik bile alsanız bütün ürünler kutu icinde tek tek sarılmış oluyor..

aynen dekoreko bu konuda hassas gecen ay bardak tkmı almıştım daha paketlerken kırmışlar hemen telefon açıp soylediler para iadesi yapacaklarını markafoniye çok güveniyodum ama o da bozdu artık neredeyse hiç sarmadan gönderiyorlar bugün westing kampanyasından teflonlu borcamlarım geldi kulpları camdanmış bi tanesinin kulpu kırılmış kutunun dışında kalan kısım kırılınca kolinin içine düşmesi lazım ama ne hikmetse borcamın içindeydi parca heralde kırık gönderdiler

minimalin mi uyku seti 60 a gelicek cnm foto atsana bi bakim bakim . . .
yok canım minimalin değil baysalın sanırım karışık nevresim kampanyası var ya orda

çoook teşekkür ederim bilgilendirmelerin için canım.bazı ürünlerini ben de beğendim mesela peynir dünyası bi de şu dondurucuda kullanılan kapları :)daha almadım ama
antartikaya çok iyi diyorlar bende alıcam bu hafta 4lü renkliler var ıns ondan alıcam köfteyı yap koy yapıstırmıyormus hıc kokuda gecmıyormus buzlugun ondan ıstedım ben

canım ankaradaysan kızılayda alp billuriyede var aynı fıyatta markafonidekıyle ama duygu cek vardı onu kullandı galıba orada kızartmaları 29 lıra saklamalarda 30 sanırım setı

evet kızlar ceyızıme nerden baslıyım bana yardım edın :)
canım ilk önce tencere tabak çatal bıcaktan basla
günlük yemek takımı
misafir yemek takımı
çatal bıcak seti misafır ve günlük olmak üzere
sonra bardak çanak
sonra nevresim yatak örtün
bornozun havlun
cok sonra evını bılırsen halı perde beyaz esya say say bıtmezde ben sana kısada özet geçiyim dedim

markafoni'deydi herhalde, verda çatal-bıçak takımı gördüm.
bi fikri olan var mı,gayet de uygun ama emin olamadım kızlar :26::26:
canım eğer uygun dusunuyorsan bakmadım gerci verdanınkılerede nehir ve narin markasını çok öneriyorlar benim eltimin narin günlük çatalı bıcagı çok güzeller ve çok memnun
bende düşünmekteyim narin almayı

tatlım benim yakından görme imkanım yoktu resimde kırmızı duruyor bu kadar fuşya geleceğini tahmin edemedim of yaa yarın bi arayayım da iade edeyim ya da değişim
Canım ne yaptın konustun mu ne dediler?Benim nevresimim de açık bir yeşil hiç resimdeki gibi değil.Resimde daha gri mavi gibi duruyor ama öyle gelmedi

Son düzenleme:
Canım ne yaptın konustun mu ne dediler?Benim nevresimim de açık bir yeşil hiç resimdeki gibi değil.Resimde daha gri mavi gibi duruyor ama öyle gelmedi

vaktim yoktu canım yoldaydım o yüzden arayamadım iade ya da değişim isteyceğim bugün arayıp seninkinin de mi rengi değişik geldi
bu ne şanssızlık ya tatlım konuştuysan sen de yaz da haberleşelim beraber hareket edelim ben bunu kullanmayı düşünmüyorum çünkü

bu minimalin nevresim takımlarında sorun var galiba ya benimki nasıl gelecek acaba ?

Special K almış babam bana tükettiğimi bildiğinden fakat çek kodu var diyorlardı göremedim içinde

Special K almış babam bana tükettiğimi bildiğinden fakat çek kodu var diyorlardı göremedim içinde

ustunde markafonı cekı yazan ambalaj mı canım babanın aldıgı

ustunde markafonı cekı yazan ambalaj mı canım babanın aldıgı

He yok canım öyle birşey yazmıyor , demek onun paketleri ayrı oluyor.. Tahminim fiyatıda Çek veriyor ya sonuçta

He yok canım öyle birşey yazmıyor , demek onun paketleri ayrı oluyor.. Tahminim fiyatıda Çek veriyor ya sonuçta

fıyat aynı kucuk paket degıl buyuk paketlerde uzerınde markafonı yazıcak çoğu yerde çok tüketilmediği için yok büyük markettlerde var

kızlar Special K lardaki çekler 60 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılabiliyo geçen gün baktım markette pakette öyle yazıyo

Canlarım markafonide çok hoş şeyler var bende alışveriş yapıcam ama arama motoru falan yok sitede aradıklarıma nasıl bakıcam yardımcı olur musunuz ? :44:

Canlarım markafonide çok hoş şeyler var bende alışveriş yapıcam ama arama motoru falan yok sitede aradıklarıma nasıl bakıcam yardımcı olur musunuz ? :44:

canım markalar sureklı degısır ve 2 3 gunluk gelirler sen ev urunlerıne bakacaksan ev bolumune tıkla markalar sıralanır ornek verıyım sarev cıkar orada da sıralama yerı vardır orda da mesela cıft kısılık alez battanıye dıye ayrılır ole var normal arama motoru yok

Son düzenleme:
kızlar merhaba, morhipodan ilk alısverişim oldu fakat iptal etcem edemiyorum ya ,, daha kargoya verilmedi sonucta nereden iptal ediliyor bu.
ayrıca telefona bakılmıyor saati değilmiş

iletişim çok yetersiz.nasıl ulasıcam bunlara.msj attım cvp yok.

çekide bakalım iade edicek mi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…