Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım mail at cevap veriyorlar benim de çekimi yatırmamışlardı bir ay sonra konuyla ilgili mail attım çeki de iade ettiler hemen.

Canım mail at cevap veriyorlar benim de çekimi yatırmamışlardı bir ay sonra konuyla ilgili mail attım çeki de iade ettiler hemen.

Canım kaç kere mail attım hala dönmediler korkmaya basladım :18::18:
Umarım ücret ve hediye çekimi hemen iade ederler.

kzlar bernardonun internet sayfasından alış veriş yapan var mı hiç ???????????????? :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlaaaaaarrrr haftasonu evlendim bennn darısı sizin başınıza inşallah hayırlısı olur bi iki foto attım öpüldünüzz :)

kızlaaaaaarrrr haftasonu evlendim bennn darısı sizin başınıza inşallah hayırlısı olur bi iki foto attım öpüldünüzz :)
Eki Görüntüle 456888 Eki Görüntüle 456894

ay canım hayırlı olsun bitanem süper bir gelin olmuşssun hayran kaldım Allah nazarlardan saklasın sizi fotolarınıza bayıldım gelinliğin bir harika
haraberlerde çekildiğiniz fotoya bayıldım senin fotonda harika makyajın çok güzel olmuş her şeyin güzel hayatım inş içine sinmiştir
mutluluğunuz daim olsun canım

kizlar bisey sorucam

kactane yüzük aliniyor?
söz nisan evlilik icin ayri ayri mi yüzük aliniyor?

bilgi verirmisiniz?

Anladım canım bi saattir kurcalıyorum bulucam diye canım çıktı Çok teşekkür ederim

Anladım canım bi saattir kurcalıyorum bulucam diye canım çıktı Çok teşekkür ederim

rica ederim kuzum

Canım kaç kere mail attım hala dönmediler korkmaya basladım :18::18:
Umarım ücret ve hediye çekimi hemen iade ederler.

merak etme çok güvenilir bi site ben sürekli alış veriş yapıyorum para iadesi konusundada bi sıkıntı olmuyor

Canım Bana Göre;

6 Nevresim Takımı
4 Battaniye (2 Çift Kişilik, 2 Tek Kişilik)

olmalı..

.

yaa ben nevresimlere doyamıyorum resmenn birsürü liste yaptım şunu alcam bunu alcam hepsi çok hoşuma gidiyoo

battaniye sanırım öyle yaparım hatta 3 çift 1 tek kişilik alabilirim.

yaa ben nevresimlere doyamıyorum resmenn birsürü liste yaptım şunu alcam bunu alcam hepsi çok hoşuma gidiyoo

battaniye sanırım öyle yaparım hatta 3 çift 1 tek kişilik alabilirim.

nevresim aşkı bende de var,
dayanamayıp her gördüğümü almak istiyorum resmen..
şuan 5 tane var, alacak listemde 4 tane
ama bakalım o kadar daha alabilecek miyim annem izin vermeyebilir

.

nevresim aşkı bende de var,
dayanamayıp her gördüğümü almak istiyorum resmen..
şuan 5 tane var, alacak listemde 4 tane
ama bakalım o kadar daha alabilecek miyim annem izin vermeyebilir

.

bende daha 2 tane var ama listemde bi 11 12 tane daha beğendiğim varr arasından seçmem gerekicekk galibaaa

Favorito Rendeleme Ve Dilimleme Makinesi Blue House kullanan var mı ?
moulinex rendeyi önermediklerini biliyorum blue house daha kaliteli duruyor sanki?

Sanırım bir çok kk kızı kpss sınavı için hazırlanıyor.. çok sakin gördüm kk'yı.. bnmde erkek arkadaşım girecek sınava, çok heyecanlıyızz :18: :18:

sınava girecek tüm arkadaşlara bol bol başarı diliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…