kızlar merhaba, morhipodan ilk alısverişim oldu fakat iptal etcem edemiyorum ya ,, daha kargoya verilmedi sonucta nereden iptal ediliyor bu.
ayrıca telefona bakılmıyor saati değilmiş
iletişim çok yetersiz.nasıl ulasıcam bunlara.msj attım cvp yok.
çekide bakalım iade edicek mi :S
Canım mail at cevap veriyorlar benim de çekimi yatırmamışlardı bir ay sonra konuyla ilgili mail attım çeki de iade ettiler hemen.
kızlaaaaaarrrr haftasonu evlendim bennn darısı sizin başınıza inşallah hayırlısı olur bi iki foto attım öpüldünüzz :)
Eki Görüntüle 456888 Eki Görüntüle 456894
Anladım canım bi saattir kurcalıyorum bulucam diye canım çıktıcanım markalar sureklı degısır ve 2 3 gunluk gelirler sen ev urunlerıne bakacaksan ev bolumune tıkla markalar sıralanır ornek verıyım sarev cıkar orada da sıralama yerı vardır orda da mesela cıft kısılık alez battanıye dıye ayrılır ole var normal arama motoru yok
kizlar bisey sorucam
kactane yüzük aliniyor?
söz nisan evlilik icin ayri ayri mi yüzük aliniyor?
benım bildiğim tek yüzük söz veya nişan yüzüğün evlilik yüzüğün olur
söz demek nişan demek zaten nişan kutlaması yapmazsan düğün salonunda düğün yapar gibi evde yapılan söz nişan sayılır öncedenmiş o kına gecesi kutlar gibi nişan gecesi kutmalak herkesi çağırmak fln
bilgi verirmisiniz?
Anladım canım bi saattir kurcalıyorum bulucam diye canım çıktıÇok teşekkür ederim
kızlaaaaaarrrr haftasonu evlendim bennn darısı sizin başınıza inşallah hayırlısı olur bi iki foto attım öpüldünüzz :)
Canım kaç kere mail attım hala dönmediler korkmaya basladım :18::18:
Umarım ücret ve hediye çekimi hemen iade ederler.
kızlarr ya çeyizde kaç nevresim takımı kaç battaniye olmalı sizcee:44::44:
Canım Bana Göre;
6 Nevresim Takımı
4 Battaniye (2 Çift Kişilik, 2 Tek Kişilik)
olmalı..
.
kızlarr ya çeyizde kaç nevresim takımı kaç battaniye olmalı sizcee:44::44:
yaa ben nevresimlere doyamıyorum resmennbirsürü liste yaptım şunu alcam bunu alcam hepsi çok hoşuma gidiyoo
battaniye sanırım öyle yaparım hatta 3 çift 1 tek kişilik alabilirim.
nevresim aşkı bende de var,
dayanamayıp her gördüğümü almak istiyorum resmen..
şuan 5 tane var, alacak listemde 4 tane
ama bakalım o kadar daha alabilecek miyim annem izin vermeyebilir
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?