Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar markafoni kargo bedava çekim var. İhtiyacı olan varsa verebilirim. :)

evimister sitesi iade yapılamaz dedı ısın ıcınden cıktı ne bı acıklama ne bı urunumuz sahte degıl sıyrıldı gıttı ıade ıstemıyorum orjınalını getırın tavanın dıyorum yok umurlarında degıl tuketıcı haklarına sıkayet edıcem baska ne yapmalyım kızlar soyleyın
tefal tava alıyorum 90 lıra para verıyorum sahte cıkıyor yok bole bı dunya yaa

mrb maduruyetın ıcın cok uzuldumm(
ben burda kac kere ayzdımm evımısterden bısı almayın dıye musterı memnunıyetı dıye bısı yok,urun elıne 2hafta hatta 3 hafta sonra ulasıyoo,ve aldın sey sahte..ben burdan 2 adet tablo alım 100 tl verdım tablolar bı geldıkı o kadar bayagı o kadar ucuzkı yanı duavara asmaya utanırsın(

tabı esıme karsıda cok mahcup oldum burdan almayalım vardır bısı dedı ama ben ınatla ıstedıms ıparıs ettık ve cok gec geldı gelmesıylede sok yasadım ben oparayla gıder en guzel tabloyu alırdım.of kıne off ben bı sıkayette bulanmadım sadece o sıteye yazı yazıdmm ve asla sızden bısı almıycamı ve aldırmıycam cevremede dedımm... bu bana bı ders olduu..canım tuketıcı haklarına basvur ama emın ol cok sınırlenıp strese gırersın artı sınır stres o verdın parayıda gecerr.bundAN SONRA BISI ALMAAAAAA..ALMAYINN EVIM ISTER STESINDEN NEFRETT EDIYORUMMMMMMMMM

aynı şekilde altıncı caddedende almayın sakın 27 mayıstan beri oyalıyolar hala ses seda yok.sus payı 100 tl çek yüklemişler.twetter ı önce okuyun öle alın ordan.2 defa yolladım ürünü yanlış ürün yolladılar.müşteri ilişkisi yerlerde.para iadesi için uğraşıyorum.facebookta yapılan bütün yorumları siliyo bu site ayrıca sizi facebooktata engelliyo msj gönderemiyosunuz yorum yapamıyosunuz o kadar yüzsüz.hatta cemil ipekçi bile maddi manevi tazminat davası açıcak bu altıncı caddeye habersiz adını kullanmışlar reklam yapmışlar resmen.
önce burayı okuyun öle alışveriş yapın.
https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı cadde

elinizdeki garantı belgesiyle tefal magazasına gidin yazmıslar baktım garantı belgesı yok urun klavuzu var
ayrıca 8 tane urun almısım wok tava dahıl hepsının faturası elımde mavcut bu hatalının faturası yok gonderseler saklarım hepsını yanyana koydum saklıyorum urunun faturasınıda gondermemısler sımdı fark ettim bı bu urunun yok bunlar bı dolanmaz yaptılar bana bu urunde çaktılar resmen sahte urunu faturasız ohhh rezıl pislikler bır daha bedava verseler almam evimister.com sitesinden

ya millet sakır sakır bu siteden alısveriş yapıyor cok uygun dio:s ben neden uygun bulamıyorum acaba bu siteyi baska siteden alacagım 10 tl lik mal burda 25 30 tl..verdikleri hediye cekinin kat be katını cıkarıyolar zaten..hiç ucuz bir site degil

ara ara giriyo indirime ben tefal düdüklü aldım daha doğrusu alamadım mağzasında 340 tl burdan çekle 220 ye almıştım taksitli.ama 1.5 ay oldu süründrdüler.yanlış ürün yollluyolar.valla bundan sonra gidip kendim alıcam en azından fazla para veririm ama başım ağrımaz

kızlar u nevresımı alıyım mı 62 tl ye gelecek bana
%50 pamuk %50 polyester dıyor polyester olmasına ragmen cok pahalı degıl mı bu taçın urunlerıdne hep mı polyester var

evimister.com garanti belgesiyle her hangi bir mağazaya gidin dedi bende garanti belgesi yerine kullanım kulavuzu oldugunu soyledım bı numara verdıler bız aradık konustuk sızınle ılgılenecekler dıye ben ankaradayım yaa ankara numarası aradım
acan adam bızım haberımız yok o site neymiş dedi direk biz teknik servisiz ne yapabılır ki tavaya dedi
olayı anlayyım adama 8 tane alıs verıs yaptıgımı hepsının faturasının oldugunu bunun olmadıgını ıcınden garantı belgesının ıkısınınde cıkmadıgını falan soyledım
adam aynen o sitede bi üç kahıt dönüyor tavalar öyle gelmez geldiysede kendileri aldıkları yerle görüşecek dedi
aynı benim dediğimi dedi evimister.com a diyorum ki tedarikcinizle görüşün o zaman o değiştirsin hatalı vs geldiyse orjinalını göndersin yok
neyse bunları yazdım ben tekrar evimister.com sitesine onlarda yarın tefal ile görüşüp döneceklerini yazmışlar
hep bi oyalama anlıycanız
artık en son verdıgınız numarayı aramamıssınız bıle ınsanları dolandırmaya devam edın yazdım
haram zehır zıkkım olsun ben nıye ugrasacakmısım senın kendı hatalı veya sahte urununle

benim yaşadığımı sen yaşamışsın inşallah çabuk sonuçların ben hala uğraşıyorum.bundan sonra kolay kolay alışveriş yapmam internetten hevesim giti zaten

benim yaşadığımı sen yaşamışsın inşallah çabuk sonuçların ben hala uğraşıyorum.bundan sonra kolay kolay alışveriş yapmam internetten hevesim giti zaten

benim hevesim de evim.netten sonra gitti... kırık kırık,eksik fln yolladılar.. neyse geri gönderin parayı iade edelim dediler ama cok düşük bi meblaydı takip edemedim.. parasında değilim de insanı aptal yerine koyuyolar... ben de artık öööyle bakıyorum alışveriş sitelerine, hiç alasım yok açıkçası..

valla internet alışverişi benim için büyük bir nimet:) bende ufak tefek sorunlar yaşadım ama çözülmeyecek bir şey yaşamadım çok şükür.

bu arada en son yaptığım altıncı cadde siparişimde kargoya verilmiş mail geldi. bazı ark. sorun yaşamış inş. biran önce sorunları çözülür. elimde 2 tane altıncı cadde indirimi var güzel bir fırsat görürsem onları da kullanıcam inş:))

evim ister tamamen sahtekar bir site arkadaşımın da başına aynı şey gelmişti. sakın aldanıp ta almayın arkadaşlar. sikayetvar. com daki yorumlara bi bakın.

kupalarımdan biri krık geldiiiii..markafoni yaktın beniii ne kadar da severek almısrtım ustelik 4 u 5 tl di bulunmaz fırsattı bugun geldiler..oyle guzeller ki kızlarrrrrrancak para iadesi yapıolarmıs kırılacak urunlerde yeniden tedarik edemiolarmıs..5 tl nin iadesini bana yapsan neeee yapmasan neeeee

canım ben çok kırılacak sey aldım hıc kırılmadı kargocuda iş bitiyor aslında ben kahvaltı setımı ordan yaptım neredeyse

kızlar ben çek forumundan bır bayandan daybuyday hesabı aldım 50 tl alt lımıtlı 20 tl cek olan sıfeyıde degıstırdım
fakat suphe olustu sımdı bsy alsam sonucta maıl adresının sıfresı var onda gırer uyelıgın sıfresını degıstırır bılgılerı gorme olanagı ya da aldıgım urunlerın adresını degsıtırme olanagı cok yuksek
buradan tanıdıgım arkadaslarımla bır problemım olmadı sımdıye kadar ama sızce o hesaptan alıs verıs yapıyım mı
ozdılek nevresımı almayı dusunuyorum artık vodafone 20 tl ındırımıyle 90 lıralık nevresım 50 tl ye gelecek alıyım mı sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…