kızlar altıncıcadde sıtesınde 120 alt lımıtlı alıs verıslerınızde 60 tl ındırım 9 lıra gruoponda ben ıkı tane kaptım azalıyor alacaklar hemen alsın 5 agustosa kadar gecerlı kuponlar
Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com
evimister sitesi iade yapılamaz dedı ısın ıcınden cıktı ne bı acıklama ne bı urunumuz sahte degıl sıyrıldı gıttı ıade ıstemıyorum orjınalını getırın tavanın dıyorum yok umurlarında degıl tuketıcı haklarına sıkayet edıcem baska ne yapmalyım kızlar soyleyın
tefal tava alıyorum 90 lıra para verıyorum sahte cıkıyor yok bole bı dunya yaa
mrb maduruyetın ıcın cok uzuldumm(
ben burda kac kere ayzdımm evımısterden bısı almayın dıye musterı memnunıyetı dıye bısı yok,urun elıne 2hafta hatta 3 hafta sonra ulasıyoo,ve aldın sey sahte..ben burdan 2 adet tablo alım 100 tl verdım tablolar bı geldıkı o kadar bayagı o kadar ucuzkı yanı duavara asmaya utanırsın(
tabı esıme karsıda cok mahcup oldum burdan almayalım vardır bısı dedı ama ben ınatla ıstedıms ıparıs ettık ve cok gec geldı gelmesıylede sok yasadım ben oparayla gıder en guzel tabloyu alırdım.of kıne off ben bı sıkayette bulanmadım sadece o sıteye yazı yazıdmm ve asla sızden bısı almıycamı ve aldırmıycam cevremede dedımm... bu bana bı ders olduu..canım tuketıcı haklarına basvur ama emın ol cok sınırlenıp strese gırersın artı sınır stres o verdın parayıda gecerr.bundAN SONRA BISI ALMAAAAAA..ALMAYINN EVIM ISTER STESINDEN NEFRETT EDIYORUMMMMMMMMM
aynı şekilde altıncı caddedende almayın sakın 27 mayıstan beri oyalıyolar hala ses seda yok.sus payı 100 tl çek yüklemişler.twetter ı önce okuyun öle alın ordan.2 defa yolladım ürünü yanlış ürün yolladılar.müşteri ilişkisi yerlerde.para iadesi için uğraşıyorum.facebookta yapılan bütün yorumları siliyo bu site ayrıca sizi facebooktata engelliyo msj gönderemiyosunuz yorum yapamıyosunuz o kadar yüzsüz.hatta cemil ipekçi bile maddi manevi tazminat davası açıcak bu altıncı caddeye habersiz adını kullanmışlar reklam yapmışlar resmen.
önce burayı okuyun öle alışveriş yapın.
https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı cadde
ya millet sakır sakır bu siteden alısveriş yapıyor cok uygun dio:s ben neden uygun bulamıyorum acaba bu siteyi baska siteden alacagım 10 tl lik mal burda 25 30 tl..verdikleri hediye cekinin kat be katını cıkarıyolar zaten..hiç ucuz bir site degil
Eki Görüntüle 457875
kızlar u nevresımı alıyım mı 62 tl ye gelecek bana
%50 pamuk %50 polyester dıyor polyester olmasına ragmen cok pahalı degıl mı bu taçın urunlerıdne hep mı polyester var
evimister.com garanti belgesiyle her hangi bir mağazaya gidin dedi bende garanti belgesi yerine kullanım kulavuzu oldugunu soyledım bı numara verdıler bız aradık konustuk sızınle ılgılenecekler dıye ben ankaradayım yaa ankara numarası aradım
acan adam bızım haberımız yok o site neymiş dedi direk biz teknik servisiz ne yapabılır ki tavaya dedi
olayı anlayyım adama 8 tane alıs verıs yaptıgımı hepsının faturasının oldugunu bunun olmadıgını ıcınden garantı belgesının ıkısınınde cıkmadıgını falan soyledım
adam aynen o sitede bi üç kahıt dönüyor tavalar öyle gelmez geldiysede kendileri aldıkları yerle görüşecek dedi
aynı benim dediğimi dedi evimister.com a diyorum ki tedarikcinizle görüşün o zaman o değiştirsin hatalı vs geldiyse orjinalını göndersin yok
neyse bunları yazdım ben tekrar evimister.com sitesine onlarda yarın tefal ile görüşüp döneceklerini yazmışlar
hep bi oyalama anlıycanız
artık en son verdıgınız numarayı aramamıssınız bıle ınsanları dolandırmaya devam edın yazdım
haram zehır zıkkım olsun ben nıye ugrasacakmısım senın kendı hatalı veya sahte urununle
benim yaşadığımı sen yaşamışsın inşallah çabuk sonuçların ben hala uğraşıyorum.bundan sonra kolay kolay alışveriş yapmam internetten hevesim giti zaten
evimister.com garanti belgesiyle her hangi bir mağazaya gidin dedi bende garanti belgesi yerine kullanım kulavuzu oldugunu soyledım bı numara verdıler bız aradık konustuk sızınle ılgılenecekler dıye ben ankaradayım yaa ankara numarası aradım
acan adam bızım haberımız yok o site neymiş dedi direk biz teknik servisiz ne yapabılır ki tavaya dedi
olayı anlayyım adama 8 tane alıs verıs yaptıgımı hepsının faturasının oldugunu bunun olmadıgını ıcınden garantı belgesının ıkısınınde cıkmadıgını falan soyledım
adam aynen o sitede bi üç kahıt dönüyor tavalar öyle gelmez geldiysede kendileri aldıkları yerle görüşecek dedi
aynı benim dediğimi dedi evimister.com a diyorum ki tedarikcinizle görüşün o zaman o değiştirsin hatalı vs geldiyse orjinalını göndersin yok
neyse bunları yazdım ben tekrar evimister.com sitesine onlarda yarın tefal ile görüşüp döneceklerini yazmışlar
hep bi oyalama anlıycanız
artık en son verdıgınız numarayı aramamıssınız bıle ınsanları dolandırmaya devam edın yazdım
haram zehır zıkkım olsun ben nıye ugrasacakmısım senın kendı hatalı veya sahte urununle
kupalarımdan biri krık geldiiiii..markafoni yaktın beniii ne kadar da severek almısrtım ustelik 4 u 5 tl di bulunmaz fırsattı bugun geldiler..oyle guzeller ki kızlarrrrrr ancak para iadesi yapıolarmıs kırılacak urunlerde yeniden tedarik edemiolarmıs..5 tl nin iadesini bana yapsan neeee yapmasan neeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?