kızlar ben çek forumundan bır bayandan daybuyday hesabı aldım 50 tl alt lımıtlı 20 tl cek olan sıfeyıde degıstırdım
fakat suphe olustu sımdı bsy alsam sonucta maıl adresının sıfresı var onda gırer uyelıgın sıfresını degıstırır bılgılerı gorme olanagı ya da aldıgım urunlerın adresını degsıtırme olanagı cok yuksek
buradan tanıdıgım arkadaslarımla bır problemım olmadı sımdıye kadar ama sızce o hesaptan alıs verıs yapıyım mı
ozdılek nevresımı almayı dusunuyorum artık vodafone 20 tl ındırımıyle 90 lıralık nevresım 50 tl ye gelecek alıyım mı sızce
canım ben bi sorun olucağını düşünmüyorum ama içine sinmiycekse de yapma.
Eki Görüntüle 459230 Eki Görüntüle 459231 Eki Görüntüle 459232 Eki Görüntüle 459233 Eki Görüntüle 459234 bu arada kızlar altıncı caddeden aldığım eşyalarım geldi hepsi birbirinden güzel özellikle havlularım kabartmanlı desenliler kutularında geldi. pembeli olanında rengi şahane. tavamda düşündüğümden büyük geldi. bu altıncı cadde süper valla
Almiycam sanir canım cok gerekmedikce artık cok açılmışim çünkü
Havluların cok güzel güle güle kullan
teşekkür ederim canım. zaten çok gerekli değilse alma nevresim. benim 4 tane çk var annem izin vermiyor daha almama. alırsam bir tanede misafir için alıcam o kadar. annem birikim yap bırak ıvır zıvır almayı diyor
Eki Görüntüle 460597 Eki Görüntüle 460595 Eki Görüntüle 460596
kızlar 6. cadde ye yatak örtüleri gelmiş piyasadakileri çok beğenmedim çok bakmadığımdandır yatak örtüm yok bunlar nasıl sizce daha güzellerini bulabilir miyim?
pembeli çok güzelmiş
o zaman 1.nin tonları daha uygun olabilir sana ama o modelden güzelleri vardır canım
ben de pembeliyi beğendim ama mobilyalara ve her nevresime uyum sağlayamayabilir diye düşünüyorum.
geçen english homedan da nevresim aldım. eve geldim ki defolu. değiştirdim onu. yeni aldığım daha beter defolu çıktı. para iadesi yaptırdım. siz de pakette aldığınız nevresimleri kontrol edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?