Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadi ya umarım sonuç iyi gelir benim geçen yıl 10 net fazla gelmişti düşük hesaplamışım senin de ii gelir umarım

geçen english homedan da nevresim aldım. eve geldim ki defolu. değiştirdim onu. yeni aldığım daha beter defolu çıktı. para iadesi yaptırdım. siz de pakette aldığınız nevresimleri kontrol edin kızlar.

Ben netten 2 nevresim takımı aldım 2 sini de açmadım çünkü tekrar katlayamam sonuçta çeyize konulucak katlayıp tekrar kutusuna kotmak lazım.
Sizler nasıl açıp bakıp geri koyuyosunuz nevresimleri?

2. olanı çok beğendimm canımm ne kadar bunun fiyatıı:44::44:
canım 89 tl dayvuydayda 20 tl lık hesap aldım cek forumundan vodoafoneden de bulursam arkadasımdan falan 50 lıraya alacaktım vazgectım alacaksan hesabı sana verıyım al ıstersen nevresım olayını sonraya bıraktım sımdı cok taksıtım oldu
gsm_lee
gsm_lee

cnm kaz tüyü yorgan istiyodun altıncı caddeye girmiş bi bak istersen . . .
sağ ol kuzucum baktım da bunun gıdık tüyü çok az ona görede fiyatı baya bi pahalı gözüküyor ben gıdık tüyü %50 ya da %70 olandan arıyorum
canım pembe guzel ama bence daha guzellerını bulursun ben eccobella casena markalı yatak ortusu aldım kelebeklı googleden bak markafonıdaya altıncıcaddeye sureklı gırıyor fıyatlarıda cok pahalı degıl
geçen english homedan da nevresim aldım. eve geldim ki defolu. değiştirdim onu. yeni aldığım daha beter defolu çıktı. para iadesi yaptırdım. siz de pakette aldığınız nevresimleri kontrol edin kızlar.
ben o gun 2. kalıte pike aldım defoludur degıstırmeyız dedıler bende yırtıgı var mı dedım yok basım hatası veya dikiş hatası dedıler orda actım baktım bsyde goremedım
20 tl dı pıke 8 tl de bonusum varmıs 12 tl ye aldım evdede baktım gözüm bı defo görmedi ama senın 1. kalıte almana rağmen nasıl öyle çıkar resmen kazıkalamaya calısıyorlar o zaman 2. kalıte urunlerı 1. kalıte dıye satmaya kalkıp

morhipo çeki olan var mı kızlar

yok kuzum çok sağolll senn altıncı cadde siparişlerin geldimii :44::44:

bilmiyorum ki outlet mağazadan da almadım halbuki. delik deşikti bir yeri.

Ben netten 2 nevresim takımı aldım 2 sini de açmadım çünkü tekrar katlayamam sonuçta çeyize konulucak katlayıp tekrar kutusuna kotmak lazım.
Sizler nasıl açıp bakıp geri koyuyosunuz nevresimleri?

ilk defa baktım öyle çıktı. bir takım aldım zaten onun dışında. ona da bakmadan kaldırdım. İnşallah bir şey çıkmaz english homedan aldım onu da

bugun son altıncıcadde 15 tl cekım var 75 tl alt lımıtlı kullanmak ısteyene verebılırım

kızlar bu pikeyi yakından göreniniz oldu mu? cotton box fixeline nasıl acaba kalitesi
desenine bayıldım ben

kızlar aranızda first choice nevresim takımı alan kullanan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…