canım şimdi aynısından bende alıcam ikinci ne alsam diye düşünmekteyimEki Görüntüle 460911
kızlar bu pikeyi yakından göreniniz oldu mu? cotton box fixeline nasıl acaba kalitesi
desenine bayıldım ben
bişey oldu da ben mi kaçırdım hayırdır?
canım şimdi aynısından bende alıcam ikinci ne alsam diye düşünmekteyim
kuzucum ben yaseminin hesabından bsyler almıstım adres yazmadan onaylanmısım sıparısıduzeltırdım falan kargo nosu onun maılıne gıttı dogal olrak hesap onun onunca öyle karısıklık oldu sonunda geldı cok şükür
kızlar sizce hangisini alıyım 2. olarakEki Görüntüle 460967 Eki Görüntüle 460968
canım şimdi aynısından bende alıcam ikinci ne alsam diye düşünmekteyim
kuzucum ben yaseminin hesabından bsyler almıstım adres yazmadan onaylanmısım sıparısıduzeltırdım falan kargo nosu onun maılıne gıttı dogal olrak hesap onun onunca öyle karısıklık oldu sonunda geldı cok şükür
kızlar sizce hangisini alıyım 2. olarakEki Görüntüle 460967 Eki Görüntüle 460968
bilemdim ikiside çok hoşşş ayyrıcaa nerden alıyosun bunları kzummm
sağol canımmm fiyatları ne kadarr bunlarınn?6. caddede var canım
sağol canımmm fiyatları ne kadarr bunlarınn?
sağol canımmm fiyatları ne kadarr bunlarınn?
Güzel canım ama hangi oda için düşünüyosun?
Kızlarrr morhipodan kahve fincan takımı almıştım.06 .07.12 teslimat tarihinde elime geçti üstelik inanılmaz güzel sarmışlardı,kırılma ihtimali sıfır.Aklınızda bulunsun ben bugüne kadar alşveriş yaptığım sitelerden en çok morhipodan memnun kaldım.
Kuutusu da çok şık tam çeyizlik
Eki Görüntüle 461147
Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş
kaliteli mi acaba cottonbox genelde kötü yorumlar alıyo ama bilemedim ki
canım 60 tl ben ıkı tane alıp temmuz koduyla 50 lıra ınıdırm yaptırcam
iyiymiş canım ama benm evlenmeye daha çok varrannemm yter diyo artık sen evlenene kaadr daha güzellerini bulrusun diyo. pufff almayıda istiyorum ama
iyiymiş canım ama benm evlenmeye daha çok varrannemm yter diyo artık sen evlenene kaadr daha güzellerini bulrusun diyo. pufff almayıda istiyorum ama
belli olmaz canm belki de hemen evlenirsin
ama ben kelebeklilere bayıldım almasam çatlardım şu an ona para vermemem lazımdı ama dayanamadım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?