Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eki Görüntüle 460911

kızlar bu pikeyi yakından göreniniz oldu mu? cotton box fixeline nasıl acaba kalitesi
desenine bayıldım ben
canım şimdi aynısından bende alıcam ikinci ne alsam diye düşünmekteyim

bişey oldu da ben mi kaçırdım hayırdır?

kuzucum ben yaseminin hesabından bsyler almıstım adres yazmadan onaylanmısım sıparısı duzeltırdım falan kargo nosu onun maılıne gıttı dogal olrak hesap onun onunca öyle karısıklık oldu sonunda geldı cok şükür
kızlar sizce hangisini alıyım 2. olarak

bilemdim ikiside çok hoşşş ayyrıcaa nerden alıyosun bunları kzummm

ikisi de çok güzel hangi rengin yoksaonu al tatlım tabi almışsındır sen ama

bilemdim ikiside çok hoşşş ayyrıcaa nerden alıyosun bunları kzummm

6. caddede var canım

Kızlarrr morhipodan kahve fincan takımı almıştım.06 .07.12 teslimat tarihinde elime geçti üstelik inanılmaz güzel sarmışlardı,kırılma ihtimali sıfır.Aklınızda bulunsun ben bugüne kadar alşveriş yaptığım sitelerden en çok morhipodan memnun kaldım.

Kuutusu da çok şık tam çeyizlik

Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş

morhibo boynerin canım çoookkk güvenilir bir site ben sürekli alışveriş yapıyorum çok memnunum

Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş

Kızlar bahsettiğim 2.üyelik mail adresime nisandan beri girmiyodum nerdeyse.Geçmiş maillere bakayım dedim Trendyol ve markafoni defalarca 10 TL lik 20 TL lik indirimler vermiş ama diğer mailime hiç vermedi bu indirimleri.Off hepsini kaçırmışım yaa niye bakmazsam diğer adresimde ki maillerime

iyiymiş canım ama benm evlenmeye daha çok varr annemm yter diyo artık sen evlenene kaadr daha güzellerini bulrusun diyo. pufff almayıda istiyorum ama

belli olmaz canm belki de hemen evlenirsin

ama ben kelebeklilere bayıldım almasam çatlardım şu an ona para vermemem lazımdı ama dayanamadım ne yapayım

iyiymiş canım ama benm evlenmeye daha çok varr annemm yter diyo artık sen evlenene kaadr daha güzellerini bulrusun diyo. pufff almayıda istiyorum ama

ama ben kelebeklilere bayıldım almasam çatlardım şu an ona para vermemem lazımdı ama dayanamadım ne yapayım

bnde bayıldımm vallaa hatta annemle konuştum braz önce tatile gitcez işte tatilden sonra alırız dedii artık bakalım kısmettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…