Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

6. cadde den tefal so tasty tencere almıştım

bana sensorille göndermişler ve

kartonu yırtıktı elime aldığımda sahte olabilir mi?

altıncıcadde tavalarım benımde geldı hepsı orjınal canım bu gun tefal teknık servıse gıttım gosterdım onuda bu evım ısterden gelenıde
tefal sahtesı yokmus pıyasada asla yapamazlar urun hatalı ya da eskı surumdür dedıler
sahte olmaz yanı kuzum model farklıdır
so tasty eskı model mı cnm

kızlar anneme arcelık ekmek yapma makınesı almıstım hepsı burada.com dan bugun denedık 1 haftayı gectı annem bı acıp denemedı zaten sınır oldum
ılk basta temızleyın sonra yerıne ottuturun yazıyordu ekmek haznesını yazıyordu tık dıyecek
yaptım temızledım otuturdum calıstırın bos dedı onuda yaptım neyse sonra ekmek yapmaya gectık
unu sekerı tuzu mayayı koydum tıngır tıngır ses gelıyor ama karısmıyor tekrar cıkardım taktım sesler var karısım yok ısım vardı cıkmaz zorunda kaldım aksam annemle konustum yapmamıs ekmegı bılemedık sanırım bız yapmayı yarın teknık servısı cagıracagız ona da bı ton para verıcez ıns bı problemı yoktur 15 doldu neredeyse ıade de yapamayız bu annem yok mu ah ah sus dıye aldırdı sankı o ekmek yapma makınesını
bılenınız var mı kızlar kullanananız fln yardımcı olacak bırı yok mu bana

markafoni çeki aranıyor kızlar

yok canım bana sensorielle göndermişler ben so tasty istiyordum ama şimdi değişimle falan a uğraşmak istemiyoum ellerinde yoksa iade edecekler ben de iade istemiyorum
acaba sahte mi diye korktum da senin dediğin gibidir inşallah

valla bilmiyorum ben de kuzum ama bozuk değildir ya bilmediğiniz için sana öyle geliyodur

canım so tasty benım bıldıgım eskı serı sensorıa yeni ya da tam tersi tefal sıtesınde sensoria var mı bak eger eskı modelse bence ıade et yenı modellerden alırsın

Ne alcan şekerim gene
tantitoni vardı onun için istemiştim canım ya
valla bilmiyorum ben de kuzum ama bozuk değildir ya bilmediğiniz için sana öyle geliyodur

bılemedık valla servıs cagırıcaz artık onlarda 30 tl den asagı gelmıyor yanı normal arcelıkten alaydım valla daha ucuza gelecekti off diyorum yani

elektronik aletleri netten almaya korkuyorum umarım bişey yoktur yaa korkmazın tostkoliğini alıcam nette ucuz ama güvenemiyorum işte

Son düzenleme:
benımde agzım yandı çizik sapı oynayan tavayı göndermiş resmen evimister
tefal teknık servısınden aradılar dün bırakmıstım
grill tavasının tabanı o şekildeymiş diğerinden farklıymış genel müdürlükle görüşmüşler bıla bıla bıla
bende tefali aradım sitesinden müşteri hizmetlerinin numarasını aldım onlara sordum onlarda eve sadece grill tavasının tabanı farklı dediler
benim gördüğüm neydi o zaman tefal mağazasında ki onu sordum yanlış bi üründür falan dediler
it iti ıssırmıyor anlıycanız gözlerimle gördüm grill tavasını seçemeyecek kapasitede değilim yani
neyse evimister sitesi aklanmış oldu fakat tefal benim için bitmiştir o zaman magazasında farklı ürün satıyor bu adam ya da magazasında ki benim gördüğüm ürün hatalıydın bundan bunu anlarım

evimistere güven olmaz para iademi yapmışlar bunan sonra işim olmaz onlarla farklı bir seri önceden kalmış bir mal olabilir bence

evimistere güven olmaz para iademi yapmışlar bunan sonra işim olmaz onlarla farklı bir seri önceden kalmış bir mal olabilir bence

kesınlıkle dahada alıs verıs yapmam 3 aydır ugrastırdılar rezıllık

markafoni kargo kodu ısteyen var mı

Son düzenleme:
kızlar ben et yemekleri için döküm tencere alıyım dedim ama hiçbir araştırma yapmadım korkmazın iyi olduğunu duygum
sizce korkmaz serisinden hangisi iyidir güveç falan için istiyorum

MARK Kodunuz : MST7P2PNDKS
markafoni kargo kodu
kullanmayacak olursa ben aksam gıremeyebılırım sayfasına yazarsınız kızlar bırı yararlansın barı dün almıstım hala geçerli

bi daha markafoniden kırılacak hiçbir şey almam son iki haftada gelen tüm ürünler kırık ya önceden böyle bir sorun yoktu şimdi herşey kırık geliyor çok sinirlendim ya hepsini de farklı üyeliklerden almıştım 10 tl kazanmak için of yaaa

Son düzenleme:

ben oradan cok kırılacak sey aldım bı tanesı bıle kırık gelmedi kargocunuz hanzo canım sizin sen özellıkle uyar yanı yoksa oyle gondermezler hayatta

Kızlar ben de yarısıbizden kampanyasıyla anneme koprkmazın demirdöküm tavasını aldım iş yerimden bir arkadaş daha alınca ikisi 80 e mal oldu kargoyla birlikte gerçekten çok uygun :) Tantitonide minnacık teflon döküm taca 40 TL.

Eklentiler

• $2321_buyuk.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…