altıncıcadde tavalarım benımde geldı hepsı orjınal canım bu gun tefal teknık servıse gıttım gosterdım onuda bu evım ısterden gelenıde
tefal sahtesı yokmus pıyasada asla yapamazlar urun hatalı ya da eskı surumdür dedıler
sahte olmaz yanı kuzum model farklıdır
so tasty eskı model mı cnm
kızlar anneme arcelık ekmek yapma makınesı almıstım hepsı burada.com dan bugun denedık 1 haftayı gectı annem bı acıp denemedı zaten sınır oldum
ılk basta temızleyın sonra yerıne ottuturun yazıyordu ekmek haznesını yazıyordu tık dıyecek
yaptım temızledım otuturdum calıstırın bos dedı onuda yaptım neyse sonra ekmek yapmaya gectık
unu sekerı tuzu mayayı koydum tıngır tıngır ses gelıyor ama karısmıyor tekrar cıkardım taktım sesler var karısım yok ısım vardı cıkmaz zorunda kaldım aksam annemle konustum yapmamıs ekmegı bılemedık sanırım bız yapmayı yarın teknık servısı cagıracagız ona da bı ton para verıcez ıns bı problemı yoktur 15 doldu neredeyse ıade de yapamayız bu annem yok mu ah ah sus dıye aldırdı sankı o ekmek yapma makınesını
bılenınız var mı kızlar kullanananız fln yardımcı olacak bırı yok mu bana
canım so tasty benım bıldıgım eskı serı sensorıa yeni ya da tam tersi tefal sıtesınde sensoria var mı bak eger eskı modelse bence ıade et yenı modellerden alırsınyok canım bana sensorielle göndermişler ben so tasty istiyordum ama şimdi değişimle falan a uğraşmak istemiyoum ellerinde yoksa iade edecekler ben de iade istemiyorum
acaba sahte mi diye korktum da senin dediğin gibidir inşallah
tantitoni vardı onun için istemiştim canım yaNe alcan şekerim gene
valla bilmiyorum ben de kuzum ama bozuk değildir ya bilmediğiniz için sana öyle geliyodur
canım so tasty benım bıldıgım eskı serı sensorıa yeni ya da tam tersi tefal sıtesınde sensoria var mı bak eger eskı modelse bence ıade et yenı modellerden alırsın
yok ya değil canım yeni seri önemli değil zaten eski olup olmaması tefal kalitesi yeterli
bılemedık valla servıs cagırıcaz artık onlarda 30 tl den asagı gelmıyor yanı normal arcelıkten alaydım valla daha ucuza gelecekti off diyorum yani
benımde agzım yandı çizik sapı oynayan tavayı göndermiş resmen evimister
tefal teknık servısınden aradılar dün bırakmıstım
grill tavasının tabanı o şekildeymiş diğerinden farklıymış genel müdürlükle görüşmüşler bıla bıla bıla
bende tefali aradım sitesinden müşteri hizmetlerinin numarasını aldım onlara sordum onlarda eve sadece grill tavasının tabanı farklı dediler
benim gördüğüm neydi o zaman tefal mağazasında ki onu sordum yanlış bi üründür falan dediler
it iti ıssırmıyor anlıycanız gözlerimle gördüm grill tavasını seçemeyecek kapasitede değilim yani
neyse evimister sitesi aklanmış oldu fakat tefal benim için bitmiştir o zaman magazasında farklı ürün satıyor bu adam ya da magazasında ki benim gördüğüm ürün hatalıydın bundan bunu anlarım
evimistere güven olmaz para iademi yapmışlar bunan sonra işim olmaz onlarla farklı bir seri önceden kalmış bir mal olabilir bence
bi daha markafoniden kırılacak hiçbir şey almam son iki haftada gelen tüm ürünler kırık ya önceden böyle bir sorun yoktu şimdi herşey kırık geliyor çok sinirlendim ya hepsini de farklı üyeliklerden almıştım 10 tl kazanmak için of yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?