Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar mrb ben bu siteti bayadır takip ediyordum fakat yeni üye oldum çeyiz hazırlığı yapıyorum ve bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum ama nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum bana da yardımcı olur musunuz

canım gule gule kullan.sen altıncıcaddeden yana sanslı cıktınben de gecen ilk alısverişimi yaptırm ordan..kahvaltı takımı aldım bakalım nasıl gelecek merakla bekliyorum:18:

evet çok hesaplı oldu aldıklarım ve sorunsuzda geldi ihtiyacım olan bişeyler bulursam gene alıcam bir kaç şey:) inş sağa salim gelir senin aldıklarında. ama çaydanlığı iyi sarmışlardı o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

merhaba kızlar ya internetn porselen ymek takımı alanınız var mı ???????????? :26:

Kızlar yatakodası araştırmasındayım malum düğün yaklaştı ev de bakıyoruz. İstanbulda Anadolu yakasında . Beğendiğim birkaç model yatakodasını paylaştım ama nerede bu tarz ürünler bulabilir veya nereye yaptırabilirim. Çok açılamam kiracı olacağız çünkü yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...orum-kizlarr-yardimm-lutfen.html#post25509114

Kızlar bu site 50 TL , 40 TL hediye çekleri veriyor sürekli ama hiç alışverişim olmadı nasıldır bir fikrim yok
bunu çok beğendim :)

Eki Görüntüle 468174

Kızlar bu site 50 TL , 40 TL hediye çekleri veriyor sürekli ama hiç alışverişim olmadı nasıldır bir fikrim yok
bunu çok beğendim :)

ayyy bunları ben çok seviyorummmm. çeyizciğime almalıyım. hediye çeki nereden alınır nasıl alınır. bende istiyorum hediye çekiiiiiii.
(bakarmısınız yaaa, güvenli mi değil mi diyen birine ne soruyorum genelde takip ettiğim kadarıyla güvenlik problemi yaşaşmış kimse)

Son düzenleme:

Canım fiyatı 24,90 çekte indirim kupon kodu kısmına temmuz12 yazınca oluşuyo ama 100 TL lik alışveriş yapman lazım ben bide bu rengini sevdim
şimdi bakayım 100 'e tamamlarmıyım bilmiyorum :)

bende bu rengini aldım. sepetimi çabuk doldurdum çünkü 3 adet aldım. anneme arkadaşıma bi de kendime=)
bir de havlu aldım ve bir kase ile siparişimi 100tl yaptım.
üyeliğimi gerçekleştirdiğim gibi kupon geldi bana onu kullandım.
12temmuz ne kuponu bilmiyorum. başka alışverişte kullanılabilir mi acaba?:44:

evet sepete eklediken sonra satın al'a tıkla orda sol alt köşede indirim kupon kodu yazar oraya temmuz12 yaz 40 tl indirim yapar sana ne kadarlık indirim kuponu geldi?

evet sepete eklediken sonra satın al'a tıkla orda sol alt köşede indirim kupon kodu yazar oraya temmuz12 yaz 40 tl indirim yapar sana ne kadarlık indirim kuponu geldi?

30tl...
ahh ahhh söz dinlemiyrum ki hiç
acaba iki kuponu da birlikte kullanabilir miydim

30tl...
ahh ahhh söz dinlemiyrum ki hiç
acaba iki kuponu da birlikte kullanabilir miydim

o kadar da değil abartmayalım

iki kupon bir arada kullanılmıyor ama temmuz12 yazınca 40 tl indirim yapıyor neyse bir dahaki alışverişe artık o da üzülme canım

benim arkadaşım bunun bir anesini 5 liraya almıştı istanbul'da çok vardır aslında

benim daha önce gözüme çarpmamıştı bu üründen..
ne zamandır bişey almıyorum derken aldım
bunu (teyze oluyorum) kızımıza aldıklarımı koyarım ablamda evinde nasıl kullanmak isterse öyle kullanır dedim
bunlarıda renkleri beni çok çekti nedense.. ne olarak kullanırım bir fikrim yok :44:Eki Görüntüle 468581 Eki Görüntüle 468582

para harcayasım varmış belkide..
şimdi 5 TL yi duyunca..:44:

Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…