- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
Eki Görüntüle 464196 çaydanlığım geldi6.caddeden aldım geçen cuma 1 haftada geldi. sevdim ben bu siteyi
canım gule gule kullan.sen altıncıcaddeden yana sanslı cıktınben de gecen ilk alısverişimi yaptırm ordan..kahvaltı takımı aldım bakalım nasıl gelecek merakla bekliyorum:18:
merhaba kızlar ya internetn porselen ymek takımı alanınız var mı ???????????? :26:
var canım çeyizevindn almıştım çok güzel sarmışlar sorunsuz elime ulaştı...
Eki Görüntüle 468174
Kızlar bu site 50 TL , 40 TL hediye çekleri veriyor sürekli ama hiç alışverişim olmadı nasıldır bir fikrim yok
bunu çok beğendim :)
ayyy bunları ben çok seviyorummmm. çeyizciğime almalıyım. hediye çeki nereden alınır nasıl alınır. bende istiyorum hediye çekiiiiiii.
(bakarmısınız yaaa, güvenli mi değil mi diyen birine ne soruyorumgenelde takip ettiğim kadarıyla güvenlik problemi yaşaşmış kimse)
Canım fiyatı 24,90 çekte indirim kupon kodu kısmına temmuz12 yazınca oluşuyo ama 100 TL lik alışveriş yapman lazım ben bide bu rengini sevdim Eki Görüntüle 468187
şimdi bakayım 100 'e tamamlarmıyım bilmiyorum :)
benim arkadaşım bunun bir anesini 5 liraya almıştı istanbul'da çok vardır aslında
Eki Görüntüle 468493
bende bu rengini aldım. sepetimi çabuk doldurdum çünkü 3 adet aldım. anneme arkadaşıma bi de kendime=)
bir de havlu aldım ve bir kase ile siparişimi 100tl yaptım.
üyeliğimi gerçekleştirdiğim gibi kupon geldi bana onu kullandım.
12temmuz ne kuponu bilmiyorum. başka alışverişte kullanılabilir mi acaba?:44:
evet sepete eklediken sonra satın al'a tıkla orda sol alt köşede indirim kupon kodu yazar oraya temmuz12 yaz 40 tl indirim yapar sana ne kadarlık indirim kuponu geldi?
30tl...
ahh ahhh söz dinlemiyrum ki hiç
acaba iki kuponu da birlikte kullanabilir miydim
benim arkadaşım bunun bir anesini 5 liraya almıştı istanbul'da çok vardır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?