benim daha önce gözüme çarpmamıştı bu üründen..
ne zamandır bişey almıyorum derken aldım
bunu (teyze oluyorum) kızımıza aldıklarımı koyarım ablamda evinde nasıl kullanmak isterse öyle kullanır dedim Eki Görüntüle 468580
bunlarıda renkleri beni çok çekti nedense.. ne olarak kullanırım bir fikrim yok :44:Eki Görüntüle 468581 Eki Görüntüle 468582
para harcayasım varmış belkide..
şimdi 5 TL yi duyunca..:44:
Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?
en son ödemede var canım adres seçen sonra ödemeye gir sonra
indirim kuponlarınız ve indirim kodunuz yazar indirim kodunuza tıla oraya yaz sonra da tamam de 5 tl indi bile
çok güzel bu benim arkadaşım kendine almışı 3 lü falan satılıyor da dememişti ama tanesi 5 lira mı öyle birşeydi arkadaşım toka kuusu olarak kullanıyordu
valla şimdi onlara verecek param yok çok hoş gelince görürsünüz ama daha önemli ihtiyaçlarım var
ben geldim kızlar nasılsınız
Canım aklıma sen geldin bugün tatile gitmiştin sanırım.Markafoni kodu paylastım istersen sende bak bir şeyler alırsın belki
evet canım gittim geldim 1 hafta
çok sağ ol kuzum nerede paylaştın sareve baktım senın nevresımden alıcaktım koymamıs markafoni bı bakıyım
kargo kodu mu paylaştın canım benim çok sağ ol
canım https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
bununla üye oldugunda 25 tl indirim oluyor 50 tl de.İndirimi sepetine ekledikten sonra görebilirsin.Bir de markmosttan kargo kodu alıp indirim kodu kısmına onu da ekleyebilirsin
kımseden ses yok
maurer avm ye acayıp sınırlendım yarısmalarından %15 ındırım kazandım
bır sey almaya kalktıgımdan normal fıyatından hesaplanıp %15 dusuluyor
kadınlar klubu uyelerıne ozel %5 ındırımlı fıyattan %15 ındırım yapmıyorlar ne anladım ben bu ısten ısteyen varsa devredebılırım
%10 ındırım olacak yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?