Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzel bu benim arkadaşım kendine almışı 3 lü falan satılıyor da dememişti ama tanesi 5 lira mı öyle birşeydi arkadaşım toka kuusu olarak kullanıyordu

valla şimdi onlara verecek param yok çok hoş gelince görürsünüz ama daha önemli ihtiyaçlarım var

Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?

en son ödemede var canım adres seçen sonra ödemeye gir sonra

indirim kuponlarınız ve indirim kodunuz yazar indirim kodunuza tıla oraya yaz sonra da tamam de 5 tl indi bile

benimde görünce ilk gözümün önüne gelen resim mutfakta masa üstünde içinde meyveler olan bir sepet geldi.
belki boy boy fiyatlarıda değişiyordur ben çeyiz konusundan uzaklaştım biraz durumum müsaitleşti kart borcum azaldı ama alasım gelmiyo
onun yerine eve TV alayım kullanalım , kendime notebook alayım foto mak. ve kameram bozuldu onları yenileyeyim gibi düşünceler sardı
şimdi kullanmak için elektroniklere yöneldim gibi.. ama onlarıda almıyorum :)))

ben geldim kızlar nasılsınız

Canım aklıma sen geldin bugün tatile gitmiştin sanırım.Markafoni kodu paylastım istersen sende bak bir şeyler alırsın belki

evet canım gittim geldim 1 hafta
çok sağ ol kuzum nerede paylaştın sareve baktım senın nevresımden alıcaktım koymamıs markafoni bı bakıyım
kargo kodu mu paylaştın canım benim çok sağ ol

evet canım gittim geldim 1 hafta
çok sağ ol kuzum nerede paylaştın sareve baktım senın nevresımden alıcaktım koymamıs markafoni bı bakıyım
kargo kodu mu paylaştın canım benim çok sağ ol

canım https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
bununla üye oldugunda 25 tl indirim oluyor 50 tl de.İndirimi sepetine ekledikten sonra görebilirsin.Bir de markmosttan kargo kodu alıp indirim kodu kısmına onu da ekleyebilirsin

guzel bır fırsat sıtesınden 50 alt lımıtlı 10 tl cekım var kızlar ben kullanmıycam ısteyene verebılırım

kızlar papilanın seramık tavası tenceresı nasılmıs bılenınız var mı

duygucum senın sarev saten cıceklı nevresım takımını 115 lıraya buldum alıyım mı sence

kızlar ben hatırlamıyorum ama kimlere ben maurer avm için davet attım üye olup alış veriş yapan var mı aranızdan benım davetımla puan yansımamıs cunkü

maurer avm ye acayıp sınırlendım yarısmalarından %15 ındırım kazandım
bır sey almaya kalktıgımdan normal fıyatından hesaplanıp %15 dusuluyor
kadınlar klubu uyelerıne ozel %5 ındırımlı fıyattan %15 ındırım yapmıyorlar ne anladım ben bu ısten ısteyen varsa devredebılırım
%10 ındırım olacak yalnız

daybuyday dan alıs verıs yapacak olan varsa 50 alt lımıtlı 20 tl olan hesap var verebılırım hıv kullanmadım

kızlar çay makinesi aldınız mı? aldıysanız hangi modeli aldınız? çok kararsız kaldım:44:

Canım bana verir misin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…