Canım bana verir misin rica etsem
ser hatıce adlı arkadas ıstemısdı canım ama sen ondan once yazmıssın faceden ekle soleyım bılgılerın lazım
ekleyemiyorum seni msj ekleme talebini her seyını kapamıssın kız facede
Canım eğer başka biri istediyse ona verebilirsin bende tam karar veremedim alacagım konusunda.
Face te sende kapamıssın her şeyini :))
arkadaslık talebı atılmıyor mu kız bana alla alla ben kapamadım neyse o zaman ser hatıceye verıyorum ben zaten bıze olan ındırımlı fıyattan ınmıyor normal fıyattan ındırıyorlar pek bsy fark etmıyor acıkcası
Evet ama bende 37 tl daha indirim var canım onunla birlikte kullanacaktım
ıkısı bırlıkte oluyor mu oluyorsa kullan sen daha once solemıssın bana
soyle olur mesela 87 lıra ya 37 tl düşer 50 tl den %15 hesaplanır tamamından hesaplamaz bı sor sen yınede musterı hızmetlerıne cnm
Canım önceden de bakmıstım kullanılıyordu.100 tl ve üzerinde kullanılıyor ama 50 tl ye felan gelecek bana işte.Nasıl yollayacaksın bana peki?Özelden yaz bana ona göre haberleşelim
Bu konuya yorum yapıldığının maili geliiyo ama sayfaya girdiğimde yeni yazan bi yorum göremiyorum ben
Canım kk da bir teknik sorun olmuş sabah 8 den bu yana yazılan bütün mesajlar açılan bütün konular falan silinmiş o yüzden
r10 sıtesınden markafoniye uye oldum bı hesap actım 4 temmuzda bugun kullanmak ıstedım 25 tl dusmedı udtelık alacagım ürün 59 tl 50 alt lımıtıde gecıyor sebebi sizce nedir
Senin yazın üzerine yeni üyelik açıp denemiştim gündüz bende 25 tl düştü canım
markafoni kellogs kodları ıcınden mı cıkıyor kızlar yanında bsyler yazıyor gırdım geçerli bi kod gırın yazıyor ıcındede yok ben anlamadm
evet canım paketin içi kısmında yazıyor silik bir kırmızıyla yazmıslar
Kızlar schaferın bu döküm tencere setini almıştı.Ama bir şey merak ediyorum bu setlerde pilav tenceresi gibi bir tencere var fakat döküm tencerede pilav olur mu:18:Eki Görüntüle 472352
ben hala göremedim kuzum yaa tam neresinde cinnetin eşiğindeyim bu
r10 sıtesınden tekrar üye oldum onunla beraber kullanabılırmıyım bu kelegs cekını
ayrıca keleg cekı girince kargo kodu gırebılıyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?