Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım bana verir misin rica etsem

ser hatıce adlı arkadas ıstemısdı canım ama sen ondan once yazmıssın faceden ekle soleyım bılgılerın lazım
ekleyemiyorum seni msj ekleme talebini her seyını kapamıssın kız facede

Son düzenleme:
ser hatıce adlı arkadas ıstemısdı canım ama sen ondan once yazmıssın faceden ekle soleyım bılgılerın lazım
ekleyemiyorum seni msj ekleme talebini her seyını kapamıssın kız facede

Canım eğer başka biri istediyse ona verebilirsin bende tam karar veremedim alacagım konusunda.
Face te sende kapamıssın her şeyini :))

Canım eğer başka biri istediyse ona verebilirsin bende tam karar veremedim alacagım konusunda.
Face te sende kapamıssın her şeyini :))

arkadaslık talebı atılmıyor mu kız bana alla alla ben kapamadım neyse o zaman ser hatıceye verıyorum ben zaten bıze olan ındırımlı fıyattan ınmıyor normal fıyattan ındırıyorlar pek bsy fark etmıyor acıkcası

Evet ama bende 37 tl daha indirim var canım onunla birlikte kullanacaktım

Evet ama bende 37 tl daha indirim var canım onunla birlikte kullanacaktım

ıkısı bırlıkte oluyor mu oluyorsa kullan sen daha once solemıssın bana
soyle olur mesela 87 lıra ya 37 tl düşer 50 tl den %15 hesaplanır tamamından hesaplamaz bı sor sen yınede musterı hızmetlerıne cnm

Canım önceden de bakmıstım kullanılıyordu.100 tl ve üzerinde kullanılıyor ama 50 tl ye felan gelecek bana işte.Nasıl yollayacaksın bana peki?Özelden yaz bana ona göre haberleşelim

Canım önceden de bakmıstım kullanılıyordu.100 tl ve üzerinde kullanılıyor ama 50 tl ye felan gelecek bana işte.Nasıl yollayacaksın bana peki?Özelden yaz bana ona göre haberleşelim

kullanmazsan ser hatıce arkadasımıza verelım

Bu konuya yorum yapıldığının maili geliiyo ama sayfaya girdiğimde yeni yazan bi yorum göremiyorum ben

r10 sıtesınden markafoniye uye oldum bı hesap actım 4 temmuzda bugun kullanmak ıstedım 25 tl dusmedı udtelık alacagım ürün 59 tl 50 alt lımıtıde gecıyor sebebi sizce nedir

r10 sıtesınden markafoniye uye oldum bı hesap actım 4 temmuzda bugun kullanmak ıstedım 25 tl dusmedı udtelık alacagım ürün 59 tl 50 alt lımıtıde gecıyor sebebi sizce nedir

Senin yazın üzerine yeni üyelik açıp denemiştim gündüz bende 25 tl düştü canım

Senin yazın üzerine yeni üyelik açıp denemiştim gündüz bende 25 tl düştü canım

4 temmuzda da aynı kampanya vardı cidden sinir oldum yarın arayıp soracağım artık baska adresm de yok ıkı saat adres alıp ugrastırcaklar beni

markafoni kellogs kodları ıcınden mı cıkıyor kızlar yanında bsyler yazıyor gırdım geçerli bi kod gırın yazıyor ıcındede yok ben anlamadm

kızlar fackelmann ürünlerinden alan var mı gerek netten gerek dışardan? kalitesi nasıldır? pasta malzemeleri için tavsiye edeceğiniz ürünler var mıdır? çok pahalılar, bir kek kalıbı sordum 40 lira:26:

evet canım paketin içi kısmında yazıyor silik bir kırmızıyla yazmıslar

ben hala göremedim kuzum yaa tam neresinde cinnetin eşiğindeyim bu
r10 sıtesınden tekrar üye oldum onunla beraber kullanabılırmıyım bu kelegs cekını
ayrıca keleg cekı girince kargo kodu gırebılıyormuyuz

Kızlar schaferın bu döküm tencere setini almıştı.Ama bir şey merak ediyorum bu setlerde pilav tenceresi gibi bir tencere var fakat döküm tencerede pilav olur mu:18:

Canım içindekileri tam boşaltmadan göremezsiniz kodu bende hepsini boşaltınca gördüm.R10 ile kellogs kodunu birlikte kullanabilirsin ama kargo kodunu ekleyemezsin bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…