Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızzzlarrrr altıncıcaddede bir ürün gördüm. her şey taptaze diye sloganı var.Coolgear markalıymış.
acaba tupper gibimidiri? kullanan var mı?

işte bu ürün. ama ürünün kapasitesi hakkında hçbir bilgi yok....

Kızlar son zamanlarda Arçelik Telve'nin teklisinden alan var mı? Alan varsa ya da en uygun fiyatlı nerde satıldığını bilen varsa (İstanbul) bir yorum bekliyorum

westwingde taç ve barıne home var

Kızlar son zamanlarda Arçelik Telve'nin teklisinden alan var mı? Alan varsa ya da en uygun fiyatlı nerde satıldığını bilen varsa (İstanbul) bir yorum bekliyorum

ben evimisterden almıştım 50 tl çekim vardı o zaman 80 liraya çok uyguna almıştım :)) bir ara altıncı cadde de vardı yarısıbizden kampanyasıyla o da çok uyguna geliyordu ama şu an yok.

mervecim benim bilgim var dün çeyiz topikimde amante yazmıştı ama şimdilik almıyım dedim :)saol bilgilerin için

Teşekkürler merve bizde sabah duyguyla bunu konuştuk :))) Bende beğendim ama acelesi yok yine alırız :)

mervecim benim bilgim var dün çeyiz topikimde amante yazmıştı ama şimdilik almıyım dedim :)saol bilgilerin için

bişey değil kızlar görünce marine konsepli kahvaltı setiniz aklıma geldi onlarla tam uyar dedim çok hoş bir se oluşturdunuz kızlar

bayıldım güle güle kullanın

Kuzular, ceyizevi.com'dan alışveriş yapan memnuniyetsiz kalan var mı aranızda?

Kızlar sizce hangisi daha güzel ya da güzel mi :))

Polo marka çift kişilik pike takımı bunlar

Teşekkürler kızlar ikinizde farklı demişsiniz.Ayy zaten kararsız kaldım :)) Biraz daha yorum lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…