Dantelceeee , buradan gecenlerde 1000 tllik ALIŞVERİŞİMİZ OLMUŞTU İZMİRDE PEKÇOK yerde var şubesi ben bucadan almıştım izmirde olanlara tavsiye ederim kızlarPorselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
kızlar bu yemek takımları çoook ucuzhemde kütahya porselen bi bakın derim bu çeyiz evi izmir deymiş en yakın zamanda gidip bakıcam kalitelerine
Dantelceeee , buradan gecenlerde 1000 tllik ALIŞVERİŞİMİZ OLMUŞTU İZMİRDE PEKÇOK yerde var şubesi ben bucadan almıştım izmirde olanlara tavsiye ederim kızlar
kızlar ben de bayadır dediğinz siteyi takip ediyom ama cesaret edip alamadım bir türlü ..şu iki takım arasında kaldım hatta sizce hangisini alamlıyım ve alamalı mıyım acaba tavisye eder misdiniz?
KTAHYA PORSELEN TAHYA SERS 85 PARA PRESTGE CORNER-10134 YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
KTAHYA PORSELEN TAHYA SERS 85 PARA PRESTGE CORNER-10129 YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
kızlar ben de bayadır dediğinz siteyi takip ediyom ama cesaret edip alamadım bir türlü ..şu iki takım arasında kaldım hatta sizce hangisini alamlıyım ve alamalı mıyım acaba tavisye eder misdiniz?
KTAHYA PORSELEN TAHYA SERS 85 PARA PRESTGE CORNER-10134 YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
KTAHYA PORSELEN TAHYA SERS 85 PARA PRESTGE CORNER-10129 YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
Kızlar sizce hangisi daha güzel ya da güzel mi :))
Polo marka çift kişilik pike takımı bunlar
Eki Görüntüle 473976 Eki Görüntüle 473977
kızlaarr dün english home dan mutfak ürünleri aldım nasıl sizce ?? minder yok ama.. bu arada mutfak ürünlerinde %25 indirim varmış ama bana kimse bir şey söylemedi :S müşteri hizmetlerini aradım bakalım ne dicekler.. bayanda sinir etmişti dün kadına diyorum bunları almak istiyorum bana diyoki siz bakadurun geliyorum müşteri çağırıyorda diyo.. Bende ben neyim peki dedim.. fırın eldiveni soruyorum yok diyor var halbuki arka standta.. gözleri sürekli diğer müşteride anlamadım valla... çok sinr etti beni yaa salak şey... neyse bakalım beğenecek misiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorm :))
bulaşık önlüğü fırın eldiveni ve tutaç da var onlar resimde görünmüyor...
Eki Görüntüle 475121
Canım güle güle kullan.
Hepsini ne kadar tuttu?Bende bu şekilde takım oluşturmak istiyorum
:))) bende dün English home'dan bunları aldımEnglish home kabul günü olmuş
canım ben masa örtüsü + önlük + fırın eldiveni + amerikan servisi + havlusu + tutacağı + peçetelik ve ya ekmekliği + poşetliği + birde ekmek torbasını 150 TL'ye aldım
çokta beğenerek aldım
senin ne kadar tuttu?
Eki Görüntüle 475131
canım bulaşık önlüğü+masa örtüsü+fırın eldiveni+4 tane amerikan servisi+4 tane peçete+4 tane peçete halkası+tutaç+ekmek sepeti 90 tl civarında tuttu diğer ürünleri almadım ben.. güle güle kullan sende...
cnm bende iksini çok beğendim cmt nasipse gidip alıcam netten siparişlerde kırılma ihtimali var nasıl olsa izmirdeyim su takımıyla birlikte takım yapıp 500 tl'lik bi alışveriş yapmayı düşünüyorum( tabi işyerimden izin alabilirsem :2:)[/QUOTE
ya kırılma olursa değşştiirirz dediler...alsam mı kiii :18:
sen c.tesi akşama kadar bana haber versen keşke yakından nasıllar diye ... olmaz mı? çünkü c.tesi günü belli bir saate kadar sipariş verilebilyor.ben de senin yorumuna göre sipariş vereyim diyorum...
cnm bende iksini çok beğendim cmt nasipse gidip alıcam netten siparişlerde kırılma ihtimali var nasıl olsa izmirdeyim su takımıyla birlikte takım yapıp 500 tl'lik bi alışveriş yapmayı düşünüyorum( tabi işyerimden izin alabilirsem :2:)
cnm bende iksini çok beğendim cmt nasipse gidip alıcam netten siparişlerde kırılma ihtimali var nasıl olsa izmirdeyim su takımıyla birlikte takım yapıp 500 tl'lik bi alışveriş yapmayı düşünüyorum( tabi işyerimden izin alabilirsem :2:)[/QUOTE
ya kırılma olursa değşştiirirz dediler...alsam mı kiii :18:
sen c.tesi akşama kadar bana haber versen keşke yakından nasıllar diye ... olmaz mı? çünkü c.tesi günü belli bir saate kadar sipariş verilebilyor.ben de senin yorumuna göre sipariş vereyim diyorum...
tabi cnm gidersem kesin haber veririm
canım tupper için bilgilendirmişsin beni mesaj atmışsın ama mesaj hafızan dolu olduğu için teşekkür edemedim sana burda görmüşken teşekkür edeyim dedim :) çok sagol tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?