Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dantelceeee , buradan gecenlerde 1000 tllik ALIŞVERİŞİMİZ OLMUŞTU İZMİRDE PEKÇOK yerde var şubesi ben bucadan almıştım izmirde olanlara tavsiye ederim kızlar

cnm tam olarak bucanın neresinde nereye yakın bildik biyerler mutlaka vardır etrafında. sen neler aldın oradan?

ikiside güzel canım çok fark yok zaten arada.. Bende o siteden almıştım yemek takımımı... Güvenilir iç in raahat olsun..

cnm bende iksini çok beğendim cmt nasipse gidip alıcam netten siparişlerde kırılma ihtimali var nasıl olsa izmirdeyim su takımıyla birlikte takım yapıp 500 tl'lik bi alışveriş yapmayı düşünüyorum( tabi işyerimden izin alabilirsem :2:)

kızlaarr dün english home dan mutfak ürünleri aldım nasıl sizce ?? minder yok ama.. bu arada mutfak ürünlerinde %25 indirim varmış ama bana kimse bir şey söylemedi :S müşteri hizmetlerini aradım bakalım ne dicekler.. bayanda sinir etmişti dün kadına diyorum bunları almak istiyorum bana diyoki siz bakadurun geliyorum müşteri çağırıyorda diyo.. Bende ben neyim peki dedim.. fırın eldiveni soruyorum yok diyor var halbuki arka standta.. gözleri sürekli diğer müşteride anlamadım valla... çok sinr etti beni yaa salak şey... neyse bakalım beğenecek misiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorm :))
bulaşık önlüğü fırın eldiveni ve tutaç da var onlar resimde görünmüyor...

kızlar ön sayfa düzenlemesi nasıl yapılıyor yaa bilemedim bennn :SSS Bana yardımcı olur musunuz ??

Canım güle güle kullan.
Hepsini ne kadar tuttu?Bende bu şekilde takım oluşturmak istiyorum

:))) bende dün English home'dan bunları aldım English home kabul günü olmuş

canım ben masa örtüsü + önlük + fırın eldiveni + amerikan servisi + havlusu + tutacağı + peçetelik ve ya ekmekliği + poşetliği + birde ekmek torbasını 150 TL'ye aldım
çokta beğenerek aldım

senin ne kadar tuttu?

canım bulaşık önlüğü+masa örtüsü+fırın eldiveni+4 tane amerikan servisi+4 tane peçete+4 tane peçete halkası+tutaç+ekmek sepeti 90 tl civarında tuttu diğer ürünleri almadım ben.. güle güle kullan sende...

peçete bende de vardı unutmuşum yazmayı sende canım güle güle kullan

Güle güle kullanın kızlar.İnşallah ben de kavuşurum yakın zaman da english home mutfak ürünlerime

canım tupper için bilgilendirmişsin beni mesaj atmışsın ama mesaj hafızan dolu olduğu için teşekkür edemedim sana burda görmüşken teşekkür edeyim dedim :) çok sagol tatlımm

canım tupper için bilgilendirmişsin beni mesaj atmışsın ama mesaj hafızan dolu olduğu için teşekkür edemedim sana burda görmüşken teşekkür edeyim dedim :) çok sagol tatlımm

rica ederim cnm benim adresini verdiğim kişi baya yardımcı oluyor sen almak istediklerinin listesini mail at ona o fiyatlarıyla birlikte dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…