Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm ilk önce fotolarının pcnin masa üstünde olması lazım sonra imageshack sitesine üye ol yükle yazan yere tıklayıp pclerindeki fotoları oraya yükle sonra foto içine girince yine sağ alt köşede bu resmi yerleştir bölümü var onun içinde 4 tane link var 2. linki kopyala sonra kkda msj yazacağın yere yapıştır ve yapabildinmi diye bakmak için ön izleme yap cnm ekranda foto çıkıyosa olmuş demektir

cnm tam olarak bucanın neresinde nereye yakın bildik biyerler mutlaka vardır etrafında. sen neler aldın oradan?

Buca şirinyer heykellerini gectikten sonra buca vet veteriner kliniğinin hemen ilerisinde , ben sarevin uyku setini mink battaniye , gelin nevresim takımı taç hamam takımı özdilegin minik havluluarını aldım :) hem kalite hem güzel ürünler var fiyatlar biraz yüksek ama peşinde yardımcı olurlar

benımde westwingde 50 tl cekım vardı 100 lıra ve uzerıne baktım baktım alacak bır sey bulamadım yarında sondu anneme tencere tava aldım ben yeni yeni şeyler alıyorum onunda yeni olsun bari
taç ile mehtap arasında kaldım taç markasının mor olanlarından aldım kızlar sizce iyi yapmış mıyım yoksa mehtap mı alsaydım

altıncıcadde sıtesınde arzum mını fırın dıye ekmek kızartma makinesı var
pembesını beğeniyorum epeydır alacaktım almadım
şimdide indirimde benimde altıncıcadde cekım var 120 uzerıne 60 tl grupondan alımıstım
sizce alıyım mı ustune bır seyler ekleyerek sımdı mutfagım nasıl olacak bilmiyorum tost makınem su ısıtcım tezgah ustu aletler aynı renk oldun ıstıyorum bunu alırsam pembe su ısıtıcı ve tost makınesı bulamıycam bı yandan da bu pembe cok hosuma gıdıyor
şu kararsız kuzunuza bı akıl verın yolur sapıtıcam artık kararsızlığımdan

ona bende bayılıyorum. Model olarak tasarım ödüllü:) ama senin dediğin gibi hepsi uyumlu olsun istiyorum ondan beyaz alırım heralde.
indirimim olsa hiç kaçırmazdım

markafoni de indirim çeki vs var mı?
birdeeee markafoniden hiç cam ürün almamıştım. gözüme çarpan yorumlarda kırıldığını okudum. ondan soruyorum. markafoni nasıl bu konuda?

Plastiğin zararlarını biliyorum ve hiç sevmiyorum sizinle de paylaşmak istedim.

LÜTFEN EŞİ, ANNESİ YA DA KIZI OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA İLETELİM.

● Arabanızda bulunduracağınız plastik su şişesindeki su çok tehlikelidir.

● Plastik su şişeleri Sheryl Crow'un göğüs kanseri olmasının en büyük nedenidir.

● Plastik şişeler özellikle Avustralya’da yüksek sayıda görülen göğüs kanseri vakalarının en büyük nedenidir.

● Annesine çok yakında göğüs kanseri teşhisi konulan bir arkadaşımıza doktor şunu söyledi:
"Kadınlar arabalarda bırakılmış plastik su şişelerinden su içmemelidir"

● Doktor: Yüksek sıcaklık ve şişe plastiklerindeki belli kimyasallar göğüs kanserine neden olabilir.Lütfen dikkatli olun ve arabada bırakılmış plastik şişelerden su içmeyin!..

● Lütfen bu bilgiyi etrafınızdaki bütün bayanlara iletiniz.

● Bu bilgi kesinlikle iyi bilmemiz gereken ve sakınmamız gereken bir tehlike ile ilgilidir.

● Bu bilgi yaşam kurtarabilir.

● Yüksek sıcaklık plastiğin içindeki toksinleri suya ve yiyeceklerimize geçiriyor ve doktorlar bu toksinleri kanserli hücrelerimizin etrafında kolaylıkla gözleyebiliyorlar.

● MÜMKÜNSE, PASLANMAZ ÇELİKTEN BIR TERMOS YA DA CAMDAN YAPILMIŞ ŞİŞELER, KAPLAR KULLANALIM !

● Mikrodalga fırınlarına plastik tabak ve kutuları koymayınız!....

● Plastik su şişelerini buzluğa koymayınız!...

● Plastik tabak örtülerini (SARAN WRAP, STREÇ v.b.) mikrodalga fırınına koymayınız.

● Dioxin isimli kimyasal madde kansere neden olur, özellikle göğüs kanseri.

● Dioxin maddesi vücudumuzdaki hücreler için bir zehirdir.

● Plastik şişeleri içinde su varken dondurmayınız. Bu durumda plastik içindeki Dioxin'i açığa çıkartmaktadır.

● Geçen gunlerde. Edward Fujimoto, Wellness Program Manager (Castle Hospital) bir TV programında bu sağlık tehdidini açıkladı. Dioxinlerin bizler için ne kadar tehlikeli olduğu gerçeğini anlattı.

● Yiyeceklerimizi mikrodalgada plastik kutular içinde ısıtmamamızı istedi.

● Bu özellikle içinde yağ olan yiyecekler için daha önemlidir.

● Yağ, yüksek sıcaklık ve plastiklerin bir araya geldiklerinde Dioxin açığa çıkarttıklarını ve bunun vücudumuzdaki hücrelere geçtiğini açıkladı.

● Plastikler yerine Cam, Pyrex, CorningWare ya da seramik den yapılmış kapların kullanılmasını tavsiye etti.

● Microwave (Mikrodalga) için hazır üretilmiş çabuk ısıtılabilen yiyecek paketlerini başka bir kaba aktararak ısıtınız. Kâğıt çok kötü bir malzeme değil ama içinde ne olabileceğini hiçbir zaman bilemeyiz. Pyrex, ISIcam, CorningWare gibi kapları kullanmak çok daha güvenlidir.

● Bazı zincir (fast food) restoranları yakın geçmişte plastik kutulardan kağıda geçtiler. Bunun en büyük nedeni dioxin problemidir.

Ayrıca, Saran Wrap (veya Streç) ismi altında satılan tabak ve kutuların üzerine örttüğümüz ince plastik film de mikrodalga fırınına girdiğinde diğer plastikler kadar tehlikelidir.

● Mikrodalgada yiyecek ışınlanırken yüksek sıcaklıklar ince plastiği eritebilir ve erimiş plastik yiyeceğinize karışabilir.

● Mikrodalga kullanırken yiyecek kaplarınızı plastik yerine kağıt havlu ile örtünüz.

● Bu yazıyı tüm tanıdıklarınıza gönderiniz. ( Paylaşalım )

bence de çok haklısın, küçüktüm hatırlıyorum su şişeleri (damacanalar) cam şişede satılırdı.
daha sağlıklı tabiki.
güvenli kabul edilen ve güvenli olamayıp gıda ile asla temas etmemesi gereken plastikler var. çok ünlü markalar bile kullanıyorlar....
ne yazıkki kullanılıyor işte.
annem plastik bardak, plastik hamur kapları vs ler... hiçbirini eve sokmaz. sağolsun bana da bu huyunu aşıladı.
ramazandan önce küçük termosuma çanta gibi kılıf diktim =) çok güzel oldu.takıyorum yandan çapraz şekilde, çantamda çapraz zaten.
hem suyum ısınmıyor hemde plastik şişede kullanmamış oluyorum.

Son düzenleme:
Mutlaka Okuyun...
-5 Dakikanızı ayırıp okumanızı tavsiye ediyoruz..-

Elektromanyetik Alan" konusunda doktora yapmış bir kişiyim.

Öncelikle dizüstü bilgisayarlarıni asla ve asla kucağınızda, dizinizin üstünde kullanmayın.

En çok manyetik alanı saç kurutma makinesi ve ütü yayar (bu aletleri kullanırken acele edin, işinizi çabuk bitirin.

"Yatak odalarında televizyon, bilgisayar ya da cep telefonu bulunması tahmin edemeyeceğiniz kadar zararlıdır. Havayı iyonize eden elektromanyetik alan yüzünden çoğu zaman bir koku ile algıladığımız ancak gözle göremediğimiz elektrik yüklü parçalar havada asılı kalırlar.
Saatlerce havalandırsanız bile tam olarak ortamdan süpürülmezler, her nefes aldığınızda ciğerlerinize bu parçaları çekiyorsunuz demektir.
Elinizin hemen altındaki klavye ve Mouse ise her hareketinizde elektrik sinyalleri gönderir. Mutlaka kablolu mouse kullanınız. . Aynı şekilde uzun süreli klavye ve mouse kullanımı maalesef bilekleri ve eli deforme etmektedir. "RSI (Repetitive Strain Injury)" denen sürekli aynı bedensel hareketlerin tekrarıyla oluşan eklem rahatsızlıkları ve "Carpal Tunnel Sendorumu (tekrar eden hareket sendromu )" ciddi sonuçları olan ve ameliyat gerektirebilen hasarlar verirler.

Lazer baskı yapan yazıcılar, çalışmaları sırasında ozon gazı üretirler.
Uzmanlar kanser ve bağışıklık sistemi hastalıklarının, manyetik alanın zayıflattığı bünyelerde oluştuğunu söylüyorlar.

Mesela çoğumuzun kullandığı Bluetooth kablosuz bağlantısı için HP firmasının resmi kitapçığı "lütfen sağlığınız için bir metreden kısa mesafede Bluetooth kullanmayın” diyor.

Eğer bütçeniz yetiyorsa LCD dediğimiz ince ekranlardan alın. Bunun radyasyon seviyesi daha düşüktür.

Bilgisayar kasanızı bedeninizden uzak tutun. Kabloları mümkün olduğunca uzun tutarak çevrenizdeki boş alanı uzatın, Bilgisayar masanızı metal aksamdan değil, ahşap ve elektrik yükü tutmayacak şekilde oluşturun.
Bilgisayarınızın bağlı olduğu prizi mutlaka topraklı yaptırın.

Günde bir kaç saatten fazla keyif, oyun ve web gibi zorunlu olmayan aktiviteler için bilgisayar karşısında zaman harcamayın.

Son olarak, bilinen tüm elektronik cihazlarda elektromanyetik alanı yakalama becerileri yüzünden özellikle ametist kristalleri kullanmanızı ve bilgisayarınızın yakınına koymanızı önereceğim.

Bu ametist kristalleri belli aralıklarla deniz suyuyla topraklandıklarında elektrik yükleri sıfırlanarak gereken koruma alanını sağlamaya devam ederler."

Sevgili okurlar, ben şahsen Balıkesir Dursunbey Güğü Köyü'nde çalışırken, köyde ametist madeni olması nedeniyle, bol miktarda ametist kristali edinmiştim.

VE EN ÖNEMLİ KONU: . . . Eğer acil servis doktoru falan değilseniz, cep telefonunuz uyuyacağınız odada asla açık olarak kalmamalı. Gece siz uyurken Yatak Odanızdan en az 10 metre uzakta olmalıdır!!!!

Yapılan araştırmalara göre 20 dakika boyunca cep telefonu ile kesintisiz konuşanların, bir sağlık kuruluşunda beyin kontrolünden geçmesi gerekiyor. Nitekim telefon ile konuşurken sınırı aştığınızda hep başınız ağrır.. Unutmayınki , konuşurken de telefonun patlama gibi bir tehlikesi vardır . . . Mutlaka KULAKLIK KULLANIN ! ! !

Telsiz telefonlarda da benzer tehlikeler mevcut, ev telefonunuz telsizse değiştirin, kablolu alın.

Çamaşır ve bulaşık makineleri çalışırken yanında durmayın ( mesela bulaşık makinesini çalıştırıp yanındaki masada keyif çayı içmeyin veya masa keyfi yapmayın ), çünkü çok manyetik alan yayarlar. Özellikle çamaşır makinesinin, çamaşırları döndürme aşamasında hemen uzaklaşın.

Son olarak; kullanmadığınız aletleri fişten çekin. Yapılan araştırmaya göre, "stand by" da yani bekleme modunda kalan aletler, gene elektrik tuketıyorlar. Ve ABD'de bekleme modunda tüketilen elektiriğe " vampir elektirik" deniliyor. Bu da gösteriyor ki elektronik aletler fişten çekilmediği, en azından güç düğmesinden kapanmadığı sürece bizim için tehlike yaymaya devam ediyor.

Tüm bu aletlerin neden olduğu masraf ve küresel ısınma yetmiyormuş gibi, bizi de tüketiyorlar yavaş yavaş.
Doç. Dr. Ayşegül Yıldız

Son düzenleme:
birdeeee markafoniden hiç cam ürün almamıştım. gözüme çarpan yorumlarda kırıldığını okudum. ondan soruyorum. markafoni nasıl bu konuda?

canım birazda şans işi bu hoşuna giden varsa al derim güvenilir sonuçta kırık çıkarsa iade edersin.. ben çok alışveriş yaptım sorun yaşaamdım ama yaşayan arkadaşlarda var... https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki burdan üye olursan 50 tl alışverişe 25 tl çek veriyor... 62 tllik alışveriş yap hem 25 i hemde 5 lira kargo çekini kullan markmostan :))

Canım ben link paylasmıstım (kampanyaları paylasalım konusunda 342. syf ) oradan üye olursan 50 tl ve üzeri alısverısınde 25 tl indirim saglıyor.Bir de markmost sitesinden kargo bedava alarak kargoyu da bedavaya getirebilirsin.
Markafoniden benim hiç bir ürünüm kırık gelmedi ama Gizem arkadasımızın fırın kabını kırık göndermişler daha dogrusu iyi paketlemedikleri için kargoda kırılmıs.Biraz sans meselesi canım

teşekkür ederim, ben üyeyim zaten. ayakkbı vs almıştım ama kk üyelerine indirim falan oluyor mu bilmiyordum onu sormak istedim. sanırım sadece bana kargo indirimi gelecek..
bakalım bana nasıl ürünler gelecek :44:

oturma odamı şimdiden karar verdim :)) bakın bakalım nasıl )
Mavi koltuğu bu beyaz kırlentle kombine etmek istiyorum

beyaz koltuğuda mavi kırlentle

perdem bu olabilir başka bir model daha var onuda çok beğenmiştim kararsızım okonuda..

Nasıl olur kızlar sizce ??

süper olur cnm çok zevklisin bayılıyorum beyaz renkteki oturma gruplarına ama temizliği beni hep düşündürmüştür

süper olur cnm çok zevklisin bayılıyorum beyaz renkteki oturma gruplarına ama temizliği beni hep düşündürmüştür

çok teşekkür ediyorum canım.. temizliği kolay bir seçim yaptığımızda sıkıntı olmaz inşallah.. haklısın ama daha bi özen istiyor açık renkler... oturma odamı bu şekilde yapacam salonumuda daha klasik seçimler yapcam inşallahh.. evin bütün köşesinde aynı havayı estirmek istemiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…