- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
kızlar ön sayfa düzenlemesi nasıl yapılıyor yaa bilemedim bennn :SSS Bana yardımcı olur musunuz ??
rica ederim cnm benim adresini verdiğim kişi baya yardımcı oluyor sen almak istediklerinin listesini mail at ona o fiyatlarıyla birlikte dönüyor
cnm ilk sayfada sağ alt köşede msj düzenleme paneli var ordan yapıyorsun
cnm tam olarak bucanın neresinde nereye yakın bildik biyerler mutlaka vardır etrafında. sen neler aldın oradan?
Kızlar sizce hangisi daha güzel ya da güzel mi :))
Polo marka çift kişilik pike takımı bunlar
Eki Görüntüle 473976 Eki Görüntüle 473977
kesinlikle 1. diyorum spor tarzı nevresimlerin var bence
1.yi al değişiklik olur
altıncıcadde sıtesınde arzum mını fırın dıye ekmek kızartma makinesı var
pembesını beğeniyorum epeydır alacaktım almadım
şimdide indirimde benimde altıncıcadde cekım var 120 uzerıne 60 tl grupondan alımıstım
sizce alıyım mı ustune bır seyler ekleyerek sımdı mutfagım nasıl olacak bilmiyorum tost makınem su ısıtcım tezgah ustu aletler aynı renk oldun ıstıyorum bunu alırsam pembe su ısıtıcı ve tost makınesı bulamıycam bı yandan da bu pembe cok hosuma gıdıyor
şu kararsız kuzunuza bı akıl verın yolur sapıtıcam artık kararsızlığımdan
duygu_onur
markafoni de indirim çeki vs var mı?
birdeeee markafoniden hiç cam ürün almamıştım. gözüme çarpan yorumlarda kırıldığını okudum. ondan soruyorum. markafoni nasıl bu konuda?
markafoni de indirim çeki vs var mı?
birdeeee markafoniden hiç cam ürün almamıştım. gözüme çarpan yorumlarda kırıldığını okudum. ondan soruyorum. markafoni nasıl bu konuda?
Canım ben link paylasmıstım (kampanyaları paylasalım konusunda 342. syf ) oradan üye olursan 50 tl ve üzeri alısverısınde 25 tl indirim saglıyor.Bir de markmost sitesinden kargo bedava alarak kargoyu da bedavaya getirebilirsin.
Markafoniden benim hiç bir ürünüm kırık gelmedi ama Gizem arkadasımızın fırın kabını kırık göndermişler daha dogrusu iyi paketlemedikleri için kargoda kırılmıs.Biraz sans meselesi canım
canım birazda şans işi bu hoşuna giden varsa al derim güvenilir sonuçta kırık çıkarsa iade edersin.. ben çok alışveriş yaptım sorun yaşaamdım ama yaşayan arkadaşlarda var... https://www.markafoni.com/account/lp...=r10_25hedceki burdan üye olursan 50 tl alışverişe 25 tl çek veriyor... 62 tllik alışveriş yap hem 25 i hemde 5 lira kargo çekini kullan markmostan :))
oturma odamı şimdiden karar verdim :)) bakın bakalım nasıl )
Mavi koltuğu bu beyaz kırlentle kombine etmek istiyorum
Eki Görüntüle 475382 Eki Görüntüle 475388
beyaz koltuğuda mavi kırlentle
Eki Görüntüle 475383 Eki Görüntüle 475386
perdem bu olabilir başka bir model daha var onuda çok beğenmiştim kararsızım okonuda..
Eki Görüntüle 475387
Nasıl olur kızlar sizce ??
süper olur cnm çok zevklisin bayılıyorum beyaz renkteki oturma gruplarına ama temizliği beni hep düşündürmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?