Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım çok güzeller de koltukların markasını paylaşır mısın fikir açısından iyi olabilir. İkili ikeaya benziyor gibi geldi ve ben hala kararsızım koltuk takımına biran öncce karar vermemiz gerekiyor. Herkes köşe koltuk kullanışsız olur oturma grubu alın diye tavsiyede bulunmakta. Kayolamızda baza yok zaten ayrıca altına birşeyler koyabilceğimiz bir tkm olursa süper olacak da böyle işlevsel şık bir takım yok gibi gibi :)

Kızlar taç marka yorgan alan ya da kullanan var mı?

canım tavsyemdir çok yorgan almayın yatak alınca da iki yastık ve bir çift kişilik yorgan hediye ediyorlar, annem de yün yorgan yaptırmış şimdi bunları nereye koysam diye endişeliyim çünkü yatağım bazalı değil :) Bazalı modeller çok kabaydı napiim.

Canım benim daha hiç yorganım yok :S Pike takımlarında kesin evet bu diyemedigim için başka şeylere yönelmeye calısıyorum,indirimim ziyan olmasın daaa :)) Samsunlusun anlarsın :)

Canım bu nevresim değil ama pike takımı.Kuponun süresi yarın doluyormus karar vermeliyim :))
canım yanlıs yazmısım 1. al diderim
bence çok güzeller çok güzel karar vermişsin hepsi harika

kızlar evmanyadan 25+25 cekım var bugün son isteyene verebilirim ziyan olmasın

Canım maurer indirimim bugün sonmus.Bir şey alacagım ama daha karar veremedim.Nevresim almayacagım ama ona eminim :))

yorgan al canım ben sarevın mıkrofıber yorganından almıstım ne eksıgın varsa ondan al havlu olur yatak örtüsü vs

yorgan al canım ben sarevın mıkrofıber yorganından almıstım ne eksıgın varsa ondan al havlu olur yatak örtüsü vs

Canım hep güzeller bitmiş yaa.Ne begendiysem yok.Sitenin en büyük eksigi bu bence.Giden geri gelmiyor :)) Yorgan alırsam Taç ın mikrofiberini düşünüyorum.Ya da tek kişilik sarev alırım işte kararsızımmmm

Canım maurer indirimim bugün sonmus.Bir şey alacagım ama daha karar veremedim.Nevresim almayacagım ama ona eminim :))

tek kişiliği napıcan çift kişilik daha kullanışlı en azından 1 kişi bile 2 kişiliği kullanabilir
bencede eksiklikler var sürekli tükendi stokta yok ibaresi görmek sıkıcı

tek kişiliği napıcan çift kişilik daha kullanışlı en azından 1 kişi bile 2 kişiliği kullanabilir
bencede eksiklikler var sürekli tükendi stokta yok ibaresi görmek sıkıcı

Evet öyle ne begensem stokta yok yazıyor.Öyle olacagına silsinler resimleri ki insanlar ayy keşke bu olsaymıs deyip alacagını begenmıyor.Tek kişilikte lazım olur diye düşündüm ne bilim :))

Evet öyle ne begensem stokta yok yazıyor.Öyle olacagına silsinler resimleri ki insanlar ayy keşke bu olsaymıs deyip alacagını begenmıyor.Tek kişilikte lazım olur diye düşündüm ne bilim :))

tek kişilik alma bence 2 kişilik alırsan tek kişiye de kullanırsın ben hiç almadım şahsen ama yinede sen bilirsin senin terchin
bu arada duygu coco cola kırmızı kasa kodları nasıl alınıyor bilgin var mı
ayrıca kahvaltı setleriniz harıka olmus güle güle kullanın

canımm koltuklar ikea.. benimde aklımda köşe takımı yoktu ama bu köşe takımı çoook güzel ve geniş.. misafirin geldiğinde açmadan bile yatablir çook rahat nişanlımda bende çok beğendik.. diğerleri english home zaten.. sana bir tane daha köşe takımı göstereyim o zaman bu mağazada izmirdeymiş... ben bunuda çook beğendim renk seçebiliyormuşsun bi bak istersen yataklı ve bazalı hem bu...

Mayorka Köşe Takımı

Canım cola kodları markafoni çeki için kaldırılmıs sonradan eklenir mi bilmiyorum.
Kahvaltı setlerimiz de kargoya verilmiş umarım kırılmadan gelirler

güvenilir mi ki canım o site ??

hiç bilmiyorum canım daha önce alış veriş yapmadım hiç 150 tl lik cekim vardı 25 ++ olarak hepsi ziyan oldu 100 alt lımıtlı oldugundan alamadım bu olmasın bari

Canım cola kodları markafoni çeki için kaldırılmıs sonradan eklenir mi bilmiyorum.
Kahvaltı setlerimiz de kargoya verilmiş umarım kırılmadan gelirler

kampanya olunca bıle nasıl alınıyor canım colalarda kı bsylerı mi giriyoruz

country tarzı mobilya düşünen varsa Ankarada erkek arkadaşım yapıyor sherwood, origami, kenan karcı hepsinde modelleri ürünleri var anlatalya mersin birçok yere ürün veriyorlar
yardımcı olur her şekilde

güvenilir mi ki canım o site ??

aman uzak durun çok sorumsuzlar kaç gündür ürünüm temin ediliyor muhatap kimseyi bulamıyorum arıyorum açmıyorlar mail atıyorum dönmüyorlar. Çok kişiden duydum bunları ben ettim siz etmeyin

kampanya olunca bıle nasıl alınıyor canım colalarda kı bsylerı mi giriyoruz

canım kutu kolalarda kırmızı açma halkası var ya onun altında bir kod var onu giriyoruz. Kırmızı kasa diye site var oraya üye olup bu kodları giriyorsun. Her kod 3 puan bunları biriktirip hediye çeki kargo kodu alabiliyorsun ama dugunun dediği gibi şu an hediye çeki bitmiş ama gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…