canım kutu kolalarda kırmızı açma halkası var ya onun altında bir kod var onu giriyoruz. Kırmızı kasa diye site var oraya üye olup bu kodları giriyorsun. Her kod 3 puan bunları biriktirip hediye çeki kargo kodu alabiliyorsun ama dugunun dediği gibi şu an hediye çeki bitmiş ama gelebilir.
kızlar sizce hangi takım daha güzell ????
Eki Görüntüle 477139 Eki Görüntüle 477140 Eki Görüntüle 477141
Canım ilk takım oturma odanada uyacak gibi:)3.de hoş duruyor . ama bu benim olmalı diyede bir his uyandırmadı bende.
kızlar sizce hangi takım daha güzell ????
Eki Görüntüle 477139 Eki Görüntüle 477140 Eki Görüntüle 477141
duygucum ne aldın maurer avmden ındırımle
Duygucum tabiki deee açelyaaaa
Canım açelya diğer fotolarda daha hoş geldi ama nedense bu resimde çok basit görünüyor gözüme.Bir de açelyayı alacak arkadaslar 6 kişiliğini alsın bence takım almaya ne gerek var?Çorbalık felan olmasa ne olur ki
Canım ben bu porselen,sade modelleri beğeniyorum ama ruhumda da şık biraz daha gösterişli olmak var.Erkek arkadaşıma göstermiştim o da bu çok sade sen sıkılırsın sonra,bunlar fotolarda böyle görünüyo demişti.Haklı da aslında bana göre pek değil.
Ama senin zevkin ne yöndedir bilmiyorum.Günlük yemek takımımı bende 6 kişilik alıcam,12 kişilik almaya gerek yok ki hem hergün kullanıcağın için çabuk eskir,çok para vermediğin için ilerde yenisini de alabilirsin
Bu çok şık duruyo işte,Kütahya'mı buda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?