Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canım girerse biriktiririz artık

westwing 30 tl çek veriyor üye olmayanlar varsa davetiye atabılırım

anltıncıcadde den alacak bir şey bulan var mı kızlar

kızlar altıncı caddeden king elektrikli süpürge almayı düşünüyorum alan kullanan varmı acaba nasıldır bi fikri olan var mı acaba:44:

Eklentiler

• $00411003_P275.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
duygucum ne aldın maurer avmden ındırımle

duygucum ne aldın maurer avmden ındırımle

canım pike aldım ama anneme verecegım çünkü onun çok hosuna gitti.Balıklı pike takımı var ya sarevin onu aldım bir de kendime taç mutfak havlusu aldım 2 li.Kargoya verilmiş canım belki bugun gelirler.40 tl ödedim ikisine.Sana da tşk ederim

Duygucum tabiki deee açelyaaaa

Canım açelya diğer fotolarda daha hoş geldi ama nedense bu resimde çok basit görünüyor gözüme.Bir de açelyayı alacak arkadaslar 6 kişiliğini alsın bence takım almaya ne gerek var?Çorbalık felan olmasa ne olur ki

Canım ben bu porselen,sade modelleri beğeniyorum ama ruhumda da şık biraz daha gösterişli olmak var.Erkek arkadaşıma göstermiştim o da bu çok sade sen sıkılırsın sonra,bunlar fotolarda böyle görünüyo demişti.Haklı da aslında bana göre pek değil.
Ama senin zevkin ne yöndedir bilmiyorum.Günlük yemek takımımı bende 6 kişilik alıcam,12 kişilik almaya gerek yok ki hem hergün kullanıcağın için çabuk eskir,çok para vermediğin için ilerde yenisini de alabilirsin

Haklısın canım ama ben sade şeyleri seviyorum.Gerçekten de fotolar çok aldatıcı elime alınca o kadar hoşuma gitmeyebiliyor.O yüzden de yakından görmediğim bir şeyi netten almaya çekiniyorum.En iyisi yakından görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…