Haklısın canım ama ben sade şeyleri seviyorum.Gerçekten de fotolar çok aldatıcı elime alınca o kadar hoşuma gitmeyebiliyor.O yüzden de yakından görmediğim bir şeyi netten almaya çekiniyorum.En iyisi yakından görmek
Evet canım Kütahya ve benim gerçekten hoşuma gitti buna benzer Hisarda da vardı ve fiyatı çok daha pahalıydı.Buna bir yerde bakmak istiyorum.Eğer hoşuma giderse alabilirim 661 tl yazıyor sitede
Ben yemek takımlarına sürekli bakıyorum ama bi türlü beğenemiyorum.İnternette beğensen,burda ki mağazalar da bulamıosun aynı modelini.Nasıl alcam bilmiyorum
Çokta uygunmuş fiyatı,hangi model bu canım?
Burda bende bakıyım dicem ama hiç biyerde de Kütahyanın yemek takımını göremiyorum ben yaa,hep emsanla karaca var
Canım efes modeli.Bende porselen sepetinde gördüm hoşuma gitti.
Haklısın canım ama ben sade şeyleri seviyorum.Gerçekten de fotolar çok aldatıcı elime alınca o kadar hoşuma gitmeyebiliyor.O yüzden de yakından görmediğim bir şeyi netten almaya çekiniyorum.En iyisi yakından görmek
Günlük kullanmak için sizce hangisi??
Eki Görüntüle 479241 Eki Görüntüle 479242 Eki Görüntüle 479243 Eki Görüntüle 479244
Günlük kullanmak için sizce hangisi??
Eki Görüntüle 479241 Eki Görüntüle 479242 Eki Görüntüle 479243 Eki Görüntüle 479244
güle güle kullan canımcanım pike aldım ama anneme verecegım çünkü onun çok hosuna gitti.Balıklı pike takımı var ya sarevin onu aldım bir de kendime taç mutfak havlusu aldım 2 li.Kargoya verilmiş canım belki bugun gelirler.40 tl ödedim ikisine.Sana da tşk ederim
canım açelya hangisi bilmem ama benceGünlük kullanmak için sizce hangisi??
kızlarr tefal almayı düşünüyorum sizce alayım mı yaa ? teflonları sağlıklı değil diyorlar bekleyip biraz daha seramik mi alsam acaba nedersiniz ???
teflon zararlı ama ucuza alacağın seramik de zararlı
ama tefal kaliteli bi marka bence teflonu da çok iyi
seramik olsun teflon olsun ne alınacaksa kaliteli olan alınmalı bence
tabikide canım... essensonun seramik tenceresini almıştım ben ona takım mı yapsam yoksa tefal mi alsam diye düşünüyorum sadece... ikisinide almak istemiyorum yoksa tencere tava dolup kalacak :))
takım olması çok önemli değil bence hangisine için siniyorsa onu al ben şimdilik bi tencere aldım sadece teflon olarak o da pilav için ihtiyaç duyarsam bi tane seramik ya da teflon alırım
bi de şunlar var beğendiğim
Eki Görüntüle 480021 Eki Görüntüle 480022 Eki Görüntüle 480023
bundan da alabilirim madancım
bunlarda çok güzel canım markası ne bunların ? şekil açısından kullanışlı olurmu ama canım ?? canım sen teflonlarını kaça mal etmiştin ??
Eki Görüntüle 480030
canım bu modelin 30 cm ve 28 cm i bana 105 falan gelecek nasıl sence fiyatı ?? dışı beyaz birde çabuk deforme olurmu bilmiyorum dışı..
yani fiyatı iyiymiş aslında ben bi wok bi de 30 cm lik bi tavayı 50 küsüre mal etmişim ama
benimkiler beyaz değil so tasty serisi
ben beyaz kullanışlı olmaz diye almadm bizim evdekilr koyu renk ona rağmen dışları nasıl kararmış
ama sen bilirsin bu beyaz seriden de çok alan vardı
eevet canım yaa dışının beyaz olması endişelendiriyor beni dediğin gibi tavaların dışı hemen lekeleniyor.. hımm çok iyiye almışsın canım.. yarısıbizden kampanysından aldın sanırım.. ah o kampanyada ben neler almadım nelerD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?