Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben yemek takımlarına sürekli bakıyorum ama bi türlü beğenemiyorum.İnternette beğensen,burda ki mağazalar da bulamıosun aynı modelini.Nasıl alcam bilmiyorum

Evet canım Kütahya ve benim gerçekten hoşuma gitti buna benzer Hisarda da vardı ve fiyatı çok daha pahalıydı.Buna bir yerde bakmak istiyorum.Eğer hoşuma giderse alabilirim 661 tl yazıyor sitede

Çokta uygunmuş fiyatı,hangi model bu canım?
Burda bende bakıyım dicem ama hiç biyerde de Kütahyanın yemek takımını göremiyorum ben yaa,hep emsanla karaca var

Ben yemek takımlarına sürekli bakıyorum ama bi türlü beğenemiyorum.İnternette beğensen,burda ki mağazalar da bulamıosun aynı modelini.Nasıl alcam bilmiyorum

Evet genelde öyle oluyor ama bilinmiş ve her yerde olan markalarınkini bulabilirsin bence.Mesela Kütahya Porselen her yerde vardır

duygucum kütahyanın açelya modeli ve polo modelinin parçaları kipada satılıyor.. ordan bakabilirsin.. bende polonun almıştım 12 kişilik kipadaki parçalarla kahvaltı takımı oluşturmayı düşnüyorm.. yani tuzluk şekerlik çaydanlık vs o tarz şeyler alacam tabakları zaten var sende bi bak istersen...

arkadaslar netten elekronık esya kucuk ev aletlerını almayla ılgılı bısey sorcaktım.sızce guvenlı olur mu ? Normalde magazadan alırken bıle ınsan tedırgın oluryor.sızce bır sorun olur mu? Saglam cıkar mı ? Bazı urunler pıyasaya gore nette daha uygun oluyor.alıp memnun olan ya da memnun olmayan var mı ?

canım biz erkek arkadaşımla internetten aldık bir çok şeyi. ama bilindik sitelerden, hiçbir sıkıntı yaşamadık. bu tür şeyler şansa kalıyor. illa görüp alıcam diyorsan, büyük magazalarda ki indirimleri takip et. biz buzdolabı ve çamaşır makinesini neredeyse yarı fiyatına aldık bu şekilde.

bence 4. ama kenarları kırılabilir onun tırtıklı olduğu için
açelya hoş gerçekten ben de onu beğeniyorum

güle güle kullan canım
canım açelya hangisi bilmem ama bence
ilk 4 sonra 2 derim hepsi güzel

senın günlük takımın yokmuydu mudodan aldıgın

açelya kütahyanındı sanırım çeyiz evinde indirimde 160 liramıydı neydi
ayrıca bu tarz bernrdoda ve karacada da var
bernardonun ki de 350 fln 12 kısılık yemek seti
ben günlük yemek takımımı 12li almadım zaten misafir gelince 12 kısılık misafir takımı çıkartıcaksın gerek duymadım
kahvaltı seti 6 kısılık yaptım
12 kısılık kahvaltı takımı yok bulamadım aslında onuda şöyle düşündüm kahvaltı için fazla kişi gelirse misafir takımımın pasta ve servis takımlarını çıkarırım diye düşündüm
ayrıca çay setim var karışık kullanırım diye düşündüm
aman karışık işler evin her yeri tencere tabak doldu sonucta 2 kısı olacağız misafir takımı yeter gibi düşünüyorum

kızlarr tefal almayı düşünüyorum sizce alayım mı yaa ? teflonları sağlıklı değil diyorlar bekleyip biraz daha seramik mi alsam acaba nedersiniz ???

kızlarr tefal almayı düşünüyorum sizce alayım mı yaa ? teflonları sağlıklı değil diyorlar bekleyip biraz daha seramik mi alsam acaba nedersiniz ???

teflon zararlı ama ucuza alacağın seramik de zararlı

ama tefal kaliteli bi marka bence teflonu da çok iyi

seramik olsun teflon olsun ne alınacaksa kaliteli olan alınmalı bence

teflon zararlı ama ucuza alacağın seramik de zararlı

ama tefal kaliteli bi marka bence teflonu da çok iyi

seramik olsun teflon olsun ne alınacaksa kaliteli olan alınmalı bence

tabikide canım... essensonun seramik tenceresini almıştım ben ona takım mı yapsam yoksa tefal mi alsam diye düşünüyorum sadece... ikisinide almak istemiyorum yoksa tencere tava dolup kalacak :))

tabikide canım... essensonun seramik tenceresini almıştım ben ona takım mı yapsam yoksa tefal mi alsam diye düşünüyorum sadece... ikisinide almak istemiyorum yoksa tencere tava dolup kalacak :))

takım olması çok önemli değil bence hangisine için siniyorsa onu al ben şimdilik bi tencere aldım sadece teflon olarak o da pilav için ihtiyaç duyarsam bi tane seramik ya da teflon alırım

bi de şunlar var beğendiğim

bundan da alabilirim madancım

bunlarda çok güzel canım markası ne bunların ? şekil açısından kullanışlı olurmu ama canım ?? canım sen teflonlarını kaça mal etmiştin ??

canım bu modelin 30 cm ve 28 cm i bana 105 falan gelecek nasıl sence fiyatı ?? dışı beyaz birde çabuk deforme olurmu bilmiyorum dışı..

yani fiyatı iyiymiş aslında ben bi wok bi de 30 cm lik bi tavayı 50 küsüre mal etmişim ama

benimkiler beyaz değil so tasty serisi

ben beyaz kullanışlı olmaz diye almadm bizim evdekilr koyu renk ona rağmen dışları nasıl kararmış

ama sen bilirsin bu beyaz seriden de çok alan vardı

eevet canım yaa dışının beyaz olması endişelendiriyor beni dediğin gibi tavaların dışı hemen lekeleniyor.. hımm çok iyiye almışsın canım.. yarısıbizden kampanysından aldın sanırım.. ah o kampanyada ben neler almadım neler D

ben de ya 6. cadde markafoni ve evimister bu yıl benden kazandı hep

hepsinden 10 ar siparişim vardır en az

hııı tencereler de mor olanalr

porselen orion markası yakından görmedim ama çok tatlılar gel beni al diyolar mor mor

bi diğer 6. caddede indirme girenler arasında olup alamadıklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…