Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şu 6. cadde braun blender seti ve tost makinası da koysa ne güzel olur yaa.. mail flaanmı atsakki hazır şu kampanya varken süper olur valla.. evimisterden bende aldım hatta essenso tenceremi ordan almıştım 40 liraya gelmişti.. 60 tl alışverişe 25 tl çek veriyordu.. ama genel olarak pahalı evimister kolay kolayda çek vermiyor.. en iyisi markafoni amaa kampanya açısından :))

Kızlar altıncı cadde'de şuan avea'lılara olan kampanya dışında herhangi bi kampanyası var mı?

canım ben bu beyaz seriyi yaptım altıncıcadde sitesinden aldım çeklerle yarısı bizden kampanyasından almadım 50 tl lik 40 tl lik kodlardan aldım westwingden aldım 1 tanesini çekim vardı
alrtıncıcadde den al alacaksan yarısıbızden gıbı yaparlarsa yıne bu kampanya varsa yapmazlarda bıraz bekle her ay tefal gırıyor zaten indirime
yıne 50 tl gıbı bı ındırım olursa 100 uzerıne alırsın altıncıcaddenın ürünleri orjinal zaten sorunsuz bi tencere koca kartonda geldi acayıp sarıp sarmalıyorlar
westwingde öyle

markafoniden r10 sıtesının ındırımiyle çeyize alacak bir şey bulamayınca ayakkabı almıstım elime ulaştı çok güzeller bittim yine girse keşke baska renklerini alssam

aynen canım beklemeye karar verdim.. bu kampanya ile pahalıya gelecek bana.. güle güle kullan sende canım tefallerini..

kızlar ağlıycam resmen yaa altıncıcadde için aldıgım gruponun süresi meğerse 4 agustosmus ben agustos sonuna kadar sanıyordum gitti 18 liram bosu bosuna

braun'un parçası daha çok, bence ondan al. benim takımıma benziyor, kullanışlı olacağını düşünüyorum yer sıkıntısı dışında.

braun'un parçası daha çok, bence ondan al. benim takımıma benziyor, kullanışlı olacağını düşünüyorum yer sıkıntısı dışında.

Parçası çok olması yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor bence.Şu an hep en iyisi olsun diye alıyoruz ama sonradan çogunu kullanmayacagız.Para verdik diye atmaya da kıyamayız,yıllarca dolap bekler dururlar.Bence az parçalı şeyler her zaman daha iyidir

benimde braun hoşuma gidiyor aslında philips de uyguna gelecek alırsam o yüzden kararsız kaldım..

Bu benim dediğim daha ucuz ama philips e göre.Yine de sen bilirsin canım.Herkes kendine göre almalı,itüm parçalarını kullanırım diyorsan al yani

Son düzenleme:

oda mantıklı aslında.. benim arkadaşımında varmış böyle bir şey takıp çıkarırken gevseme yapmış sapı o yüzden kullanamıyormuş.. bu setinde doğrama aparatifi çok o yüzden cazip geliyr işe yararmı onuda bilmiyorum da :))

tamam canım çok sagol birazdaha düşüneyim o zaman ben bunu :)) Schaferin seramik tavasını almayı düşünüyorum birde nasıldır sence bir fikrin varmı ??

Neyi takıp çıkarırken gevşeme yapmıs anlamadım canım?

canım ben blender ve mikseri sık kullanıyorum. zaten tavsiye ettiğim modelde sadece saplı kısımla yapıyorsun bu işi, diğer parçalara gerek yok. ha doğrama ve karıştırma işlemi yapmak zoruma gidiyor bu makinede, orası doğru. ayrı doğrayıcım olsa çok mutlu olurdum, rendesini ise kullanmayı henüz bir kere denedim ve beceremedim :) benimki şu homend marka, 130 liraya almıştım darty indiriminden:

Eki Görüntüle 481304

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…