ben de ya 6. cadde markafoni ve evimister bu yıl benden kazandı hep
hepsinden 10 ar siparişim vardır en az
hııı tencereler de mor olanalr
porselen orion markası yakından görmedim ama çok tatlılar gel beni al diyolar mor mor
bi diğer 6. caddede indirme girenler arasında olup alamadıklarımdan
bunlarda çok güzel canım markası ne bunların ? şekil açısından kullanışlı olurmu ama canım ?? canım sen teflonlarını kaça mal etmiştin ??
Eki Görüntüle 480030
canım bu modelin 30 cm ve 28 cm i bana 105 falan gelecek nasıl sence fiyatı ?? dışı beyaz birde çabuk deforme olurmu bilmiyorum dışı..
canım ben bu beyaz seriyi yaptım altıncıcadde sitesinden aldım çeklerle yarısı bizden kampanyasından almadım 50 tl lik 40 tl lik kodlardan aldım westwingden aldım 1 tanesini çekim vardı
alrtıncıcadde den al alacaksan yarısıbızden gıbı yaparlarsa yıne bu kampanya varsa yapmazlarda bıraz bekle her ay tefal gırıyor zaten indirime
yıne 50 tl gıbı bı ındırım olursa 100 uzerıne alırsın altıncıcaddenın ürünleri orjinal zaten sorunsuz bi tencere koca kartonda geldi acayıp sarıp sarmalıyorlar
westwingde öyle
kızlar hangisi sizce braun mu yoksa philipsi yardımcı olun lütfenn banaaa :))
Eki Görüntüle 481066 Eki Görüntüle 481067
kızlar ağlıycam resmen yaa altıncıcadde için aldıgım gruponun süresi meğerse 4 agustosmus ben agustos sonuna kadar sanıyordum gitti 18 liram bosu bosuna
canım ikiside iyi markalar hangisnin özellikleri fazlaysa onu al bence
kızlar hangisi sizce braun mu yoksa philipsi yardımcı olun lütfenn banaaa :))
Eki Görüntüle 481066 Eki Görüntüle 481067
braun'un parçası daha çok, bence ondan al. benim takımıma benziyor, kullanışlı olacağını düşünüyorum yer sıkıntısı dışında.
braun'un parçası daha çok, bence ondan al. benim takımıma benziyor, kullanışlı olacağını düşünüyorum yer sıkıntısı dışında.
benimde braun hoşuma gidiyor aslında philips de uyguna gelecek alırsam o yüzden kararsız kaldım..
Canım bende blender almayı düşünüyorum ama nedense bu çok parçalılar hoşuma gitmiyor.Onun yerine daha sade bir şey istiyorum.Çünkü mikseri ayrı alacagım.Bu blenderların mikserleri sallanıyor hoşuma gitmedi.Ben bunu almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 481284
Parçası çok olması yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor bence.Şu an hep en iyisi olsun diye alıyoruz ama sonradan çogunu kullanmayacagız.Para verdik diye atmaya da kıyamayız,yıllarca dolap bekler dururlar.Bence az parçalı şeyler her zaman daha iyidir
oda mantıklı aslında.. benim arkadaşımında varmış böyle bir şey takıp çıkarırken gevseme yapmış sapı o yüzden kullanamıyormuş.. bu setinde doğrama aparatifi çok o yüzden cazip geliyr işe yararmı onuda bilmiyorum da :))
Parçası çok olması yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor bence.Şu an hep en iyisi olsun diye alıyoruz ama sonradan çogunu kullanmayacagız.Para verdik diye atmaya da kıyamayız,yıllarca dolap bekler dururlar.Bence az parçalı şeyler her zaman daha iyidir
Neyi takıp çıkarırken gevşeme yapmıs anlamadım canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?