Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende kapmak için bekliyorum canımmmm umarım kaparım bi tane

ah kuzum yaaa bende yakalayamadım burdan bi arkadaşa verecektim neyse sağlık olsun napalım :S sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ???

ay ne yapayım canım uğraşıyorum işte baya halleim herşeyi rahatladım biraz daha işte bişeyler alayım diye düşünüyodum ama kod alınmıyo bakalım 4 saat var daha alırız heralde

kızlar pilav tenceresi olarak hangisini daha iyidir.

buna bayıldım 28 ve 30 cm var bunda

ama yukarıdaki olmaz bu daha iyi derseniz bunu almayı düşünüyorum bununda 30 ve 32 cm var

hangisini almalıyım?

kızlar bişe daha sorcam bu r10 la 50tl lik alışveriş 25 tl ye düşüyoya kargo kodunu kullanabiliyormuyuz ki 35 tl üstü alışverişte geçerli diyorya kafama takıldıdaaa

canım ikisindede güzel olur gibi.. ama alttakinde daha iyi olur galiba çünkü tabanı geniş boyut olarak ikiside büyük olduğu için hangsini beğendiysen onu al ,)

kızlar bişe daha sorcam bu r10 la 50tl lik alışveriş 25 tl ye düşüyoya kargo kodunu kullanabiliyormuyuz ki 35 tl üstü alışverişte geçerli diyorya kafama takıldıdaaa

kullanırsın canım

35 tl üzeri olması gerekiyor canım ,) ama 34,89 kusurları falan veriyor indirim aklında olsun ,)

canım 30 32 çok büyük valla 10 kışılık plav tenceresi gibi ben 28 mi ne aldım tefalden çok normal 5 kısılık pilav cıkar
hangisinin tabanı pilav için iyiyse onu al bence çiçek desenli çok güzel duruyor onu al derim

Son düzenleme:
bekliyim o zaman 5 tl kargoya verceğime süzgeç falan alırım bu queen's kitchen ın ürünlerinden alan varmı memnunmu onlardan alışveriş yapıcam da kek kalıbını alcam ama bilemedim iyimidir

canım 25 tl kalıyor ya 25 tl düşünce ona vermez ki kargo indirimi ??
ben aldım canım öyle 20 tl kaldı çekide kullandım toplam ürünün fıyatına bakıyor öyle deneyin isterseniz

kızlar şu westwingden yemek tarifleri geliyor yaa allahım oruç oruç canım nasıl çekti
tavuk köfte tarıfı gelmiş tıkladım bulamadım valla iftara onu yapıcam canı çektirdi pis westwing

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…