kızlarrr sizin saatinizle markmostun saati aynı olmayabilirrrr o yüzden 55 geçe başlayın 5 geçeye kadar sayfayı yenileyinnn.. ben 3 geçe alabiliyorum mesela... mesela 13:55 te başlayın 14:05 e kadar devam edin yenilemeye.. ben geçende dedim alamıycam herhalde öylesine yeniliyordum bir baktım ki fırsatı yakala dedi kaçırırmıyım yakaladım hemen
bende kapmak için bekliyorum canımmmm umarım kaparım bi tane
yakalayamadım(((((
ah kuzum yaaa bende yakalayamadım burdan bi arkadaşa verecektim neyse sağlık olsun napalım :S sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ???
kızlar pilav tenceresi olarak hangisini daha iyidir.
Eki Görüntüle 490564 buna bayıldım 28 ve 30 cm var bunda
Eki Görüntüle 490569 ama yukarıdaki olmaz bu daha iyi derseniz bunu almayı düşünüyorum bununda 30 ve 32 cm var
hangisini almalıyım?
kızlar bişe daha sorcam bu r10 la 50tl lik alışveriş 25 tl ye düşüyoya kargo kodunu kullanabiliyormuyuz ki 35 tl üstü alışverişte geçerli diyorya kafama takıldıdaaa
kızlar bişe daha sorcam bu r10 la 50tl lik alışveriş 25 tl ye düşüyoya kargo kodunu kullanabiliyormuyuz ki 35 tl üstü alışverişte geçerli diyorya kafama takıldıdaaa
kullanırsın canım
canım 30 32 çok büyük valla 10 kışılık plav tenceresi gibi ben 28 mi ne aldım tefalden çok normal 5 kısılık pilav cıkarkızlar pilav tenceresi olarak hangisini daha iyidir.
Eki Görüntüle 490564 buna bayıldım 28 ve 30 cm var bunda
Eki Görüntüle 490569 ama yukarıdaki olmaz bu daha iyi derseniz bunu almayı düşünüyorum bununda 30 ve 32 cm var
hangisini almalıyım?
ben aldım canım öyle 20 tl kaldı çekide kullandım toplam ürünün fıyatına bakıyor öyle deneyin istersenizcanım 25 tl kalıyor ya 25 tl düşünce ona vermez ki kargo indirimi ??
ben aldım canım öyle 20 tl kaldı çekide kullandım toplam ürünün fıyatına bakıyor öyle deneyin isterseniz
ben aldım canım öyle 20 tl kaldı çekide kullandım toplam ürünün fıyatına bakıyor öyle deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?