Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

serhatice arkadaşımıza msj atamıyorum msj kutusu dolmus görürse bana bi dönsün

kızlar neler aldınız markafoniden bende bır sey alsam r10 bıtmeden r10 dan hıc ceyızlık bsy almadım hep kendıme aldım 2 kere bı ayakkabı bıde ıphone tasına bılır sarj aldım cok ıse yaradı çeyiz için yaramadı bi

ben queen's kitchenden seçtim ama daha almadım kalitesi iyidir inşallah kek kalıbı falan alıcam kısmetse sen biliyomusun bu markayı canım aldınmı daha önce bi ürününü

ben queen's kitchenden seçtim ama daha almadım kalitesi iyidir inşallah kek kalıbı falan alıcam kısmetse sen biliyomusun bu markayı canım aldınmı daha önce bi ürününü

canım ben porselen servis tenceresi aldım güzeldi şimdi tekrar alıcam hatta

westwing yine yaptı yapacağını 13 de en son gönderimi olan ürünü hala göndermedi 13 de aradım bu aksam cıkacak depomuza gırmıs dedıler dun aradım gonderilecek dediler bayram gırecek evde yokuz acıl gonderın dedım hala ortada yok ugras dur bayramda benı bi ton strese sokacaklar offf off geri gidecek geri gelecek

kızlar westwing de indirim falan yok kandırıyolar resmen porselen kahvaltı setleri bizde şu kadar denmiş zaten onun etiket fiyatı o bilmeyen biri kapılcak

westwimgden çok ucuz olmadığı sürece hiç bişeycik almam edarik edemiyorlar bi ay geçiyo para iadesii ile uğraştırıyolar

başta böle değildi geneldede dediğin gibi pahalı zaten

kızlar westwing de indirim falan yok kandırıyolar resmen porselen kahvaltı setleri bizde şu kadar denmiş zaten onun etiket fiyatı o bilmeyen biri kapılcak

evet bencede normalde indirim yok ama bende 50 tl çek vardı 30 tl çek var ondan aldım çeklerle indirimli olunca yoksa normalde alınacak gibi değil dediğin gibi

bende westwing ten saç kurutma makinesi aldım 1 ayda geldi çok cazip gelmedikçe bende ordan daha bir şey almam.

bende kapmak için bekliyorum canımmmm umarım kaparım bi tane

kızlar markmost konusunda tecrübelendim artık nerdeyse

şimdi saat 55 geçeden itibaren f5 yapıyoruz,bu arada mouse un okuda tam fırsat tükenmiştir yazısının üzerinde oluyo
fırsat tükenmiştir yazısı griden kırmızıya yani fırsatı yakalaya döner dönmez mouse un soluna dokunuveriyoruz
bittttttiiiiiiiiiii

vallahi bende aynen bu dediğin şekilde yaptım kaptım yaaaaa

hehehe alemsin canım yaaa taktik süper D

gülincim markafoni queens kitchen dan aldım tatlım
r10 da varken mükemmel oldu
markmosttan bide kargo bedava kaptım
bana 25 küsür bişeye geldi hepsiiiii

madan evet tatlım aldım sonunda
artık benimde bi şiriniiiim var
acaba iki tane mi alsaydım dedim
biz bi çeşit deterjan mı kullanacaz ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…