kızlar neler aldınız markafoniden bende bır sey alsam r10 bıtmeden r10 dan hıc ceyızlık bsy almadım hep kendıme aldım 2 kere bı ayakkabı bıde ıphone tasına bılır sarj aldım cok ıse yaradı çeyiz için yaramadı bi
ben queen's kitchenden seçtim ama daha almadım kalitesi iyidir inşallah kek kalıbı falan alıcam kısmetse sen biliyomusun bu markayı canım aldınmı daha önce bi ürününü
kızlar westwing de indirim falan yok kandırıyolar resmen porselen kahvaltı setleri bizde şu kadar denmiş zaten onun etiket fiyatı o bilmeyen biri kapılcak
bende kapmak için bekliyorum canımmmm umarım kaparım bi tane
bende westwing ten saç kurutma makinesi aldım 1 ayda geldi çok cazip gelmedikçe bende ordan daha bir şey almam.
ayyyyyyy kendimi kutluyorum bu defa markmostu kapabildim
kızlar markmost konusunda tecrübelendim artık nerdeyse
şimdi saat 55 geçeden itibaren f5 yapıyoruz,bu arada mouse un okuda tam fırsat tükenmiştir yazısının üzerinde oluyo
fırsat tükenmiştir yazısı griden kırmızıya yani fırsatı yakalaya döner dönmez mouse un soluna dokunuveriyoruz
bittttttiiiiiiiiiii
kızlar markmost konusunda tecrübelendim artık nerdeyse
şimdi saat 55 geçeden itibaren f5 yapıyoruz,bu arada mouse un okuda tam fırsat tükenmiştir yazısının üzerinde oluyo
fırsat tükenmiştir yazısı griden kırmızıya yani fırsatı yakalaya döner dönmez mouse un soluna dokunuveriyoruz
bittttttiiiiiiiiiii
vallahi bende aynen bu dediğin şekilde yaptım kaptım yaaaaa
kızlar altıncıcadde ve markafoni nasıl peki hızda?
markafoniden kırılacak şeyler aldım korkuyorum:18:
sonunda canım yaa bekliyordun kaç saattir sevindim senin adına ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?