Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Alla alla ben nasıl baktım acaba yaa o kampanyaya

Off çok kararsız kalıcam ben şimdi yaa,bütçe kısıtlı ve üstelik brabantia'dan kepçe takımlarını anlmayı düşünüorum napıcam ki ben

Son düzenleme:
Alla alla ben nasıl baktım acaba yaa o kampanyaya

Off çok kararsız kalıcam ben şimdi yaa,bütçe kısıtlı ve üstelik brabantia'dan kepçe takımlarını anlmayı düşünüorum napıcam ki ben

Allaha dua edelim bence
paraya olan bu ihtiyacımızı görsün bize para versin bi yerlerden miras olarak fln
bende onu alıyorum öbüründe kalıyo aklım,başkasını alıyorum bambaşkasında kalıyo:18:

Allaha dua edelim bence
paraya olan bu ihtiyacımızı görsün bize para versin bi yerlerden miras olarak fln
bende onu alıyorum öbüründe kalıyo aklım,başkasını alıyorum bambaşkasında kalıyo:18:

canım yaa süpersin sen ne diyeyim valla D hiç bir şeyde aklın kalmıycak bir sürü para versin Allah sana :))

kargo bedava kodunu alan tüm arkadaşaları kutluyorum ben daha fazla uğraş verdim bu konuda sanırım

f5 e basınca benim google ana sayfasına gidiyo 59 geçe başladım sağ tıklyıp yenilemeye

sonra da tükenmiş tükenmiş yazdı tam o gri kırmızı arasında kaptım ben de oh oh sefam ossun

ben markafoniden bildiğin paşabahçeden aldım bide:18:
ya kırılmasın noluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr

canım bazısının kırılıyor bazının kırılmıyor adamlar kırılıcak malzemeyi paketini hiç sarmadan olduğu gibi kutuya koyuyorlar kargoda sallaya sallaya getirince kırılıyor

canım yaa süpersin sen ne diyeyim valla D hiç bir şeyde aklın kalmıycak bir sürü para versin Allah sana :))

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla yuva yapana yardımcı olmak gerek azıcık yaniiii
böyle aklımız mı kalsın,hayalelrimiz yetim mi kalsın

ollleeeeeyyyy Merve de kaptıııı
olimpiyatlar gibi oldu bu markmost ta

canım bazısının kırılıyor bazının kırılmıyor adamlar kırılıcak malzemeyi paketini hiç sarmadan olduğu gibi kutuya koyuyorlar kargoda sallaya sallaya getirince kırılıyor

ama bu bence sitein değilde kargonun suçu
sonucunda kutulamayı markafoni yapmıyodur ki
hangi kargoyla geliyo canım?
yazık valla o kargoculara da insaf versin Rabbim

alma yavrum birşey.
bugün alıyorsun yarın yeni birşey çıkıyor.
alırsın sonra başka birşeyi beğenirsin aklın kalır.
paran olduktan sonra hepsini çatır çatır alırsın.

alma yavrum birşey.
bugün alıyorsun yarın yeni birşey çıkıyor.
alırsın sonra başka birşeyi beğenirsin aklın kalır.
paran olduktan sonra hepsini çatır çatır alırsın.

ay ne bileyim bıdı bıdı bıdı çok fena kafamı yiyolar, bide annemde demezmi bir tane de kardeşine al ne alırsan diye hepten kafam karıştı..

gerçekten beğenmediğim hiç bişeyi almam da maksat biraz kafa dağıtmak.. ufacık şeyler , tuzluk biberlik kavanozlar kaseler istersem hediye de götürebileceğim şeylerden ufak ufak bakarım..

yoksa elektroniğe yemek takımına tencere tavaya bakmayacağım..

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr
dün öylesine girdiğim migrostan,bi tuzluk-biberlik ve bi 2li fincan setle çıktım
resimlerini bulamıyorum ama nette

evet canım kaptık :)

ama yine alamadım ben yaaaaaaaaaaaaaaa

bana acil markmost kargo kodu lazım

verebilecek var mı?

Son düzenleme:
evet canım kapık :)

ama yine alamadım ben yaaaaaaaaaaaaaaa

bana acil markmost kargo kodu lazım

verebilecek var mı?

bende son gün diye ufak tefek birşeyler alayım diyorum 50 liraya
bana da bi kod lazım
utanmasam mendil açacam forumun girişine
11 de deneyeym şansımı bi

bende son gün diye ufak tefek birşeyler alayım diyorum 50 liraya
bana da bi kod lazım
utanmasam mendil açacam forumun girişine
11 de deneyeym şansımı bi

evet yaaaaaaaaaa

hiç böle olmuodu niye böyle oldu bilmem sabah 10 da bile bu kadar yoğunsa bilemiyorum yaniiiiiiiii

ne zaman alırız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…