Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

saatine hiç dikkat ememişim taçtan tava tencere alacaktımmmmmmmmmmm bitmiiiiiiiiiş

çok üzüldüm bak şimdi tam da kod almıştım madandan (((((((((((

sorma canım yaa bende arkadaşa alacaktım taçdan tava kodu alayım derken süresi bitti :SS

kızlar bernardo nun 2 al bir öde kampanyasıyla günlük yemek takımınızı 2 set alıp 12 kişilik seti 275 TL. olarak çok uyguna alabilirsiniz..

olsun ben de brabantia servisliklerimi alırım ne olacak kiiiiiiii

tencere de başka zamana kalsın hıh

evet yaaaaaaaaaa

hiç böle olmuodu niye böyle oldu bilmem sabah 10 da bile bu kadar yoğunsa bilemiyorum yaniiiiiiiii

ne zaman alırız biz

bende alamadım
hotmaile aktivasyon kodu neden gelmiyo ki

bana verseneeeeeee

kızlar bu baharatlık nasıl sizce ??

Eki Görüntüle 491125

bende gördüm beğendim
ama bilemedim

17-21 Ağustos arası canım gerçekten çok iyi
ben romance serisi aldım 2 set evdede var dı 12 kişilik bi takım bu fırsat kafamı karıştırdı araştırıyorumm :)

bende bi romance istiyodum bak şimdi
alsam mı ki acaba:26:
hem 12 kişilik süper fırsat
bulaşık maskinası da dolar böylece

bende bi romance istiyodum bak şimdi
alsam mı ki acaba:26:
hem 12 kişilik süper fırsat
bulaşık maskinası da dolar böylece

canım bufferry mi neydi adı kelebekli setide çok beğenen vardı bence bu fırsatı değerlendirsin herkes bende romance 3 lü saklama kabı ve 2 katlı kurabiyelik te alabilirim

aay hiç demeyin çok moralim bozuk yaaa adamlar demek bu kadar indirebiliyordu ben iki kat parası verdim romance takımlara içim acıyo acıyo ki sormayın.(( hala evde taksitleri bitmedi ya çeyiz için almıştım

aay hiç demeyin çok moralim bozuk yaaa adamlar demek bu kadar indirebiliyordu ben iki kat parası verdim romance takımlara içim acıyo acıyo ki sormayın.(( hala evde taksitleri bitmedi ya çeyiz için almıştım

canım bende hem kahvaltı hem yemek tk. 2 set alıp 12 kişilik yaptım birinde ikinciye %50 indirim diğerindede hediye çeki kullanmıştım. bu kadar olmasada uyguna aldım
ama bu fırsat beni üzmedi çünkü romance ın şekli değişti yuvarlak tk. oldu ben almamış olsaydım üzülürdüm

bernardo fiyatları güncelledi bende almaktan vazgeçtim
param cebimde kaldııı :) uygun diye fazladan alacaktım şimdi almasamda olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…