Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende almaktan vazgeçmiştim çünkü alacak 1 tane bir şey buldum.Gereksiz yere neden ikinci bir şey alayım diye vazgecmiştim.Fiyatlar arttıysa daha da güzel :)))

evet cnm bi arkadaş satın almış fiyatlar yanlış güncellenecek diye işlemini iptal etmişler sonrasında fiyatlar arttı zaten

aaaaaaaaaa ,saçmalığın bu kadarı ya..ben indrim olarak bişey göremedim sitede..:26:

bayanlar 22 yasındayım ve benım ceyız olarak hıc bırşeyım yok.birşeyler almak ıstıyorum.
yemek takımı
tencere seti
kahvaltı seti
çatal bıcak seti

mutfak urunlerınde hangı markadan yola cıkmam lazım kalıte bakımından ne bılım kımı dıyo bulasık makınası cızıyo.bunları yaşanmaması ıcın...

yardım edersenız sevınırım..

bernardo fiyatları güncelledi bende almaktan vazgeçtim
param cebimde kaldııı :) uygun diye fazladan alacaktım şimdi almasamda olurrrr

2 katına mı çıkardılar 1 alana bır bedava diye kızlar uygun bır sey yok mu

kahvaltı takımları 199 lıraydı sımdı 325 olmus 1 alana 1 bedava da aslında 125 fazla verıp 12 kısılık alabılırız 400 vermektense

Kızlar bernardo ürünleri Çin malı,bence o ürünlere o kadar para vereceginize kütahya,güral gibi markalardan alın.Emin olun daha kalitelidir.

bunu bende gördüm canım ve çok beğendim
bi alana bi bedava varmış ya ikisini 395 e getirebilirim belki
canım bence uygun eğer 12 kışılık yemek takımını öyle yapmak istiyorsan öyle yap
bende çok beğendim allahtan kahvaltı takımı var kahvaltı takımı yapıcam sanırım 12 kısılık
Kızlar bernardo ürünleri Çin malı,bence o ürünlere o kadar para vereceginize kütahya,güral gibi markalardan alın.Emin olun daha kalitelidir.

canım benım bıldıgım ital ürün bunlar italyadan falan royallede çalışıyorlar eğer dediğin doğruysa haklısın ama kütahya ve güralda da böyle güzel modeller olmuyor

canım benım bıldıgım ital ürün bunlar italyadan falan royallede çalışıyorlar eğer dediğin doğruysa haklısın ama kütahya ve güralda da böyle güzel modeller olmuyor

Canım ben bir çok ürününde Çin yazdıgını gördüm bu konuda da çok hassas bir insanım.Annem bernardo kahve fincanlarının altında Made in PRC yazıyor diye hepsini çöpe atmıs :))Haklısın bence kütahya güral modellerini begenmıyorum ama çin malı kalitesiz porselende yemektense düz bir tabakta yemeyi tercih ederim :)

Son düzenleme:

içime kurt düşürdün kız ben bir sürü şey aldım bernardodan bi gittiğimde konuşucam oradaki satış elemanıyla artık arkadaşk olduk resmen açıklama yapar sanırım belki fabrika oradadır ürünler içeriğinde bir şey yoktu
bilemedim şimdi

Canım ben yeni marine serisi aldım ya onda da gördüm çinde üretilmiştir diye.
Sen sorsanda sana sadece iş gücü oradan hammadde oradan değil derler ama ben Çinlerin yaptıgı seyde yemek yiyemem

kızlar ben masa örtüsü ve peçetelik almak istiyorum gerçi yemek odası masası nasıl bi boyutta olur bilmiyorum ama peçete alıyım bari sonra ona uygun masa örtüsü alırım
tüm peçeteler 8 li 12 li peçete takımlarını nereden bulabılırız bılıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…