- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
kızlar bernardonun kendi web sitesinden mi bahsediyorsunuz;
evet cnm bi arkadaş satın almış fiyatlar yanlış güncellenecek diye işlemini iptal etmişler sonrasında fiyatlar arttı zaten
bernardo fiyatları güncelledi bende almaktan vazgeçtim
param cebimde kaldııı :) uygun diye fazladan alacaktım şimdi almasamda olurrrr
bu yenı gelmiş günlük yemek takımı çok güzelmiş
Violet Yemek Takımı | Bernardo
canım bence uygun eğer 12 kışılık yemek takımını öyle yapmak istiyorsan öyle yapbunu bende gördüm canım ve çok beğendim
bi alana bi bedava varmış ya ikisini 395 e getirebilirim belki
Kızlar bernardo ürünleri Çin malı,bence o ürünlere o kadar para vereceginize kütahya,güral gibi markalardan alın.Emin olun daha kalitelidir.
canım benım bıldıgım ital ürün bunlar italyadan falan royallede çalışıyorlar eğer dediğin doğruysa haklısın ama kütahya ve güralda da böyle güzel modeller olmuyor
Canım ben bir çok ürününde Çin yazdıgını gördüm bu konuda da çok hassas bir insanım.Annem bernardo kahve fincanlarının altında Made in PRC yazıyor diye hepsini çöpe atmıs :))Haklısın bence kütahya güral modellerini begenmıyorum ama çin malı kalitesiz porselende yemektense düz bir tabakta yemeyi tercih ederim :)
içime kurt düşürdün kız ben bir sürü şey aldım bernardodan bi gittiğimde konuşucam oradaki satış elemanıyla artık arkadaşk olduk resmen açıklama yapar sanırım belki fabrika oradadır ürünler içeriğinde bir şey yoktu
bilemedim şimdi
hisar kampanyası var gruouponda
Hisar ile Yemek Yapmanın Keyfine Varın! Groupon | Şehirfırsatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?