Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Limango kargo çeki olan var mı ?

Kızlar bernardo ürünleri Çin malı,bence o ürünlere o kadar para vereceginize kütahya,güral gibi markalardan alın.Emin olun daha kalitelidir.

bende bu yüzden kararsızım işte
kütahyadan vazgeçemicem galiba
daha porselen almadım
iyice bi araştırmak gerek
fiyat herşey demek değil

Canım bence plastik çok iş görmez. Çelikleri var bunun. Çeyiz seti aldıysan içinde oluyo bu setler.

çelikleri geldi çkb takımıyla birlikte
ama ne bileyim bide bu mu olsa dedim:44:
bide şu var,hisar platin serisi diye geçiyo;

canım hayırlı olsun hisar seti nerden aldın tümev mi?

bende hem hisar setin içindekiler var hem korkmaz var ama çelik herşeyde kullanılmıyor

böyle bişey de lazım bence kaliteli bişey arıyodum uzun zamandır inditimde en kalitelisi ve çok uygun hakkaten

kimsecik yok mu bernardo 1 alana 1 bedavadan yararlansam mı kızlar napsam

ben fırın kabı alıcam canım bu kampanyayla hani hasırlı olanlar varya onlardan

ne kadar canım link versene hangisi bende supla mı alsam diyorum 6 tane parası öderim 12 tane alırım diye düşündüm inş geçerlidir suplalarda

homendın cam hazneli su ısıtıcısınden alıyım dedim ama renkde karar kılamadım beyazlı morluyu mu kırmızılı sıyahlıyı mı alsam beyaz esyamı normalde beyaz ıstıyorum ama herkes gri al kırlendi mi çok belli olmuyor diyor 9 tl fark var ama ikisininde özellikler aynı sizce napıyım

morhipo çeki olan var mı kızlar homend için değil

mrb, ben de almayı düşünüyorum dediğiniz modelden aynen ben de kararsız kaldım. ama beyaz daha sevimli gibi duruyo. ilk onu beğenmiştim ama markanın kalitesini merak ediyorum ben. bimin kataloğunda da 1-2 ürünü yarı fiyatına nerdeyse. neden acaba böyle bi indirime gittiler içime bi şüphe düşmedi değil doğrusu :S

bu arada şimdi farkettim dün akşam 99 tl idi aynı kettle, şimdi bi baktım 109 tl olmuş :S hayret bişi ya karar veremeden fiyatını yükseltmişler.

bu arada şimdi farkettim dün akşam 99 tl idi aynı kettle, şimdi bi baktım 109 tl olmuş :S hayret bişi ya karar veremeden fiyatını yükseltmişler.

bimin katalogunda cam kettle yok olsa bimden alırız görerek almamız kargoyla gelmemesi daha iyi olur kırılma açısından
99 olanı sepete ekleyınce 109 oluyor 109 olan 119 oluyor kırmızılı aradım sistemde hata var ilgili birimde mesaide değil almayın diyor bende kalmıycak ama dedim yapacak bir şeyimiz yok dedi çıktı işin içinden alamadım yani diğer ürünlerde problem yok sadece cam kettle de var
bencede beyaz çok sevimli morlu falan benim mutfak üstü ürünlerimle uyar aslında ekmekliğim sakmala kablarımla kelebeklı morlu renklı renklı ama beyaz esyalar gri olursa uymaz diye düşündüm kafam karıştı şeytan diye al beyazı

pfff nasıl iş bu ya bekleyelim madem biraz. bu arada topiğinize baktım. azımsanmayacak derece beyaz elektrikli ürünleiniz var. beyaz kettle bence çok daha hoş olur, çok da uyar sizin ürünlerinize bu arada homendin sitesinde kettle'ın ayrıntılı fotoğraflarında sapının iç kısmı ve üstü de mor olan görseller var. keşke satışta ondan olsaydı daha da güzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…