pfff nasıl iş bu ya bekleyelim madem biraz. bu arada topiğinize baktım. azımsanmayacak derece beyaz elektrikli ürünleiniz var. beyaz kettle bence çok daha hoş olur, çok da uyar sizin ürünlerinizebu arada homendin sitesinde kettle'ın ayrıntılı fotoğraflarında sapının iç kısmı ve üstü de mor olan görseller var. keşke satışta ondan olsaydı daha da güzel olurdu..
bernardodan 245tl ye romance kahvaltı takımı almıştım. hatta 12 kişilik bile yapmayı düşünmüştüm. ama 1 alana 1 bedava yapmışlar şimdi. o kadar üzüldüm ki. şimdi 345 olmuş fiyatı ama 12 kişilik yapmak için çok ideal. keşke biraz daha bekleseydim
aynı fıyat olan baska bır eksıgın varsa onuda alabılırsın canım ılla aynısından almak zorunlulugu yok 345 e baska bır sey daha alırsın mesela
bu kampayadan sonra yeni bi kampanya falan yaparcaklar gibime geliyor kazıgı yine yiyeceğiz sanki %50 indirim diyorlar fiyatlar artıyor en guzel 2. %50 indirimli kampaya o zaman artmıyor
bende çatal bıcak takımı aldım misafir yemek takımınıda orda beğendim ama pahalı diye sonraya bırakmıstım aldım 2 hafta sonra benim misafir takımı 1399 liraydı 1699 mu ne yapıp catal bıcak takımı hedıye dediler böyle almıs olsaydım 200 lıra karım olucaktı bernardoya hiç güven olmuyor hiçç
canım hayırlı olsun hisar seti nerden aldın tümev mi?
bende hem hisar setin içindekiler var hem korkmaz var ama çelik herşeyde kullanılmıyor
böyle bişey de lazım bence kaliteli bişey arıyodum uzun zamandır inditimde en kalitelisi ve çok uygun hakkaten
Ben aldım canım teflon tencerelerin ya da tavaların olucaksa al bence.Teflonlara çelik sokulmuyo çünkü.Üstelik çokta iyi bi markanın ürünü forumda bikaç arkadaşta daha var
evet canım hisarları tümevden aldım
iyi ki de aldım çok memnun kaldım hizmetten
çok sağol canım yaaaa
iyi ki buraya sormayı akılm etmişim,artık sormadan hareket etmem
bu set platin set diye geçiyo,şu borçları bi dengeleyeyim eylül 13 ten sonra alabilirim bundan
bide bıçak setini almak istiyorum hisarın
olmuşken hepsi hisar olsun bari
şu ufak tefek soyacak fln onlarda hisar olsa iyi olurdu ama hisar satmıyomuş galiba
teflonda kullanılabiliyo mu bunlar
ben teflon için tahta seri almıştım da
onu kullanırım diyodum,kafam karıştı şimdi
kızlar korkmazın çatal kaşık bıçak takımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? günlük olarak almayı düşünüyorum da ringa ve ya dora modelini. kullanan memnun olan/olmayan var mı acaba?
günlük olarak alıcaksan 6 lı olarak satılan modeller var onları tavsiye ederim canım korkmaz shoplarda mevcut
12li almayı düşünüyorum cnm ya. 6 tane hemen bitiveriyo, kirlenip makinede yıkanana kadar 12 tane daha ideal gibi geldi ama işte korkmaz alsam mı tereddüt ettim bi de modelde karar kılamadım.
kızlar korkmazın çatal kaşık bıçak takımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? günlük olarak almayı düşünüyorum da ringa ve ya dora modelini. kullanan memnun olan/olmayan var mı acaba?
kızlar altıncı cd çekim var bunu almayı düşünüyorum kullanan yada alan varmı ne diyosunuz
Korkmaz A2530 Şile 24 Parça Çatal Kaşık Seti A2530 | 24 Parça 6 Kişilik Setler
kızlar bernardonun bu bir alana bir bedava kampayası nasıl oluyor yani aldığımız ürünün aynısı mı hediye ediliyor yoksa başka bi ürün seçilebiliyor mu?
canım ben bunun 101 parçasını anneme aldım internetten 258 tl ye geldi. kullanıoruz da çok çok güzel . al derim. boyner mağazasında 500 tlye sormuştum 101 parçaşı sandıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?