Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bernardodan 245tl ye romance kahvaltı takımı almıştım. hatta 12 kişilik bile yapmayı düşünmüştüm. ama 1 alana 1 bedava yapmışlar şimdi. o kadar üzüldüm ki. şimdi 345 olmuş fiyatı ama 12 kişilik yapmak için çok ideal. keşke biraz daha bekleseydim

canım evet beyazım çok da büyük bulasık olsun ocak buzdolabı olsun beyaz ıstedıgım halde gri alacağım çizilmesi belli olmuyor kirlendimi belli olmuyor diyorlar o yüzden set üstünde duracağı için onlarla uyar mı bilemedim blender falan çekmecede durur aslında daha bunun tost makinesi falan var beyaz tost makineside kalmadı şimdi
bir şey alacakken 30 şeyi düşünmek zorunda kalıyorum yaa sinir oluyorum kendime

aynı fıyat olan baska bır eksıgın varsa onuda alabılırsın canım ılla aynısından almak zorunlulugu yok 345 e baska bır sey daha alırsın mesela

bu kampayadan sonra yeni bi kampanya falan yaparcaklar gibime geliyor kazıgı yine yiyeceğiz sanki %50 indirim diyorlar fiyatlar artıyor en guzel 2. %50 indirimli kampaya o zaman artmıyor
bende çatal bıcak takımı aldım misafir yemek takımınıda orda beğendim ama pahalı diye sonraya bırakmıstım aldım 2 hafta sonra benim misafir takımı 1399 liraydı 1699 mu ne yapıp catal bıcak takımı hedıye dediler böyle almıs olsaydım 200 lıra karım olucaktı bernardoya hiç güven olmuyor hiçç

aaa aynısından alma zorunlulugu olmadığını bilmiyodum canım. önerini dikkate alıcam belki bana uyar bişey bulurum :))

Herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun Allah tekrarına erdirsin

evet canım hisarları tümevden aldım
iyi ki de aldım çok memnun kaldım hizmetten
çok sağol canım yaaaa
iyi ki buraya sormayı akılm etmişim,artık sormadan hareket etmem
bu set platin set diye geçiyo,şu borçları bi dengeleyeyim eylül 13 ten sonra alabilirim bundan
bide bıçak setini almak istiyorum hisarın
olmuşken hepsi hisar olsun bari
şu ufak tefek soyacak fln onlarda hisar olsa iyi olurdu ama hisar satmıyomuş galiba

Ben aldım canım teflon tencerelerin ya da tavaların olucaksa al bence.Teflonlara çelik sokulmuyo çünkü.Üstelik çokta iyi bi markanın ürünü forumda bikaç arkadaşta daha var

teflonda kullanılabiliyo mu bunlar
ben teflon için tahta seri almıştım da
onu kullanırım diyodum,kafam karıştı şimdi

hayırlı olsun canım tabi burda sorarak almak en iyisi

o sorduğun set çok pahalıydı bu se daha uygun ve herşeyi var içinde taçlar da güzldir eminim

tümevden memnun kalmana da sevindim doğrusu alacağım şeyler olursa oradan da bakabilirim

teflon için tahta kullanılmalı ya da bu setlerden yoksa teflon kullanılaamaz

kızlar bernardonun bu bir alana bir bedava kampayası nasıl oluyor yani aldığımız ürünün aynısı mı hediye ediliyor yoksa başka bi ürün seçilebiliyor mu?

kızlar korkmazın çatal kaşık bıçak takımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? günlük olarak almayı düşünüyorum da ringa ve ya dora modelini. kullanan memnun olan/olmayan var mı acaba?

kızlar korkmazın çatal kaşık bıçak takımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? günlük olarak almayı düşünüyorum da ringa ve ya dora modelini. kullanan memnun olan/olmayan var mı acaba?

günlük olarak alıcaksan 6 lı olarak satılan modeller var onları tavsiye ederim canım korkmaz shoplarda mevcut

günlük olarak alıcaksan 6 lı olarak satılan modeller var onları tavsiye ederim canım korkmaz shoplarda mevcut

12li almayı düşünüyorum cnm ya. 6 tane hemen bitiveriyo, kirlenip makinede yıkanana kadar 12 tane daha ideal gibi geldi ama işte korkmaz alsam mı tereddüt ettim bi de modelde karar kılamadım.

12li almayı düşünüyorum cnm ya. 6 tane hemen bitiveriyo, kirlenip makinede yıkanana kadar 12 tane daha ideal gibi geldi ama işte korkmaz alsam mı tereddüt ettim bi de modelde karar kılamadım.

canım 12 kişil okulunca içine sandık ayrıca kepçesi falanda giriyo ya günlük için ben onları gereksiz görüyorum o yüzden 6 lılardan 2 tane alıcam çatal,kaşık,bıçak tamamdır

bende korkmazda beğenemedim 12 lileri :26:

canım ben korkmaz aldım ve iade etmek zorunda kaldım hepsini çünkü eğer dikkatli incelersen çatalların araları parlatılmamış ve kararmıştı sonra mağazada baktım onlar da öyleydi

ben hisarın setini aldım çok da uyguna sonra da günlük için hisara kıyamadım nehir alayım dedim nehire yakından da bakınca içime sindi çok daha iyiydi korkmazın çatallarından

düzine düzine aldım setimi oluşturdum 100 tl ye geldi hem de mat modeli :)

Son düzenleme:
kızlar bernardonun bu bir alana bir bedava kampayası nasıl oluyor yani aldığımız ürünün aynısı mı hediye ediliyor yoksa başka bi ürün seçilebiliyor mu?

aynısı değil canım istediğin herhangi bi ürün . fiyatı az olan hediye oluyor . mesela şöyle: ben 57 tl ye kurabiyelik aldım . sonra 57 tl ye de saklama kabı. bunların biri hediye oldu.:))

canım ben bunun 101 parçasını anneme aldım internetten 258 tl ye geldi. kullanıoruz da çok çok güzel . al derim. boyner mağazasında 500 tlye sormuştum 101 parçaşı sandıklı.

aklımda yoktu aslında almak ama çekin süresi dolucak ve en işe yarar bu geldi gözüme bu 24 parça 97 tl 100 tllik çekim var zaten limitsiz bedavaya gelmiş olucak

saol canım bide site düzelse sipariş vericem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…