- Konu Sahibi hicranaksoy
-
teşekkür ederim canım :) Kanyon' un içinde karınca desing mağazasından aldım. tanesi 24,00 tl. biraz pahalı ama olsun, kocişimizle bize değer :) internet mağazalarından da satın alabilirsin canım :)
Tmm cnm netten incelerim.
Kanyona yolum ters
Evt arada üçe beşe bakmadan beğendiklerini almak gerek.
Aklında kalcana evinde olsun
Tek kelime ile harika hicrancığım.
Bu takım bnmde favorim.
Su bardakları ve çay bardaklarını bir ara bnde almayı düşündüm fakat yemek takımıma uymadıkları için vazgeçtim.
Çk asil gerçekten hepsi.
Boşşverrr batt bata bata çıkıyoruz hepimiz hahaah
canım bataniyenin markası mink, havluların da mor menekşeymiş.İlk defa duydum ben de nasıl çıkıcak görücez bakalım gelince
ben bu takımı ne zaman görsem çok mutlu oluyorumgüzel günlerde kullann:) hatta vakit geçsin gitsin ben de kullanayım artıkkkkk
bayağı bi parçasını almışsın canım hem kahvaltıda hem çay saatlerinde kullanırsın artık
Çok güzel bir takım yapmışsın yahu güle güle kullan ayrıcaa esselerin gözümden kaçmadı
çooooouuukk güzel parçalar hepisi de, zevkli kızmışsın vesselam :)
hepsine bayıldım
çeyizine çok ama çok bayıldım zevklerimiz kesinliklikle aynı. ağız tadıyla kullanmanı diliyorum inşallah müstakbel eşinlee
sağol tatlım inşallah:) bir de yatak örtülerini görmek isterdim şu sıra onları tamamlıyorum da fikir olurduya da var da ben mi atladım acaba ? bu arada havlularının bir kısmıda chakra nın ürünleri galiba kumaşlarının bambudan olduğunu bılıyorum sağlıklı olduğu ıcın bende chakranın havlularını düşünüyorum sende o yüzdenmı chakrayı tercıh ettın acaba ?
Gerçekten çok güzel bi çeyiz :) Allah mutlu günlerde kullanmak nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?