- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Canım güle güle kullan harikalar gerçekten
İndirimleri bekle tatlım, sezonda çok pahalılar :)
hicrancığım aldıkların çok güzel güle güle kullan dün bernardoya bi uğradım şu an sürahi takımlarında %5o indirim varmış haberin olsun. sen naptın aldın mı bilmiyorum ama...ben bridal'ı çok beğendim ama bi jumboyada baksam mı diyorum bu arada rakı su ve kadehten bi set yapıp fiyatlarını sordum 369 tl civarı dediler 12 li yapılabilir.aklında bulunsun.
Tupperware almaya da başladım... sonu yok bu çeyizin :)
teşekkür ederim canım benim :) yılbaşından ötürü her yer indirimde :) ben de kahvaltı takımlarımı indirimden aldım. canım çok fazla borca girdim bu ara, azıcık taksitlerini ödeyeyim su takımımı öyle alacağım :) jumbo çok pahalı canım yaaaa( sanırım jumbodan almayacağım :) bridal güzel cidden, hep indirim oluyor zaten, takip edeceğim sana da haber veririm zaten :) sen de almadın henüz öyle değil mi ? :)
hicrancığım tupperlarların hayırlı olsun canım oval setten almayı ihmal etme inan çok kullanışlılar ve açıkgöz diye bi set var ben 1.25 lt liğini aldım o da çok iyi kuruyemiş saklıyo ihticaına göre şimdi bi okudum da tupper satıcısından daha iyi reklam yapmışım yalnız bu kadar olur yani güzel ama ya:)))
yok canım almadım evliyim ama hala eksiklerim var görüyosun... mesela seramik tencerem eksik ne alsam karar veremedim, havlu yetmiyor zaten biz yeni ev aldık taşınınca alıyım diyorum artık şimdi alıp taşıma derdi olmasın değil mi ama??:)ama su takımında bridal cidden çok şık yani alalım bence şu maddi sıkıntıları atlatınca
Hepsi harikalar farkındamısın
Yaa hicrancm sende bal gibi hatunsun yaniiiiiiiiiYaaaa canım benim herzaman ki gibi ağzından bal damlıyor vallahiçok çok çok teşekkür ederim .. Çok daha güzelleri senin olur inşallah
canım, benim 2 adet günlük kullanmak için aldığım yatak örtüm var. ikisini de madame coco dan almıştım ama ilerleyen zamanlar da ben de daha ağır bir yatak örtüsü almayı planlıyorum. havlularımın hemen hemen hepsi Chakra. ben chakra markasına aşığım ama indirimlerde almayı tercih ediyorum çünkü ciddi anlamda pahalılar. hem görselleri çok güzel, hem dokuları yumuşacık hem de modellerinin klasik havlulardan çok farklı olduklarını düşünüyorum.[/QUOT
canım gecıkmelı dondum uzgunum yogun zamanlar malum..bende madam cocodan aldım bır yatak ortumu trendyolda ındırımden almıstım ama sonradan renkı cok donuk geldı bana kı gercı madam coco genelde pastel renkler tüm ürünler.örtülerin gerçekten cok guzel gulee gule kullan canımm
Yaa hicrancm sende bal gibi hatunsun yaniiiiiiiiiRica ederim şekerim
canım, benim 2 adet günlük kullanmak için aldığım yatak örtüm var. ikisini de madame coco dan almıştım ama ilerleyen zamanlar da ben de daha ağır bir yatak örtüsü almayı planlıyorum. havlularımın hemen hemen hepsi Chakra. ben chakra markasına aşığım ama indirimlerde almayı tercih ediyorum çünkü ciddi anlamda pahalılar. hem görselleri çok güzel, hem dokuları yumuşacık hem de modellerinin klasik havlulardan çok farklı olduklarını düşünüyorum.[/QUOT
canım gecıkmelı dondum uzgunum yogun zamanlar malum..bende madam cocodan aldım bır yatak ortumu trendyolda ındırımden almıstım ama sonradan renkı cok donuk geldı bana kı gercı madam coco genelde pastel renkler tüm ürünler.örtülerin gerçekten cok guzel gulee gule kullan canımm
Teşekkür ederim canım, bunları günlük kullanmak için aldım zaten. Çalıştığım için yatağı toparlayamadığım zamanlarda şöyle bir üzerine atarım :) ben pastel renkleri çok sevdiğim için alıverdim bunları, güzel yatak örtüleri görürsem haber veririm sana da... Aslında sarev in yatak örtüleri de güzel bir bakıver istersen canım
Secimler muhtesem mutlulukla kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?