- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
Herşey çok güzelgüle güle kullan cnm
![]()
Senin de öyle tatlım... Hepimiz güle güle kullanalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey çok güzelgüle güle kullan cnm
![]()
Cok cok begendim cok zevkli secilmiş şeyler güle güle kullan cnm![]()
ayyy canım benim çok çok mutlu oldum, beğenmene çok sevindim, teşekkür ederimhavlular chakra' dan... ben tam bir chakra hayranıyım, görselleri gibi hissiyatları da mükemmel, tavsiye ederim canım :)
aynen canım ilk işim bi chakra mağazası görür görmez girmek olacak
Aldıkların çoook güzeel :) ayrıntılarıyla düşünüp almışsın herşeyiii :) güle güle kullan![]()
Olabildiğince her detayı almaya çalışıyorum canım beğenmene çok sevindim, çok teşekkür ederim![]()
topiğin sayende ben de eksiklerimi fark ediyorum :)![]()
Cok cok begendim cok zevkli secilmiş şeyler güle güle kullan cnm![]()
Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)Faydalı olabiliyorsa ne mutlu bana. Alıncaklar listemde daha ne detaylar var bir görsen :). hergün aklıma farklı birşey geliyo...
Anlayacağın hiç bitmiyor eksikler![]()
Çok çok beğenerek aldığım tepsim,
Eki Görüntüle 878606
Poşet bitki çayı kutum,
Eki Görüntüle 878614
Dublor yumurtam,
Eki Görüntüle 878618
Zeytin ve vişne çekirdeği çıkartıcım,
Eki Görüntüle 878619
çeyizin hayırlı olsun canım poşet çay kutunu bayıldım bende taktım ona ama istedigim gibi bulamadım.. nerden ve kaça aldın canım? ben bi kaç yerde gördüm ama pahalıydı baya degmez diye almadım :)
Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)
Bayıldım ben bunlara :) biri bana biri kocişime :) yakın zamanda bunların nescafe fincanlarını da almayı planlıyorum :)
Güle güle kullanın cnm.
Çk hoş ve farklı gözüküyorlar gerçekten
Nereden ve kaça aldın acaba sorabilirmiyim
Çeyizlerin çok çok güzel mutluluklar aşkla kullanırsın inşallah :)
benim sana bi sorun olucaktı. wmf çatal kaşık takımından memnun musun? bende günlük olarak almayı düşünüyorum şu anda esse'de fiyatı da çok uygun. Hisarla bunun arasında kaldım...