Çeyiz hazırlıklarım... :)

ayyy canım benim çok çok mutlu oldum, beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim :32: havlular chakra' dan... ben tam bir chakra hayranıyım, görselleri gibi hissiyatları da mükemmel, tavsiye ederim canım :)

aynen canım ilk işim bi chakra mağazası görür görmez girmek olacak

Aldıkların çoook güzeel :) ayrıntılarıyla düşünüp almışsın herşeyiii :) güle güle kullan :54:

Çeyizin büyük parçaları bitince ıvır zıvırları almak çok daha eğlenceli hale geliyor. Mudo ganimetleri :)

$image.webp

Son düzenleme:
Faydalı olabiliyorsa ne mutlu bana. Alıncaklar listemde daha ne detaylar var bir görsen :). hergün aklıma farklı birşey geliyo...
Anlayacağın hiç bitmiyor eksikler:16:
Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)

çeyizin hayırlı olsun canım poşet çay kutunu bayıldım bende taktım ona ama istedigim gibi bulamadım.. nerden ve kaça aldın canım? ben bi kaç yerde gördüm ama pahalıydı baya degmez diye almadım :)

Çok teşekkür ederim canım... Ben de çay kutusu arıyordum ama mağazalarda hep bambudan yapılmış kutulardan vardı ben de onları beğenmiyodum. Rossmann da kozmetik alışverişi yaparken denk geldim fiyatı da 15.00 tl idi ben de alıverdim hoş bu da inanılmaz güzel değil ama piyasada olanlardan daha çok sindi içime bir de fiyatı ucuz olunca alıverdim ama ben sonuncusunu aldım, bulabilirmisin bilemiyorum tatlım :16: inşallah bulursun:16:

Haklısın canım ya aynen benimde öyle ama farklı bi şehire götüreceğim için bazen de kalsın ordan alırım diyorum...ama yinede sen listeni paylaşırsan mutlu olurum :)

Paylaşırım tatlım ama azıcık zaman vermen lazım listemin biraz toparlanmaya ihtiyacı var:34: bu arada gideceğin yer de büyük bir şehirse ıvır zıvırları yük etme kendine derim, tabi ki sen bilirsin ama:54:

Bayıldım ben bunlara :) biri bana biri kocişime :) yakın zamanda bunların nescafe fincanlarını da almayı planlıyorum :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $image.webp
    $image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 95

Güle güle kullanın cnm.
Çk hoş ve farklı gözüküyorlar gerçekten:16:
Nereden ve kaça aldın acaba sorabilirmiyim

teşekkür ederim canım :) Kanyon' un içinde karınca desing mağazasından aldım. tanesi 24,00 tl. biraz pahalı ama olsun, kocişimizle bize değer :) internet mağazalarından da satın alabilirsin canım :)

Çeyizlerin çok çok güzel mutluluklar aşkla kullanırsın inşallah :)
benim sana bi sorun olucaktı. wmf çatal kaşık takımından memnun musun? bende günlük olarak almayı düşünüyorum şu anda esse'de fiyatı da çok uygun. Hisarla bunun arasında kaldım...

Çeyizlerin çok çok güzel mutluluklar aşkla kullanırsın inşallah :)
benim sana bi sorun olucaktı. wmf çatal kaşık takımından memnun musun? bende günlük olarak almayı düşünüyorum şu anda esse'de fiyatı da çok uygun. Hisarla bunun arasında kaldım...

inşallah canım çok teşekkür ederim gerçekten. Canım WMF ten aldığım çatal-kaşık-bıçak takımımı hiç kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım ama WMF, jumbodan, hisar dan çok daha kaliteli, Alman kökenli bir marka.bu yönden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Yeni evlenen bir arkadaşım hem günlük hem de misafir çatal-bıçak takımını hisardan aldı ve geçen gün bıçaklarını gördüm çok şaşırdım hepsi paslanmış. ki ben hisar markasını severim ve çeliğinin çok iyi olduğunu bilirim ama ciddi ciddi paslanmış.
bence fiyat olarak sana uygun geldiyse kaçırma derim :) ben WMF takımımı ilk eve getirdiğimde annem ve teyzem bu takımı nasıl günlüğe kullanacaksın, çok yazık olur diye hayıflandılar. takıma bayıldılar :)

Son düzenleme:
Back
X