- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi Meleknaz2010
-
Aynen öyle arkadaşım elin ayağın tutuyorsa neyi bekliyorsun demi ama ben böyle insanlara da yardım edenlere kızıyorumKonu sahibi yardımlarla yaşamaya alışmış. Bundan sonra da böyle yaşamayı planlıyor. Üstüne bi kaç çocuk daha yapar devlet bize bakmıyo diye ağlar. Kimseye muhtaç olmamak gibi bir derdi olsaydı şimdiye kadar çalışırdı zaten.
Babam öldüğünde ben ve ablalarım küçücüktük.
Annem benı dırek köye yolladı annesının yanına 2 cocukla sabah akşam çalıştı.
Benım okul yaşım gelıncede benı aldı yanına.
3 çocukla gencecik yaşında kımseden yardım almadan bızı buyuttu bu gunlere getirdi.
Ne yardım meraklısı oldu mılletımız.
Size yapacağım yardımı sokaktakı hayvanlara yaparım daha iyi.
Sizin düşünceğiniz şey çocuğunuz istikbali olsun . Koca veya çeyiz değil.
Nasıl haklısın ya ınsanlar yıcek ekmek bulamıyor hanımefendı çeyiz derdinde.Helal olsun anneciğine vallahi eli öpülesi kadın. Ama verdiğin örnek konu sahibini pek ilgilendirmiyor zira yardımlarla yaşamaya alışmış biri bunu anlayamaz. Böyle bedavacılar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım gitmiyor. Gerçi konu sahibi gibi önüne gelenden yardım istemeye de çekinir onlar. Kimisinin gücüne gidiyor işte.
Annenizi tebrik ederim, hem mücadele edip çalıştığı için hem de sizin gibi aklı başında bir evlat yetiştirdiği için...Babam öldüğünde ben ve ablalarım küçücüktük.
Annem benı dırek köye yolladı annesının yanına 2 cocukla sabah akşam çalıştı.
Benım okul yaşım gelıncede benı aldı yanına.
3 çocukla gencecik yaşında kımseden yardım almadan bızı buyuttu bu gunlere getirdi.
Ne yardım meraklısı oldu mılletımız.
Size yapacağım yardımı sokaktakı hayvanlara yaparım daha iyi.
Sizin düşünceğiniz şey çocuğunuz istikbali olsun . Koca veya çeyiz değil.
Allah razı olsun. Ne yapsam ödeyemem hakkını . Şuan çok şükür evlendı mutlu. O kadar yılın zorluğunu şimdi atıyor kadın.Annenizi tebrik ederim, hem mücadele edip çalıştığı için hem de sizin gibi aklı başında bir evlat yetiştirdiği için...
Allah ım hepinize sağlık huzur mutluluk versin daima...Allah razı olsun. Ne yapsam ödeyemem hakkını . Şuan çok şükür evlendı mutlu. O kadar yılın zorluğunu şimdi atıyor kadın.
Helal olsun anneciğine vallahi eli öpülesi kadın. Ama verdiğin örnek konu sahibini pek ilgilendirmiyor zira yardımlarla yaşamaya alışmış biri bunu anlayamaz. Böyle bedavacılar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım gitmiyor. Gerçi konu sahibi gibi önüne gelenden yardım istemeye de çekinir onlar. Kimisinin gücüne gidiyor işte.
Seks karın doyursaydi bosanmazdim haklisin am17 yaşında evlenmişsin ve hemen çocuk yapmışsın. Hata bir. Bu yeni koca adayının da beş kuruş parası yok, ailesi seni istemiyor, sende beş kuruş para yok, iş yok güç yok, derdiniz ne neden hata üstüne hata yapıyorsun? Evlenince daha da mutsuz olacaksın bunu göremiyor musun? Seks karın doyurmuyor, farkında mısın???
O zaman bütün boşanan çocuklu bayanlar evlendiğinde kocaları çocuklarına taciz ediyor dediğinden bu çıkıyor çok saçma konusmussun okuyunca çok guldum bacım bence sen bir daha ofilmi izleme psikolojini fena bozmuş bak bende izliyorum aynı durumda olabilecek biriyken etkilenmedim yazıkKocaa mesaj metninden cimbizla bir noktayı cekmissiniz Tebrikler. ..Bakın is yok çocuğa yardım geliyor ceyizim yardım edin..yarın ev sahibine param yok idare edin..sonra kocam dövuyor yardım edin.. kaynanam sovuyor yardım edin..
10 yil sonra kızınız. .üvey babam darp ediyor taciz ediyor yardım edin... biraz algılarını aç bacim seni seven erkek evin direği olacak kol kanat gerecek erkek böyle olmaz olmamalı. ..emin ol yıllar sonra kızın sana nefret ile baktığında acir kalbin...gerçi okuduklarimdan ortaya çıkan kırgın çiçekler de bir anne var hani kendinden küçük adamla evli kızı tacize uğramış, ufak kıza da hallediyor ama kadın kızını çocuk esirgemeye bırakıp ille de kemalim kemalim diye ağlıyor. .işte okuduklarimdan ortaya çıkan sonuçta bu olur gibi...
Kimden ne aldigimi nerden biliyorsun bilmeden oturduğun yerden yorum yapma bu kadar katı konuşmaya hakkın yok tatlı dille de anlatabilirdinKonu sahibi yardımlarla yaşamaya alışmış. Bundan sonra da böyle yaşamayı planlıyor. Üstüne bi kaç çocuk daha yapar devlet bize bakmıyo diye ağlar. Kimseye muhtaç olmamak gibi bir derdi olsaydı şimdiye kadar çalışırdı zaten.
Bir baba üç çocuğuyl harabede yaşıyor, çocukların ayağında çorap bile yol. Çok şükür halimizd demiş. Yardım götürdük mama bez dışında olanları almamış, anne babaya mont vs vardı.
Katıla katıla ağladım, bir de elinde telefon dilenenler var.. Rabbim herkese yetişsin inş.. Ne diyeyim...
Bizim arkadaşlar Suriyeli'lere yardım götürmüş. Tabi aniden eve gittikleri için görmüşler. Evlerinde 2 laptop 2 iphone vardı dedi. Kendi gözüyle görmüş kadın.
Malesef muhtaçla çingene de karışıyorbenim bu bahsettiğim baba da suriyeliydi ve yardımlaro kabul etmedi bez mama haricinde. İşe girince ödicem dedi. Karton topluyormuş.. Herkrs bir olmuyor...
Gerçekten burdan bunu mu anladın.? Yoksa kendi zekanla dalga mi geciyorsun bence sen ceyiz yardımından önce Dr yardımı al..Seks karın doyursaydi bosanmazdim haklisin am
O zaman bütün boşanan çocuklu bayanlar evlendiğinde kocaları çocuklarına taciz ediyor dediğinden bu çıkıyor çok saçma konusmussun okuyunca çok guldum bacım bence sen bir daha ofilmi izleme psikolojini fena bozmuş bak bende izliyorum aynı durumda olabilecek biriyken etkilenmedim yazık
Kimden ne aldigimi nerden biliyorsun bilmeden oturduğun yerden yorum yapma bu kadar katı konuşmaya hakkın yok tatlı dille de anlatabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?