Çeyiz için yardıma ihtiyacim var

Şimdi anladım ben durumu , valla ben yıllardır çalışıyorum ne kızıma ne oğluma yardım falan gelmiyor ( istememde zaten )

Aksine çalıştığım için her yere vergi yardım kesiliyor , onlarda demek ki size yardıma gidiyor , ben tek başına dişimi tırnağıma takıp kazanayım , siz yiyin , şimdi anladım ben durumu , nevrim döndü....

Biraz daha bekleyin elinizde para olmadan gelir olmadan evlenemezsiniz evlenseniz bile evi gecindiremezsiniz.. bir ise girip iyi kotu calismalisin..

Aynen öyle arkadaşım elin ayağın tutuyorsa neyi bekliyorsun demi ama ben böyle insanlara da yardım edenlere kızıyorum

Babam öldüğünde ben ve ablalarım küçücüktük.
Annem benı dırek köye yolladı annesının yanına 2 cocukla sabah akşam çalıştı.
Benım okul yaşım gelıncede benı aldı yanına.
3 çocukla gencecik yaşında kımseden yardım almadan bızı buyuttu bu gunlere getirdi.
Ne yardım meraklısı oldu mılletımız.
Size yapacağım yardımı sokaktakı hayvanlara yaparım daha iyi.

Sizin düşünceğiniz şey çocuğunuz istikbali olsun . Koca veya çeyiz değil.

Helal olsun anneciğine vallahi eli öpülesi kadın. Ama verdiğin örnek konu sahibini pek ilgilendirmiyor zira yardımlarla yaşamaya alışmış biri bunu anlayamaz. Böyle bedavacılar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım gitmiyor. Gerçi konu sahibi gibi önüne gelenden yardım istemeye de çekinir onlar. Kimisinin gücüne gidiyor işte.

Nasıl haklısın ya ınsanlar yıcek ekmek bulamıyor hanımefendı çeyiz derdinde.
El insaf ya !

Annenizi tebrik ederim, hem mücadele edip çalıştığı için hem de sizin gibi aklı başında bir evlat yetiştirdiği için...

Bir baba üç çocuğuyl harabede yaşıyor, çocukların ayağında çorap bile yol. Çok şükür halimizd demiş. Yardım götürdük mama bez dışında olanları almamış, anne babaya mont vs vardı.
Katıla katıla ağladım, bir de elinde telefon dilenenler var.. Rabbim herkese yetişsin inş.. Ne diyeyim...

Seks karın doyursaydi bosanmazdim haklisin am
O zaman bütün boşanan çocuklu bayanlar evlendiğinde kocaları çocuklarına taciz ediyor dediğinden bu çıkıyor çok saçma konusmussun okuyunca çok guldum bacım bence sen bir daha ofilmi izleme psikolojini fena bozmuş bak bende izliyorum aynı durumda olabilecek biriyken etkilenmedim yazık

İşte rahatı yerinde olanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor herkese tesekkur ederim elistirileriniz içinde iyi niyetiniz içinde

Kimden ne aldigimi nerden biliyorsun bilmeden oturduğun yerden yorum yapma bu kadar katı konuşmaya hakkın yok tatlı dille de anlatabilirdin

Bizim arkadaşlar Suriyeli'lere yardım götürmüş. Tabi aniden eve gittikleri için görmüşler. Evlerinde 2 laptop 2 iphone vardı dedi. Kendi gözüyle görmüş kadın.

Bizim arkadaşlar Suriyeli'lere yardım götürmüş. Tabi aniden eve gittikleri için görmüşler. Evlerinde 2 laptop 2 iphone vardı dedi. Kendi gözüyle görmüş kadın.

Malesef muhtaçla çingene de karışıyor benim bu bahsettiğim baba da suriyeliydi ve yardımlaro kabul etmedi bez mama haricinde. İşe girince ödicem dedi. Karton topluyormuş.. Herkrs bir olmuyor...

Malesef muhtaçla çingene de karışıyor benim bu bahsettiğim baba da suriyeliydi ve yardımlaro kabul etmedi bez mama haricinde. İşe girince ödicem dedi. Karton topluyormuş.. Herkrs bir olmuyor...

Aynen ama artık bu kötü niyetli insanlar yüzünden kimse Suriye'lilere güvenmiyor. Korkuyorlar. Çünkü çok mağdur olan insanlar oldu. Allah yardımcısı olsun zorda olan herkesin.

Gerçekten burdan bunu mu anladın.? Yoksa kendi zekanla dalga mi geciyorsun bence sen ceyiz yardımından önce Dr yardımı al..

Memleketiniz bu durumda iken nasıl çeyiz derdine düştünüz anlamadım ya. Ortalık yangın yeri her an her yerde bomba patlıyor ne eşya kalıyor ne bişey. Çınar'da kaç kişinin evi eşyası yerlebir oldu.
Ortalığın düzelmesini bekleyin. Hyr adamda çalışmıyor ne yiyip ne içeceksiniz? Devlettenmi bekleyeceksiniz herşeyi?
Kusura bakma ağır konuşmak istemem ama insan bir yerlere dayanmadan yaşamayı bilmek zorunda.

Kimden ne aldigimi nerden biliyorsun bilmeden oturduğun yerden yorum yapma bu kadar katı konuşmaya hakkın yok tatlı dille de anlatabilirdin

Tatlı dil mi istiyorsun? Gerçekleri duymak neden zoruna gitti?

Tamam o zaman:
"Canııım böyle yardımlarla geçinenlere ne diyorlar biliyor musun canımın içi. Güzelim sen çalışmak istemiyorsun ama o tatlış vücudunu da azıcık yormalısın. Böyle yardım yardım nereye kadar değil mi pıtırcık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…