- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Yani bir kızın çeyizinde bulunması gereken mutfak eşyaları halı perde gibi şeyler için isteniyor bizden 15 milyar kız şimdiye kadar kazandığını hiç biriktirmemiş ailesine de vermemiş gezmiş tozmuş
Tabi ki öyle bir para vermeyeceksiniz.Vermeyin yani yok öyle birşey. Bazilarıda kendi işlerine geldiği gibi adet üretiyorYani bir kızın çeyizinde bulunması gereken mutfak eşyaları halı perde gibi şeyler için isteniyor bizden 15 milyar kız şimdiye kadar kazandığını hiç biriktirmemiş ailesine de vermemiş gezmiş tozmuş
Hemde 15 milyar :):)
Malınız sizde kalsın der çıkarım, o ne rezillik ya , soygun resmen
Kendi evlatlarına yapılacak çeyizin parasını damattan istemek yuh yani, çete mi bunlar
Bunlar yeni moda herhalde ne koparırsam kar modunda olanlar..
Hangi yüzle böyle bir para istenir anlamam ki pes valla
İstiyorlar demekki,utanma olsa ağızlarına bile almalar bunu..
Kızımı evlendirirken bile ağzımızı açmadık hiç bir şey talep etmedik...
Ne yapılacaksa üstümüze ne düşüyorsa onu aldık..
kocayı çalışmamak için yağlı kapı, evliliği evden kurtulma, aileleri yoluncak kaz modunda görenlere normal
Yani evin tek kizi olmasina ragmen ceyiz yapmamislar. Parasini bizden istiyorlar demek istiyor konu sahibiNeden tek kız olunca istemiyor mu?? Orası hangi çağ
Gidip kredi çekerdim ama asla böyle bir şey istemezdim ne kadar yüzsüz bir kızmış. Söylemesi kolay ama kardeşin iki kere düşünsün evlenmeden bile böyle başlıyorsa.. kim bilir takıda neler isteyecek...Yani bir kızın çeyizinde bulunması gereken mutfak eşyaları halı perde gibi şeyler için isteniyor bizden 15 milyar kız şimdiye kadar kazandığını hiç biriktirmemiş ailesine de vermemiş gezmiş tozmuş
Böyle yapan bir eş adayıyla evlenmeyeceksin, tek kız olup olmaması değil çeyiz her kızın hakkı diye düşündüm.Yani evin tek kizi olmasina ragmen ceyiz yapmamislar. Parasini bizden istiyorlar demek istiyor konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?