Ben daha nisanliyim su isiticisi aldim birtane ve kahve makinesi ama cok pismanim burda forumda gezindim gezindim heveslendim dügünden bir sene önce aldim garantisi vs hep bitdi cok deliyim yaaaaaa
Hem begenmiyorumda artik ne güzelleri cikmis simdiInsan bekler az sonra alir
meyve sıkacağı konusunda haklısın ama insanın canı çekiyo taze tazeyemek takımınada gelicek olursak bence önemli yani misafirlerimi şık sofralarda ağırlamak isterim ben annemin evinde bile özeniyorum herkes çok beğeniyo buda beni mutlu ediyo
hayal ediyorum sevdiceğimin arkadaşları yada değer verdiği birileri ne bilim ailesi böyle hayranlıkla baksın isterim yani o yüzden yemek takımı amerikan servisi vs. bence tam takır olmalı ama yazdığın gibi tercih meselesi
bak sana lazımmış mesela dediğin gibi:) önemli olan bizim ihtiyaçlarımıza cevap verebilmesi, bana çok lazım olan şeyler de başkasına fuzuli gelir mesela, bu da çok normaldir:) o katı meyve sıkacağı, bilmem kaç parça robotlar en fazla birkaç ay aşağıda durabilmiştir bizim evde çocukluğumdan beri alınan ve tepeye kalkan, sonra verilen o kadar çok mutfak aleti gördüm ki:)
ben de en çok şunu merak ediyorum
şimdi karaca nın çok beğendiğim bir kampanyası var yemek takımı kahvaltı takımı ve tencere takımı çatak kaşık takımı 1600 TL şeklinde.
bu kampanyadan alıp da memnun kalmayan oldu mu acaba?
yemek takımımı ben emsandan aldım ınce porselenı var güzel kalıtelı duruyor.tabı daha kullanmadım ama cok begenerek aldım.
ama fıkrınze ıhtiyacım var aynı markanın aynı desenlı su takımını mı alsam duz desensız sayılabılecek bişey mı secsem.
Eki Görüntüle 787842 Eki Görüntüle 787843
bence ikisi de aynı model boğar. bardağı gene altın işlemeli ama daha düz bir model alabilirsin.
yemek takımımı ben emsandan aldım ınce porselenı var güzel kalıtelı duruyor.tabı daha kullanmadım ama cok begenerek aldım.
ama fıkrınze ıhtiyacım var aynı markanın aynı desenlı su takımını mı alsam duz desensız sayılabılecek bişey mı secsem.
Eki Görüntüle 787842 Eki Görüntüle 787843
Desen üstüne desen ister sofrada, ister salon takımında, ister perde-halıda olsun %99 kötü durur.
çok teşekkürler krarımı bu sade takımdan yana kullanıcam kızlar ıyı kı varsınz :)Bu çok daha zarif bir takım bence :)
Ya ben şu hediye gelir e nasıl güvenebiliyosunuz anlamıyorum insanlar sizin küçük ev aletlerinizi almak zorunda değil ? Yani sorupta alır o ayrı han ihtiyacın olan bişeyi alayım gibilerinden, ama böyle beklemek ve alamamk ne bileyim :)kızlar düğünüme 1 ay var.
evım hazır gıbı.esyaları temızledık dizdik.falan.
benım pişmanlığım şu oldu.
ben karaca setını almıştım bılmem kaç parça yemek takımı tencere çatal-bıçak.
markada değil sıkıntım. cok fazla oldu.bunun ustune seramık sette aldım.10 tane tencere oldu.
şimdiki aklım olsa tek tek alırdım.
neyse. yatak odası ıcın hıcbısey almamışım.coğunu hallettım netten aldım.
annem ısrarla yatak ortusu alalım dedı.ben aldırmadım almadımda.
sadece kalıtelı 2 nevresım takımım ve 1 uyku setım var.
bikaçta sus eşyası.
evi tamamen yerleştirdikten sonra daha net olur sanırım...
küçük ev aletlerının hıc bırı yok pıyasada.belkı hedıye gelır dıye almadım:S
yanlış mı yapıyorum bılmıyorum, arkadaşlarım öyle dedığı ıcın almıyorum.
tost makınesı blendır kurutma mak. ütü kettle.yok.
memmun olduğunuz markalar modeller varsada yazarsanız sevınırım.
ütü sadece aklımdaki phılıps 4870??
Bende çeyiz serüvenine yeni katılanlardanım, para biriktirmeyi beceremediğimden elime geçtikçe ufak tefek bir şeyler alıyorum, hatta abartmamak için bazı markaların özellikle indirimlerini kolluyorum.
Öncelikle misafir yemek takımı, çelik tencere seti, çatal bıçak seti ve bir kahvaltı seti aldım, misafir benim için çok önemli bu sebeple masa hazırlamak, seti çıkarmak benim için zevk demektir. Kardeşimde böyledir, sofra düzeni ve görselliğe önem veriyoruz.
Günlük kullanım için yemek takımı ve bir kahvaltı takımı daha aldım, ileri de bir günlük daha alacağım alternatifim olsun diye, değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. Yatak odası içinde sadece 1 nevresim ve 1 yatak örtüsü aldım..
Yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde ilerliyorum yolumda, tarzım doğrultusunda alışveriş yapmaya çalışıyorum. Romantik bir yapım var, dinginliği, sadeliği severim. Şatafatlı ve geometrik kesimli şeylerden hiç hoşlanmadığımdan o taraflara hiç bakmıyorum buna (yatak örtüleri, aksesuarlar, tabak, tencere bu konuda aklınıza gelebilecek her şey dahil)
İnsan ne istediğini bildikten sonra, moda sorun olmaz bence, yoksa her şey değişiyor, 1 sene içinde alsan da sonraki sene değişiyor sen evli olup beğeneceksen yine beğeniyorsun..
Aldığıma pişman olduğum tek şey kahvaltı takımım. 2,5 senelik evliyim henüz hiç kullanmadım, gereksizmiş. Çok misafiri olanlar için kullanışlı olabilir..
kızlar düğünüme 1 ay var.
evım hazır gıbı.esyaları temızledık dizdik.falan.
benım pişmanlığım şu oldu.
ben karaca setını almıştım bılmem kaç parça yemek takımı tencere çatal-bıçak.
markada değil sıkıntım. cok fazla oldu.bunun ustune seramık sette aldım.10 tane tencere oldu.
şimdiki aklım olsa tek tek alırdım.
neyse. yatak odası ıcın hıcbısey almamışım.coğunu hallettım netten aldım.
annem ısrarla yatak ortusu alalım dedı.ben aldırmadım almadımda.
sadece kalıtelı 2 nevresım takımım ve 1 uyku setım var.
bikaçta sus eşyası.
evi tamamen yerleştirdikten sonra daha net olur sanırım...
küçük ev aletlerının hıc bırı yok pıyasada.belkı hedıye gelır dıye almadım:S
yanlış mı yapıyorum bılmıyorum, arkadaşlarım öyle dedığı ıcın almıyorum.
tost makınesı blendır kurutma mak. ütü kettle.yok.
memmun olduğunuz markalar modeller varsada yazarsanız sevınırım.
ütü sadece aklımdaki phılıps 4870??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?