Aynen katılıyorum ben aldım pişmanda değilim açıkçası kullanıcaz ve görücezkızlar ben kahvaltı takımına katılmıyorum özellikle ben gibi kahvaltıya önem veren biriyseniz inanın sabah kalktığınızda o canlı cıvıl cıvıl renklerle bir kahvaltı etmek paha biçilemez olacaktır ben de daha almadım ama kesinlikle alacağım
Bence hepsi aynı işi görüyor :)Ben daha nisanliyim su isiticisi aldim birtane ve kahve makinesi ama cok pismanim burda forumda gezindim gezindim heveslendim dügünden bir sene önce aldim garantisi vs hep bitdi cok deliyim yaaaaaa
Hem begenmiyorumda artik ne güzelleri cikmis simdiInsan bekler az sonra alir
kızlar ben eksiklerimi akrabalarıma söylediğim için pişman oldumşaka bir yana okadar çok şey getirdiler ki nereye koyacağımı bilmiyorum mutfak ve bnanyo için plastiklerim eksik dedim halama baktım dünyanın leğenini kovasını almış 3 tk klozet setim oldu bir sürü borcam bir sürü bardak vs gerçi bardaklar kırılıyor falan ama misafirler için su seti almışlar ben almayacaktım vitrin almayacağım dedim nereye koyacam bunları çook merak ediyorum
bulursun koyacak bir yer bulamazsan da bazılarının paketini açmazsın sende bir yerlere hediye götürürsün ne şanslısın ne güzel sana yardımcı olan akrabaların var:)
kızlar ben eksiklerimi akrabalarıma söylediğim için pişman oldumşaka bir yana okadar çok şey getirdiler ki nereye koyacağımı bilmiyorum mutfak ve bnanyo için plastiklerim eksik dedim halama baktım dünyanın leğenini kovasını almış 3 tk klozet setim oldu bir sürü borcam bir sürü bardak vs gerçi bardaklar kırılıyor falan ama misafirler için su seti almışlar ben almayacaktım vitrin almayacağım dedim nereye koyacam bunları çook merak ediyorum
Çok güzel birkonu olmuş, keyifle okudum keşke daha çok paylaşım olsa, eminim çok sey öğreneceğiz buradan. Annemden tecrübeyle kesinlikle parcalari zor yikanan meyve sıkacağı, robot vb şeyler almayacagim. Hep dolaparin tepesinde beklediler yıllarca. Yine tercih meselesi tabii ben pike vb normalde de isime yarayacak bir şey kullanacağı m zaten sadece misafir gelecek oolursa ve yatağı n üzerine bir sey koymak gerekirse diye. Yemek seti yerine tabaklari alacağım sadece, o corbalik sosluk tuluk vb kullanmayacagim şeyler olduğu için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?