Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pco yok canım bana uygun olur mu acaba? İçeriğini incelemem lazım. Sana doktor mu vermişti?
Sadece pco olanlara verilmiyor onlara da fayda ediyor yumurta sorunu olana fayda ediyor... Bana değil aslında ablama başka sebepten vermiş doktor ablam bunu almış Bi kere içmiş sonra bu nedir diye araştırmış görmüş ki çocuk isteyenler için bu bana verdi araştırdım proxyfemin i.. Bu takviye hücre bölünmesini destekleyen yumurtlamayı kolaylaştıran ve Rahim güçlendiren bir takviye.. Bi sürü vitamin destekli.. Bende kullandım yani reçeteli satılan bir ilaç falan değil.
Bunun bide proxmen olanı var oda sperm kalitesini arttırmak için bu ay pozitif görmeseydim eşime de ondan alacaktım

Kız formülünü deniyorz.
Ben de öyle canım çünkü oğluşum var gönlüm kız istiyor adet bitimi 2 gün sonra başladım gün aşırı yumurtlamaya 2 gün kala bıraktım biz de bişeyler yapıyoruz ama takdir Allah tan

İnşallah gönlünüze göre olur canım çin takvimide bende tuttu ona görede deneyen çok vardı :)
Çin takvimi benim oğlumda da tuttu ben ona da dikkat ediyorum mart erkek gösteriyordu denemedim Nisanda denedim:) yalnız ben çevreme yaptım kuzenlerimde tutmayanlar da var %70 gibi tutuyor o da sanki :)

Su içmedim sahurdan beri ama tuvalet tutma kısmı iki saat değil yine de yapabilir miyim ovulasyon testi? 1 saat 15 dk olacak.

Merhaba kist yüzünden gecikmeniz çok olmuş muydu acaba benimde böyle bir sorunum var da.

3. Güne göre bile silik givi geldi bana sanırım sende iğne etkisi çabuk gecicek
Evet canım bende iğne etkisi 2 dir çabuk geçiyor o yüzden sonucun erken çıkması ihtimal hiç göğüs hassasiyetim yok umudum azalıyor

Ben birgebeningunlugu sayfasından almıştım onu kullandım ama net Bi marka bilgim yok
Bende birgebeningunlugu Ebru hanımı takip ediyorum. Ovu testim biteli çok oldu ama onun önerdiği folik asit i kullanıyorum. Onun gebelik testleri çok iyi

Evet canım bende iğne etkisi 2 dir çabuk geçiyor o yüzden sonucun erken çıkması ihtimal hiç göğüs hassasiyetim yok umudum azalıyor
Bence umudun azalmasin bazı insanların vücudu daha dirençli mesela bizim şuan vücudumuzda hamilelik hormonu var bazı insanların ilk günden başlıyor mesela göğüs kasık her ne belirtiyse biraz kendi bünyenle alakalı bence bak benim hiç helirtim yok normal akintim ve arada olan kasık ağrıları o kadar ama vücudumda hcg hormonu var 9 gündür gram göğüs ağrım yok o yüzden bence herkesin bünyesine göre belki sen hamile kaldığını bile belirtisizlikten anlamıcaksin ama başka biri direk belirtiyle anlicak herkesin vücudu farklı tepki veriyor

Aynen kokusu çikolatalı cidden ama tutarken bir şey anlamıyor insan direkt su ile içiyorum gidiyor şu d vitamini de bakayım o zaman. Teşekkür ediyorum canım benim

Bugün bende regli olacakmışım gibi karın ağrısı var , bir doluluk hissi , alt karın ağrısı normal mi sizce ? D defnew
Hamilelikte öyle oluyor normalde . Hatta karnın geriliyor şişiyor . Ama bilemedim canım geçen ay 14. Gün kan verdim eve geldim lekenme gördüm adet oldum . Hamilelik oluşmazsa adet olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…