Sadece pco olanlara verilmiyor onlara da fayda ediyor yumurta sorunu olana fayda ediyor... Bana değil aslında ablama başka sebepten vermiş doktor ablam bunu almış Bi kere içmiş sonra bu nedir diye araştırmış görmüş ki çocuk isteyenler için bu bana verdi araştırdım proxyfemin i.. Bu takviye hücre bölünmesini destekleyen yumurtlamayı kolaylaştıran ve Rahim güçlendiren bir takviye.. Bi sürü vitamin destekli.. Bende kullandım yani reçeteli satılan bir ilaç falan değil.Bende pco yok canım bana uygun olur mu acaba? İçeriğini incelemem lazım. Sana doktor mu vermişti?
Çok şükür merakım geçti bende sipariş vermiştim gelince bi denemek amaçlı yaparım bakalımValla ilk idrarla falan yapmıyorum ne zaman aklıma eserse yapıyorum zaten varsa çıkıyorbu iğne sonrası 3. Gün testim
Ben de öyle canım çünkü oğluşum var gönlüm kız istiyor adet bitimi 2 gün sonra başladım gün aşırı yumurtlamaya 2 gün kala bıraktım biz de bişeyler yapıyoruz ama takdir Allah tanKız formülünü deniyorz.
Çin takvimi benim oğlumda da tuttu ben ona da dikkat ediyorum mart erkek gösteriyordu denemedim Nisanda denedim:) yalnız ben çevreme yaptım kuzenlerimde tutmayanlar da var %70 gibi tutuyor o da sanki :)İnşallah gönlünüze göre olur canım çin takvimide bende tuttu ona görede deneyen çok vardı :)
3. Güne göre bile silik givi geldi bana sanırım sende iğne etkisi çabuk gecicekValla ilk idrarla falan yapmıyorum ne zaman aklıma eserse yapıyorum zaten varsa çıkıyorbu iğne sonrası 3. Gün testim
İnşallah güzel sonuçlar aliriz inşallah en büyük duam bakalim belki yarın sabahta yaparımBende 10. Gün yapayım, sen 11, Ben 12 derken gitsin öyle
Merhaba kist yüzünden gecikmeniz çok olmuş muydu acaba benimde böyle bir sorunum var da.Yani ihtimal dahilinde tabi. Burda daha önce hamile kalan bi kaç arkadaş kontrole gittiğinde kist görülmüştü yumurtalıkta sonra gebelik ilerledikçe yok olur denmişti.
Ama bu nadir oluyor.
Bir de şey oluyor doktor kist görüyor doğum kontrol hapı kullan adetle kist atılsın sonra tedaviye başlayalım diyor ama doğum kontrol hapını kullanmayıp o ayı değerlendirip hamile kalan da olmuştu. Bunu ben de yaptım ama gebelik olmadı adette kistim de atılmadı bir ay daha beklemek zorunda kalmıştım.
Bende 1 tane gebelik testi var , yarın okuldan çıkınca alayım hangi gebelik testini tavsiye edersiniz ?İnşallah güzel sonuçlar aliriz inşallah en büyük duam bakalim belki yarın sabahta yaparım
Evet canım bende iğne etkisi 2 dir çabuk geçiyor o yüzden sonucun erken çıkması ihtimal hiç göğüs hassasiyetim yok umudum azalıyor3. Güne göre bile silik givi geldi bana sanırım sende iğne etkisi çabuk gecicek
Ben birgebeningunlugu sayfasından almıştım onu kullandım ama net Bi marka bilgim yokBende 1 tane gebelik testi var , yarın okuldan çıkınca alayım hangi gebelik testini tavsiye edersiniz ?
Laboquick , Dr prüfer bunlar yanıltmadı beni hiçBende 1 tane gebelik testi var , yarın okuldan çıkınca alayım hangi gebelik testini tavsiye edersiniz ?
Malesef canım benim gebelik yok bende Hayırlısı artık
Yap bize de atÇok şükür merakım geçti bende sipariş vermiştim gelince bi denemek amaçlı yaparım bakalım
Bende birgebeningunlugu Ebru hanımı takip ediyorum. Ovu testim biteli çok oldu ama onun önerdiği folik asit i kullanıyorum. Onun gebelik testleri çok iyiBen birgebeningunlugu sayfasından almıştım onu kullandım ama net Bi marka bilgim yok
Bence umudun azalmasin bazı insanların vücudu daha dirençli mesela bizim şuan vücudumuzda hamilelik hormonu var bazı insanların ilk günden başlıyor mesela göğüs kasık her ne belirtiyse biraz kendi bünyenle alakalı bence bak benim hiç helirtim yok normal akintim ve arada olan kasık ağrıları o kadar ama vücudumda hcg hormonu var 9 gündür gram göğüs ağrım yok o yüzden bence herkesin bünyesine göre belki sen hamile kaldığını bile belirtisizlikten anlamıcaksin ama başka biri direk belirtiyle anlicak herkesin vücudu farklı tepki veriyorEvet canım bende iğne etkisi 2 dir çabuk geçiyor o yüzden sonucun erken çıkması ihtimal hiç göğüs hassasiyetim yok umudum azalıyor
Aynen kokusu çikolatalı cidden ama tutarken bir şey anlamıyor insanHer 10 kiloya 1 damla olacak şekilde ekmeğe suya damlatıp tüketmen lazım canım. Eczanede satılıyor.
İnositol sadece pco olanlar için mi kullanılıyor bilmiyorum en iyisi doktora sorup alayım. Senin aldığın hem gebelik planlarken hemde gebelik süresince kullanılıyorTadı da güzel çikolata benziyor seviyorum ben
Ben folik asit kullanmıyorum doktorum sadece pikos kullansam yeterli olacağını söyledi o yüzden folik asiti bıraktirttiBende birgebeningunlugu Ebru hanımı takip ediyorum. Ovu testim biteli çok oldu ama onun önerdiği folik asit i kullanıyorum. Onun gebelik testleri çok iyi
Hamilelikte öyle oluyor normalde . Hatta karnın geriliyor şişiyor . Ama bilemedim canım geçen ay 14. Gün kan verdim eve geldim lekenme gördüm adet oldum . Hamilelik oluşmazsa adet olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?