İğnenin 9. GünüKaçıncı günün bugün
Oo beraberiz :)) adet sancısı da bi hamilelik belirtisi ama bence ümidin kaybolmasınİğnenin 9. Günü
Ben kimyasalı da saysam 3 kez gebelik geçirdim 3 ünde de beyaz akıntı ilk günden beri oldu göğüs hassasiyeti oldu . İlk gebeliğim çatlatma iğnesi ile oldu o zaman 9. Gün negatif olmuştu testim . Geçen ay da çatlatma yaptı 6. Gün negatif oldu yine akıntı yoktu hassasiyet yoktu gebelik olmadı . Şimdi yine çatlatma iğnesi sonrası bunlar olmayınca geçen ay ki gibi olur diye korkuyorumBence umudun azalmasin bazı insanların vücudu daha dirençli mesela bizim şuan vücudumuzda hamilelik hormonu var bazı insanların ilk günden başlıyor mesela göğüs kasık her ne belirtiyse biraz kendi bünyenle alakalı bence bak benim hiç helirtim yok normal akintim ve arada olan kasık ağrıları o kadar ama vücudumda hcg hormonu var 9 gündür gram göğüs ağrım yok o yüzden bence herkesin bünyesine göre belki sen hamile kaldığını bile belirtisizlikten anlamıcaksin ama başka biri direk belirtiyle anlicak herkesin vücudu farklı tepki veriyor
Ümidini kaybetme Allahın izniyle hersey olurBen kimyasalı da saysam 3 kez gebelik geçirdim 3 ünde de beyaz akıntı ilk günden beri oldu göğüs hassasiyeti oldu . İlk gebeliğim çatlatma iğnesi ile oldu o zaman 9. Gün negatif olmuştu testim . Geçen ay da çatlatma yaptı 6. Gün negatif oldu yine akıntı yoktu hassasiyet yoktu gebelik olmadı . Şimdi yine çatlatma iğnesi sonrası bunlar olmayınca geçen ay ki gibi olur diye korkuyorum
Anladım canım teşekkür ederimSadece pco olanlara verilmiyor onlara da fayda ediyor yumurta sorunu olana fayda ediyor... Bana değil aslında ablama başka sebepten vermiş doktor ablam bunu almış Bi kere içmiş sonra bu nedir diye araştırmış görmüş ki çocuk isteyenler için bu bana verdi araştırdım proxyfemin i.. Bu takviye hücre bölünmesini destekleyen yumurtlamayı kolaylaştıran ve Rahim güçlendiren bir takviye.. Bi sürü vitamin destekli.. Bende kullandım yani reçeteli satılan bir ilaç falan değil.
Bunun bide proxmen olanı var oda sperm kalitesini arttırmak için bu ay pozitif görmeseydim eşime de ondan alacaktım
Kan testi vermiş miydiniz pozitifi görünce? Ne zaman negatife döndü? Yaşadığınız durum için üzgünümYalnız o öyle değlimiş ben de senin gibi zannediyordum. BAT tan 1 hafta snra pozitif olan test negatife döndü burada yani kimyasalmış.
Her gün takip edersen iğne etkisi mi değil mi anlamış olursun. Ben de 9. Gün başlamıştım böyle koyulaşma yaşadım9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptım
Bende hiç beklemiyordum inan eşimde varikosel vardı üç doktor gezdik ameliyat olmazsan çok beklersin dediler sonra bende pco olduğumu öğrendim e2 hormonum düşük çıktı tedavisiz olmayacak dediğimiz anda pozitifi gördük... Proxyfemin kullanmadan önce aktardan Bi kaç birşey aldık onları kullandık bir ay kadar ikinci aya giderken işte işe yaradılar Bak ekledim hepsini erkek için yazanları da kullandım araştırdım kadınlara da faydası büyükmüşAnladım canım teşekkür ederimBende bir destek arayışındayım bu da aklımda olsun Sana ilk aydan nasip oldu maşaAllah İnşAllah bekleyen herkese de nasip olur
Ah çok güzel koyulasma olmuş bana da nasip olur inşallahKan testi vermiş miydiniz pozitifi görünce? Ne zaman negatife döndü? Yaşadığınız durum için üzgünüm
Her gün takip edersen iğne etkisi mi değil mi anlamış olursun. Ben de 9. Gün başlamıştım böyle koyulaşma yaşadım13. Gün de kan testi verdimm dayanamadım 15’i beklemeye
ekledim canım hayırlı uğurlu gelsinMerhabaaaynurland beni de ekler misin sat 16nisan bat 16 mayıs henüz gelmemiş diyebilirsin ama bu ay korundum (hsg çekildim dr korunun dedi antbytk vermişti) beklentim yok o yüzden önümüzdeki maçlara bakiyoruz önümüzdeki ay femara başlancak
İnşallah adete dönmez de güzel haberlerle kutlama yaparızHamilelikte öyle oluyor normalde . Hatta karnın geriliyor şişiyor . Ama bilemedim canım geçen ay 14. Gün kan verdim eve geldim lekenme gördüm adet oldum . Hamilelik oluşmazsa adet olunuyor
İçeriğinde vardır mutlakaBen folik asit kullanmıyorum doktorum sadece pikos kullansam yeterli olacağını söyledi o yüzden folik asiti bıraktirtti
Ümit hep var ama işte şu endiselerden kurtulsam belki her şey daha güzel olacakOo beraberiz :)) adet sancısı da bi hamilelik belirtisi ama bence ümidin kaybolmasın
Cikar zaten tam 14 Gün oluyorÜmit hep var ama işte şu endiselerden kurtulsam belki her şey daha güzel olacak
14 Nisan da test yapsak çıkar mı acaba ?
Yarın sabahtan ilk teste başlayıp, 16 sına kadar test yapasım var
En iyisi yarından başlamak ve 14 üne kadar moral bozmadan devam etmekCikar zaten tam 14 Gün oluyor
Benim oglumda da çin rus hersey erkek diyordu. Simdi de herseyin kiz dedigi tarihlere bakiyorumÇin takvimi benim oğlumda da tuttu ben ona da dikkat ediyorum mart erkek gösteriyordu denemedim Nisanda denedim:) yalnız ben çevreme yaptım kuzenlerimde tutmayanlar da var %70 gibi tutuyor o da sanki :)
Ben erken davrandımEn iyisi yarından başlamak ve 14 üne kadar moral bozmadan devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?