Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa aynurland beni de ekler misin sat 16nisan bat 16 mayıs henüz gelmemiş diyebilirsin ama bu ay korundum (hsg çekildim dr korunun dedi antbytk vermişti) beklentim yok o yüzden önümüzdeki maçlara bakiyoruz önümüzdeki ay femara başlancak

Ben kimyasalı da saysam 3 kez gebelik geçirdim 3 ünde de beyaz akıntı ilk günden beri oldu göğüs hassasiyeti oldu . İlk gebeliğim çatlatma iğnesi ile oldu o zaman 9. Gün negatif olmuştu testim . Geçen ay da çatlatma yaptı 6. Gün negatif oldu yine akıntı yoktu hassasiyet yoktu gebelik olmadı . Şimdi yine çatlatma iğnesi sonrası bunlar olmayınca geçen ay ki gibi olur diye korkuyorum

Ümidini kaybetme Allahın izniyle hersey olur

Anladım canım teşekkür ederim Bende bir destek arayışındayım bu da aklımda olsun Sana ilk aydan nasip oldu maşaAllah İnşAllah bekleyen herkese de nasip olur

Yalnız o öyle değlimiş ben de senin gibi zannediyordum. BAT tan 1 hafta snra pozitif olan test negatife döndü burada yani kimyasalmış.
Kan testi vermiş miydiniz pozitifi görünce? Ne zaman negatife döndü? Yaşadığınız durum için üzgünüm
9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptım
Her gün takip edersen iğne etkisi mi değil mi anlamış olursun. Ben de 9. Gün başlamıştım böyle koyulaşma yaşadım 13. Gün de kan testi verdimm dayanamadım 15’i beklemeye

Eklentiler

• 3439F6C9-F2D5-4D09-8AF7-6C88C34F8591.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 99
Anladım canım teşekkür ederim Bende bir destek arayışındayım bu da aklımda olsun Sana ilk aydan nasip oldu maşaAllah İnşAllah bekleyen herkese de nasip olur
Bende hiç beklemiyordum inan eşimde varikosel vardı üç doktor gezdik ameliyat olmazsan çok beklersin dediler sonra bende pco olduğumu öğrendim e2 hormonum düşük çıktı tedavisiz olmayacak dediğimiz anda pozitifi gördük... Proxyfemin kullanmadan önce aktardan Bi kaç birşey aldık onları kullandık bir ay kadar ikinci aya giderken işte işe yaradılar Bak ekledim hepsini erkek için yazanları da kullandım araştırdım kadınlara da faydası büyükmüş

Eklentiler

• IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.webp
    35 KB · Görüntüleme: 83
Ah çok güzel koyulasma olmuş bana da nasip olur inşallah

İnnovita ovulasyon testi kullanan var mı? Yumurtlamayı net gösteriyor mu?
Ben geçen ay almıştım ama siparişi geç verdiğim için gelene kadar başka markayla yapmıştım onda gördüm çatlamayı falan.
Şimdi bu ay sıfırdan innovita ile başladım. Bu ay erken yumurtlama yok galiba Net gösteriyor normalde değil mi ama?

Çin takvimi benim oğlumda da tuttu ben ona da dikkat ediyorum mart erkek gösteriyordu denemedim Nisanda denedim:) yalnız ben çevreme yaptım kuzenlerimde tutmayanlar da var %70 gibi tutuyor o da sanki :)
Benim oglumda da çin rus hersey erkek diyordu. Simdi de herseyin kiz dedigi tarihlere bakiyorum

Kızlar merhaba, mart ayında kimyasal geçirmiştim. Döngüm şaşmış olabilir çünkü ara kanama geçirdim 2 gün boyunca. Ardından bitmeyen akıntı silsilesi geldi ve eşimle birlikte olduğumuz günleri de hiç hesaplamadım hatırlamıyorum. Normalde kimyasal kanama adet olarak hesaplanıyor o hesaba göre adetime 5 gün kaldı dün ve bugün bir test yaptım çok aşırı silik çıktı yani atsam görünmez fotoda ama bu test mimli olan test mi emin değilim ds gebelik testi yazıyor kutusunda görseli de atayım . Geçen ay da bu kasetle öğrendim gebeliği ama şuan şüpheye düştüm kullanmış olan var mı?

Eklentiler

• IMG_4524.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4523.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…