Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo kız baya sürmüş kaymıştır illaki sende kafana göre yapsaydın pas gecmeseydinde
Kaydı mı ondanda emin değilim çünkü aralıksız 16 gün olmadı. Normal regl oldum 7. Gün bitti bir gün ara verdi sonra tekrar lekelenme başladı regle döndü 7 gün daha regl oldum. Ben ikinci regli nasıl oldum hala aklım almıyor sonuçta vücut yumurta atmadı ki rahim duvarı tekrar yıkılsın. Birinci regle göre mi yumurtlayacağım ikinciye göre mi bilmiyorum.Pas geçtik derken İlişki oluyor ama bir plan program çerçevesinde değil

Malesef gebelik yine olmadı.

Bence 2-3 gün sonra çıkar diye düşünüyorum ama emin değilim, umarım bebeğin seninledir

9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptım
Hala iğne etkisi var canım 2 gün sonra tekrar yap hiç öncesinde takip etmediğin için iğne etkisi mi onu da bilmiyoruz gerçi benim geçen ay 6. Gün de negatif e dönmüştü çabuk geçmişti etkisi . O yüzden iki gün sonra tekrar yap silikleşir yada geçerse iğne etkisi ama koyulaşırsa iğne etkisi olmaya da bilir

Evet hiç yapmamıştım artık testle koyulasma var mi yokmuş ona bakicam biraz da erken yaptım 9. Gün ama sabirsizlandim artık

Evet hiç yapmamıştım artık testle koyulasma var mi yokmuş ona bakicam biraz da erken yaptım 9. Gün ama sabirsizlandim artık
Ben çok daha erken yapıp takip ediyorum sen yine iyi dayanmışsın pazartesi iğne sonrası 7. Günüm test yapacam bakalım silikleşmiş mi 3. Gün yapmıştım hala çizgi vardı 5. Gün dündü çıkıp test alamadım yoksa yapacaktım

Kız formülünü deniyorz.
Adet bittiği günden itibaren ilk 1 hafta demişti birisi bana ve bende adet bittikten ilk hafta denemiştim sonra denemedim hatta şehir dışına çıktıgımız için ama olmuştu çok şükür mesela yumurtlama tarihimede denk gelmedi ikinci hafta belirtiler başlıyo bende yumurtlama için

Hahaha her gece yarın sabah test yaparım diye yatıp sabah inatla ilk idrarı yapıp şimdiden sonra yapsam da olmaz zaten ilk idrarla yapılır diye kendimi kandırıyorum iki tane test vsrfi bende de birini kullandım diğerini de belki yarın sabah yaparim

Benimde bugün oldu pit pit atma şeysinden ilk defa da oldu iğnenin 8. Günü normal mi sizde ne zaman olmuştu?

Reglinden bayağı geçmiş, geç döllenme mi acaba ?
Valla canım hatırlamıyorum ki ben 4 kere kimyasal gebelik geçirdim hepsinde de farklı şeyler olduğu için kaçıncı gün oldu bilemiyorum su an inşallah Allah bana da sizede isteyen herkese nasip etsin

Valla ilk idrarla falan yapmıyorum ne zaman aklıma eserse yapıyorum zaten varsa çıkıyor bu iğne sonrası 3. Gün testim

Eklentiler

• IMG_20230406_123703.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…