Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittim sorun yok dedi hayatımda ilk kez ovulasyon yaptım bu ay bakalım denedik

Teşekkür ederim belki de hissettiğim o sancı yumurtlama sancısıydı geç yumurtlamışımdır belki diycem ama yumurtlama günümde de yumurtlama belirtilerim vardı. çok da ümitlenmek istemiyorum ama bazı belirtiler beni kuşkulandırdı.iki gecedir sahur vaktinde mide bulantım var, sıtma tutar gibi titreme geldi dün gece de.su gibi akıntım da vardı düne kadar bilemedim yani.yarın kan testi verexeğim.hiç gebelik yaşamadığım için kıyas da yapamıyorum.

İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canım ne kadar süredir deniyorsun?

Hayırlı sabahlar kızlar ya resmen ateş basması ile uyandım ayaklarımın altı alev alıyor resmen hiç böyle birşey yaşamadım
Bugün 13. Gün, yumurtlama da böyle birşey varmıdır bide akıntım da çoğaldı ilk kez yumurtama kendini belli ediyor galiba bende normalmidir
Bata 17 var daha

Bekleme süresi önemli değil bunlarda. Pik omuş ve yakalamışsın. Zaten doktor pazartesi çatlayacak dediyse de tam olarak doğru sonuç. Pik olduktan sonra ne zaman çatlayacağı belli olmuyor o yüzden pik olursa 1 dolu 1 boş dğerlendirin diyor doktorlar 1 hafta boyunca.

Bende pco yok canım bana uygun olur mu acaba? İçeriğini incelemem lazım. Sana doktor mu vermişti?

Peki d vitamini olarak hangisini kullanmak gerekir acaba. Bu vitaminli folik asiti gebe kalmaya uğraşanlar da içebiliyor diye biliyorum. Bir de içinde inositol olanı Pco olmayanlar da kullanabilir mi
Her 10 kiloya 1 damla olacak şekilde ekmeğe suya damlatıp tüketmen lazım canım. Eczanede satılıyor.

İnositol sadece pco olanlar için mi kullanılıyor bilmiyorum en iyisi doktora sorup alayım. Senin aldığın hem gebelik planlarken hemde gebelik süresince kullanılıyor Tadı da güzel çikolata benziyor seviyorum ben

Eklentiler

• 142EFB21-EE00-4A50-BFE0-90F04D0D1BFA.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…