Teşekkür ederim belki de hissettiğim o sancı yumurtlama sancısıydı geç yumurtlamışımdır belki diycem ama yumurtlama günümde de yumurtlama belirtilerim vardı. çok da ümitlenmek istemiyorum ama bazı belirtiler beni kuşkulandırdı.iki gecedir sahur vaktinde mide bulantım var, sıtma tutar gibi titreme geldi dün gece de.su gibi akıntım da vardı düne kadar bilemedim yani.yarın kan testi verexeğim.hiç gebelik yaşamadığım için kıyas da yapamıyorum.Benim bu konuda tecrübem yok ama daha önce bende lekelenmeler yaşadığımda araştırmıştım kişiden kişiye hcg artış hızı değişebiliyor ama en az 2 güne silik de olsa çıkıyor diye biliyorum
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımTeşekkür ederim belki de hissettiğim o sancı yumurtlama sancısıydı geç yumurtlamışımdır belki diycem ama yumurtlama günümde de yumurtlama belirtilerim vardı. çok da ümitlenmek istemiyorum ama bazı belirtiler beni kuşkulandırdı.iki gecedir sahur vaktinde mide bulantım var, sıtma tutar gibi titreme geldi dün gece de.su gibi akıntım da vardı düne kadar bilemedim yani.yarın kan testi verexeğim.hiç gebelik yaşamadığım için kıyas da yapamıyorum.
Bende19.20 nisanı heyecanla bekliyorum kızlar :)
Bir senedir deniyoruz ancak eşimde azoperm mevcut birkaç takviye kullandık ara verdik tekrar başlayacağızİnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımne kadar süredir deniyorsun?
İnşallah teşekkür ederimİnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canımne kadar süredir deniyorsun?
Evet oyle yapiyoruz birkac aydir ama henuz tutmadi. Mayista tuttururz umarim.Kız bebek için çatlamadan önce ilişki olması gerektigini söylüyorlar canım
Bekleme süresi önemli değil bunlarda. Pik omuş ve yakalamışsın. Zaten doktor pazartesi çatlayacak dediyse de tam olarak doğru sonuç. Pik olduktan sonra ne zaman çatlayacağı belli olmuyor o yüzden pik olursa 1 dolu 1 boş dğerlendirin diyor doktorlar 1 hafta boyunca.Kızlar iyi geceler ovülasyon testinde ilk kaç dk çıkan çizgiyi dikkate almak gerekir ilk silik bir çizgi vardı sonradan dahada koyu oldu pik olup olmadığını anlayamadım ilk bugün kullandım çünkü çarşamba 12mm yumurtam çatlıycak olabilir mi acaba
Yalnız o öyle değlimiş ben de senin gibi zannediyordum. BAT tan 1 hafta snra pozitif olan test negatife döndü burada yani kimyasalmış.Gecikmeyi pazartesiyi kimyasal olursa en azından öğrenmiyecem
9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptımDeme öyle benimde yapasım var
Bu hangi5marka acabaAyın 4 ünde silikleştiğini için yapmayı bırakmıştım . 2 sinden önceki günleri de değerlendirdim ama
yarin dahada koyu olursa hamilelikde ola bilir bence bendemi yapsam bugun 7ci gunum9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptım
Henüz geçmemiş yani iğnenin ilk günlerinde hiç test yapmışmıydın canım nasıl çıktığını merak etmeye başladım9. Günüm iğne etkisi geçip geçmemiş mi onun için yaptım
Bence yarın tamamen yok olucakyarin dahada koyu olursa hamilelikde ola bilir bence bendemi yapsam bugun 7ci gunumhergun yaparim sonra
İlk defa yaptım kuzum 9. Günde merakima yenildim o da zor görülen silik çizgi karşıladı beniHenüz geçmemiş yani iğnenin ilk günlerinde hiç test yapmışmıydın canım nasıl çıktığını merak etmeye başladım
Bende pco yok canım bana uygun olur mu acaba? İçeriğini incelemem lazım. Sana doktor mu vermişti?Ben demiş olabilirim proxyfemin kullandım bu ay büyük ihtimal bana o iyi geldi pco olanlar için özellikle hücre bölünmesi yaşamak içim içimde çeşitli destekler var Bi kaç kere yazmıştım buraya da @fnd_50
Her 10 kiloya 1 damla olacak şekilde ekmeğe suya damlatıp tüketmen lazım canım. Eczanede satılıyor.Peki d vitamini olarak hangisini kullanmak gerekir acaba. Bu vitaminli folik asiti gebe kalmaya uğraşanlar da içebiliyor diye biliyorum. Bir de içinde inositol olanı Pco olmayanlar da kullanabilir mi
Yok canım erken diye yapmadımTest yaptın mı hiç bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?