Kullanımlarını gördümde mesela iki şişede de su bardağına 30 damla yazıyor bunların ikisini de yapıp üst üste mi içiyorsunHepsinin kullanımı yazıyor Bi Çakşır kökü suyu yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar doldurulup üstüne su eklenip içilecek
Bu hangi5marka acaba
Pardon kahverengi değil sarımtırak yapışkan bir akıntıMerhaba arkadaşlar . Hepinize Allah'ım anneliği sağlıkla hayırlısi ile tattirsin .
Benim adetim bir gün gecikti .
Ağrılarım çok fazla göğsumun kahverengi yerleri kabarcıklar oluştu bugün . İlk beyaz akıntım şimdi kahverengi akıntım var test yapmaya korkuyorumbu durumları yaşayan var mı yazarsaniz çok sevinirim . Bu arada test aldım sabah yapmayi planliyrm
Ya şöyle aslında tüp bebek tedavisi görüyordum. Olumsuz oldu yeniden başlayacaktım geçen ay da böyle 3 gün felan gecikti sonra olmuştum. Kist görünce başlamadılar kist atılabilir bekleyelşm bi ay değilse doğum kontrol başlarız denildi. Bu ay da 4. Gün gecikti. Napacağımı da bilemedim yarın normal bi kadın doğuma görüneyim olmazsa dediğiniz gibi söktürücü başlasınlar.Evet canım oldu doktora gözüktün mü adet söktürücü ilaç veriyorlar onunla regl olmuştum ben
Başta ayrı içtim sonra aman dedim hepsi aynı yere gidiyor tek bardakta karıştırdım içtimKullanımlarını gördümde mesela iki şişede de su bardağına 30 damla yazıyor bunların ikisini de yapıp üst üste mi içiyorsun
Yaparsan çıkarPardon kahverengi değil sarımtırak yapışkan bir akıntı
Sağlıklı olsunlar evet benim bir düşüğüm var büyük ihtimal kızdı ama nasip olmadı o yüzden allahtan sağlık dilerim gerisi teferruatÖncelikle sağlıklı olması başta dilerim ama benimde bir kızım var tekrardan gönlümden geçen kız :) erkek annesi olmak nasıldır bilmem ama kız çok başka :)
İnşallah en güzel hediye olmuş olur , benim de yarın doğum günüm, bakalım Nisan bize iyi gelecek miBen erken davrandımyarından itibaren yine devam edicem inşallah koyulasma görürsem 13 nisanda falan kan veririm 14 nisan eşimin doğum günü supriz olsun istiyorum olursa
Haklısınız işte acaba adet olurmuyum şüphesiYaparsan çıkarboşuna bekleyip stres olmazsın en azından
8 Nisan pik 9 Nisan çatlamış bugün ve yarın mutlaka ilişki olmalıKızlar iyi akşamlar Dün ilk defa yaptım pik mi anlamamıştım ama dün çok ağrı çektim adım attırmıyordu şimdi yaptım silik dün pikmiş ben her ay ağrı çekiyordum ve bu ağrının bunun için olduğunu anlamamıştım canım yanıyo diyede hiç birlikte olmuyordumdün ilk defa kıvransamda değerlendirdim ama bu gece rşim çalışıyor
Ewet kocam bu gece işte gidene kadar değenleribiliriz inşallah yada sabah gelince8 Nisan pik 9 Nisan çatlamış bugün ve yarın mutlaka ilişki olmalı
Bişey çıkmadı cnm temizHayırlısı olsun canım sonucun ne çıktı ne dediler
Cnm kanamamız daha yeni kesildiBenim de 8 9 gün sürdü lekelenmede üstüne birkaç gün oldu ve bitti. Hakkımızda hayırlısı olsun normal şartlarda da adet olmam gerekirse yarın ya da pazartesi olmam gerekiyor. Rahim filminden iki gün önce pik görmüştümbiz de haftaya memlekete gidiyoruz artık sonraki ay bakacağız biz de
Valla ben sabırsızım ben olsam çoktan yapmıştımHaklısınız işte acaba adet olurmuyum şüphesi
İnşallah inşallah bugün kasık agrilwrim hep devam etti bide birden karnıma iğne saplaniyomus gibi ağrı oldu iki kere falan bende anlamadımİnşallah en güzel hediye olmuş olur , benim de yarın doğum günüm, bakalım Nisan bize iyi gelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?