Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsinin kullanımı yazıyor Bi Çakşır kökü suyu yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar doldurulup üstüne su eklenip içilecek
Kullanımlarını gördümde mesela iki şişede de su bardağına 30 damla yazıyor bunların ikisini de yapıp üst üste mi içiyorsun

Merhaba arkadaşlar . Hepinize Allah'ım anneliği sağlıkla hayırlısi ile tattirsin .
Benim adetim bir gün gecikti .
Ağrılarım çok fazla göğsumun kahverengi yerleri kabarcıklar oluştu bugün . İlk beyaz akıntım şimdi kahverengi akıntım var test yapmaya korkuyorum bu durumları yaşayan var mı yazarsaniz çok sevinirim . Bu arada test aldım sabah yapmayi planliyrm

Pardon kahverengi değil sarımtırak yapışkan bir akıntı

Evet canım oldu doktora gözüktün mü adet söktürücü ilaç veriyorlar onunla regl olmuştum ben
Ya şöyle aslında tüp bebek tedavisi görüyordum. Olumsuz oldu yeniden başlayacaktım geçen ay da böyle 3 gün felan gecikti sonra olmuştum. Kist görünce başlamadılar kist atılabilir bekleyelşm bi ay değilse doğum kontrol başlarız denildi. Bu ay da 4. Gün gecikti. Napacağımı da bilemedim yarın normal bi kadın doğuma görüneyim olmazsa dediğiniz gibi söktürücü başlasınlar.

Bir an gaza gelip test yaptım bata 2 gün var şuan için çizgi hiç yok kasık ağrılarım var hafiften regl olucam sanırım ya da erken davrandım ondan testte bir şey çıkmadı modum düştü ama

Öncelikle sağlıklı olması başta dilerim ama benimde bir kızım var tekrardan gönlümden geçen kız :) erkek annesi olmak nasıldır bilmem ama kız çok başka :)
Sağlıklı olsunlar evet benim bir düşüğüm var büyük ihtimal kızdı ama nasip olmadı o yüzden allahtan sağlık dilerim gerisi teferruat ben 2. Yi kız istiyorum ama şunu da söyliyim erkek annesi olmak da çok güzel ve çok güvenli eşim şakadan bana dokunsa oğlum eşimi parçalıyor bana çok düşkün

Kızlar iyi akşamlar Dün ilk defa yaptım pik mi anlamamıştım ama dün çok ağrı çektim adım attırmıyordu şimdi yaptım silik dün pikmiş ben her ay ağrı çekiyordum ve bu ağrının bunun için olduğunu anlamamıştım canım yanıyo diyede hiç birlikte olmuyordumdün ilk defa kıvransamda değerlendirdim ama bu gece rşim çalışıyor

Eklentiler

• IMG_20230409_171459_511.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
8 Nisan pik 9 Nisan çatlamış bugün ve yarın mutlaka ilişki olmalı

Cnm kanamamız daha yeni kesildi
Adetler gecikecek gbi duruyor
Bnım normalde zaten gecikir
Busefer kesin gecikecek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…