çiçek yollamayan koca

odam izole bi yerde , kımse gormez zaten yani kimseye hava atma derdinde degılım, en basta da yazdım yıllarca onun bunun ciceklerini reddettim, sevdiğim adamın ciceğini hevesle Kabul etmek isterdim.
yok ego demisler yok hava demisler... benim derdim baska..
samimi bi sekılde cevap verip carpıtmadan beni anlamaya calısanlara tesekkurler.

Çok acıyorum o bir hafta tutulup sonra da çürüyüp çöpü boylayan çiçeklere. İki instagram fotoğrafı, bir facebook gösterişi hop üç gün sonra çöpe. Huzur varsa gerisi boş inanın.
benim oyle hesaplarım bile yoktur. yanı resim fln yuklemem ımnkansız. sadece sevdiğimin sevgısını bır de boyle gostermesı derdım.

Erkekler kiymet vermediklerinden degil oyle seyleri dusunemediklerinden almazlar tek sevdigim cicek papatyadir onuda egilip topraginda koklamayi severim ayrica verilen parayada acirim daha gerekli hediyeler alinabilir hic almasada cani saolsun huzurunuz olsun kafi

Yalnız değilsin ama azınlık olduğumuz kesin

Benim ki istemeye gelme dışında hiç çiçek almadı, bir kere geyiğine bari çiçek ekmek al dedim onu almış, hamileyim ya canım çekti sanmış oysa ben laf sokmuştum (
Af edersiniz alay etmiyorum ama komik geldi
Şükredin sizde millet, tek kız istemede çiçekle gelmiş sonrasında çiçekle tek ilişiği çiçek ekmekmiş yani..

Amaaaan canim derdin cicek olsun sen de taktigin seylere bak yani. Mutluyum severek evlendim diyorsun cicek mi sorun oldu. Biraz odun demek ki incelikten bir haber. Sorun arama bence Allah buyuk dert vermesin. Guzel yanlarina konsantre ol bak nasil daha mutlu oluyorsun

Ben seni anladım
Ama fazla duygusal olduğundan insanlara tuhaf gelmiş genelde
Tabi ki kocan aldatmıyosa şükret demiyorum ama bi çiçekçide üyeliği var diye de eskiden demek bazı kızlara yolladı diye üzülme ( ki yolladı mı onu bile bilmezken )
Evlenmiş barklanmışsınız o çiçek yolladığı kızlara ( varsa tabi o kızlar bile muamma ) senden daha fazla değer verse onlarla evlenirdi
Arada jest tabi fena olmaz demekte kendine göre haklısındır ama kırılacak bi durum yok gerçekten

Ben gümüş kolyeye şaşmadım da yüz görümlülüğüne şaştım

Benimki bana hic almaz bende yeni evli sayilirim
Artik takmiyorum bi iki güzel cümle kırgınlığımi alıyor.
Yapacak birşey yok ne laflar vurdum bi kulağından girdi oburunden cikti
Cani saolsun ben papatyasizda yasarim

Konunuzun altında o malum sitenin reklamının olması çok manidar olmuş valla yapılacak her şeyi yapmışsınız adamin çiçekçi dükkanı olsa bile size Çiçek yollamicak anlaşılan. Acın o siteyi en büyüğünden kendinize bir buket sipariş verin kendi kendinizi Mutlu edin bence

İyi de bizim para sıkıntımız olduğu sonucuna nereden vardın? Bizim de çok şükür bir sıkıntımız yok da çiçeğe para vermek mantıksız geliyor adama...

İlla işyerindekilere hava atmak istiyorsun yani...O zaman ver siparişi, kendine çiçek yollat, soranlara da "ahhh canım kocacığım yollamış" dersin...

Ayyy benimkide sürekli çiçek alırdı....
ve sürekli işyerine yollardı.
neyse biliyosunuz kızlar ç,içek baya pahalı üstelik iki gün sonra soluyor...

bişey olduğunda artık alma dıye yalvarıyorum.
boşa para artı çöpe gidiyor çiçek
bence şanslısınız

İnsanlar anlamamak için direniyor arkadaş çiçek değil ki mesele şöyle ince düşünülmüş güzel bir not iletilmiş beklenmeyen zamanda gelen bir hediye kadar başka ne mutlu edebilir ki insanı... benim kocamda böyle işte. hediye nedir sürpriz nedir bilmez. nedendir öğretilecek bir meziyette değil. naparsan yap.. çok üzücü bir dert bence.. bunu anlamıyor insanlar.

Ne demiş ? Bizdede ise yarar belki

Neymiş bunca yazılanlardan çok fazla kafaya takılcak birşey değil , şükür ki geliyor bir şekilde.
Demekk ki elden vermeyi seviyor uğraşmıyor öle netten falan. Birgün hiç beklemedğin zamanda gelir canım :)

belkide bu yüzden benı cezbetmedi.
klişe olmuş senı sevıyorum notu dışında bır siir düzse hoşuma giderdi belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…