- 29 Eylül 2015
- 136
- 59
- 13
- 47
- Konu Sahibi dilber akin
-
benim oyle hesaplarım bile yoktur. yanı resim fln yuklemem ımnkansız. sadece sevdiğimin sevgısını bır de boyle gostermesı derdım.Çok acıyorum o bir hafta tutulup sonra da çürüyüp çöpü boylayan çiçeklere. İki instagram fotoğrafı, bir facebook gösterişi hop üç gün sonra çöpe. Huzur varsa gerisi boş inanın.
benim oyle hesaplarım bile yoktur. yanı resim fln yuklemem ımnkansız. sadece sevdiğimin sevgısını bır de boyle gostermesı derdım.
Yalnız değilsin ama azınlık olduğumuz kesinBi ben mi uzuluyorum o çiçeğe giden paraya yaodun muyum neyim.. eşim hep alır sağolsun ama çok gereksiz para gibi geliyor bana gül değil de papatya al bari ne bileyim... odunum ben...
Ama gerçekten gereksiz ya.. bi yemeğe çıkmak daha güzel yani..
Benim ki istemeye gelme dışında hiç çiçek almadı, bir kere geyiğine bari çiçek ekmek al dedim onu almış, hamileyim ya canım çekti sanmış oysa ben laf sokmuştum(
Ben seni anladımodam izole bi yerde , kımse gormez zaten yani kimseye hava atma derdinde degılım, en basta da yazdım yıllarca onun bunun ciceklerini reddettim, sevdiğim adamın ciceğini hevesle Kabul etmek isterdim.
yok ego demisler yok hava demisler... benim derdim baska..
samimi bi sekılde cevap verip carpıtmadan beni anlamaya calısanlara tesekkurler.
Ben gümüş kolyeye şaşmadım da yüz görümlülüğüne şaştımben anlamıyorum bu erkeklerı cıdden. elde edene kadar.. gerci benımkı elde edene kadar da cok bı ekstra bıseyını goremedık. cok ıyı adam dıye evlendım yanılmadım da.. ama yıne de uzulebılıyor ınsan bazı seylere. bi de biz kadınlar gereksız yere unutamıyoruz. mesela yuz gorumlugu dıye ılk gece kocaman bı kutu verdı elıme, ıcınden kucucuk bı kolye cıktı, ben de naısl hayal kırıklığı. barı o kutuya koydurma o kucucuk kolyeyı.
bı de ılk evlılık yıldonumumuzde gumus kolye almıs.. ve maddıyar sorunu yok bu adamın.cok comerttır normalde. elmas yuzuk beklerken gumus kolyeyı gorunce sok gecırdım ama bsy demedım.
hıc unutacagımı sanmıyorum ama..:)
İyi de bizim para sıkıntımız olduğu sonucuna nereden vardın? Bizim de çok şükür bir sıkıntımız yok da çiçeğe para vermek mantıksız geliyor adama...para derdi yok bizimkinin.. ona ragmen yani.. asıl canımı sıkan seydı benım hep, insan karısının mutlu olacagı seyı bılmesıne rahmen yapmaz mı.. onu mutlu etmek ıstemıyor demekkı derdım.. olur mu oyle sey dıyo.. ben senın mutluluğunu tabı kı ısterım her seyı yaparım. ama cıcek ozel gunlerde alınır .. cevap bu..
Ne demiş ? Bizdede ise yarar belki@CuteMom 'un eşi de yollamıyodu
Bir laf sokmuş anında çiçek bitmiş işyeri adresinde
Sana da öğretir belki formülü..
Çiçek sitelerine üye yapmak komik geldiçok pardon gülüyorum ama..
Ben reklam maillerine hiç bakmam bile, eşin de bakmıyordur belki
Ama sana yollamadı mı o siteden hiç ? Belki yollamıştır da unutmuşsundur diyecektim..
Bu kısım ilginçmiş eminsen.. Üyelik tarihini de merak ettim..
belkide bu yüzden benı cezbetmedi.İnsanlar anlamamak için direniyor arkadaş çiçek değil ki mesele şöyle ince düşünülmüş güzel bir not iletilmiş beklenmeyen zamanda gelen bir hediye kadar başka ne mutlu edebilir ki insanı... benim kocamda böyle işte. hediye nedir sürpriz nedir bilmez. nedendir öğretilecek bir meziyette değil. naparsan yap.. çok üzücü bir dert bence.. bunu anlamıyor insanlar.
ayy herkese aynı seyı anlatmaktan bayıldım valla.. demekkı sız havayı dert edıyorsunuzİlla işyerindekilere hava atmak istiyorsun yani...O zaman ver siparişi, kendine çiçek yollat, soranlara da "ahhh canım kocacığım yollamış" dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?