çiçek yollamayan koca

Kimi erkekler böyle ince dusenemiyo geçmişte yollaşmış olması bence annesine falan olabilir gibi geldi bak bende 1 buçuk yılı geçti evliligimde bir kere bile ciceK almadı eşim eve tanışma ve isteme merasimi icin geldiği zamanlar dışında :) özel günlerde alıyormuş esin azından benim ki onuda yapmaz alır yemeğe falan götürür ama başka birşey yok bende çok takılan biri değilim böyle şeylere hani romantik biri değilim eşimde hiç değil ama ne kadarda olsa bayanız bi beklenti oluyo yani o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama ne olursa olsun eşimi çok seviyorum sende seviyorsun belli ki çiçek falan boş yani yeterki bize karşı olan sevgileri daim olsun bence

yalvarma bosver alsın yaa.. bızımkı delı gıbı para harcar..heryere para akıtır..buna da versın bsy olmaz..

ay sorma bı saattır hava meraklısı olmadıgım kaldı. derdım o degıl dıyorum bı baskası aynı seyı yazıyuo.. ne hava meraklısı ınsanlar varmıs. benı anladıgınız ıcın sagolun

Saksıdaki çiçeklerden alsın bari, söyle

hemcinslerimin çiçeğe bu kadar önem vermesini anlamyamıyorum. benmi odunum bilmem bana göre çok gereksiz 2 gün sonra çöpe gitcek. eşim ilk tanıştığımız zamanlarda almıştı, sonra huyumu öğrenince bida hiç almadı. eve elinde çikolatayla gelince daha mutlu oluyorum ben
adam zaten alıyomuş sana yetmiyo bide iş yerine yollasın istiyosun. ne yapsa mutlu olmucaaksın
çiçek dalında güzeldir

E="Cekirgee, post: 43356520, member: 478197"] CuteMom ne demiştin tam olarak çiçek için laf sokarken hani[/QUOTE]
Gecen sene bende ağır bi mesaj atmıştım ama kendim için . gelip ağlamış sarılmış özür dilemişti. Biz kadınlar seviyoruz özel hissedilmeyi de anlamıyolar

ayy herkese aynı seyı anlatmaktan bayıldım valla.. demekkı sız havayı dert edıyorsunuz

Ben değil sen dert ediyorsun...İlk mesajını tekrar oku istersen...Kocan özel günlere çiçek alıyormuş, eve getiriyormuş ama sen ısrarla işyerine göndermesini istiyorsun. O yüzden kocam çiçek almıyor diye şımarıklık yapmanın anlamı yok; alıyormuş senin de dediğin gibi...Senin isteğin "işyerine" göndermesi çiçeği...Eeee bunun tek nedeni de bence iştekilere hava atmak olur....

Bizim is yerinde kendi kendine yollayan kadinlar bile var, bu kadinlardaki gosteris meraki da beni öldürecek :d adam ozel gunlerde aliyomus ama olmaz illa is yerine gelecek o cicek :d sen de bizimkiler gibi kendi kendine yolla kocandan sanarlar :d

CuteMom ne demiştin tam olarak çiçek için laf sokarken hani
ben çalışıyorum neler görüyorum , kocası yemek yokmu dedıgı ıcın küsen arkadaslarımın masaları pasta cıcekle doluyor . sen hıc hatanı telafı etmeyı bıle bılmıyorsun , yemek yok mu neki!

yok etkılı bısey degıldı aslında agzıma gelenı soylemıstım yanısı

siz de benım mesaglarımı okumamıssınız, odam ızole bı yerde kımse gormuyor zaten dedım. kaldı kı bu msg da asıl dert yandıgım sey baskaydı.

Benim kocam sadece ilk cikmaya basladigibda beyaz gul evlenme teklif ettiğinde kirmizi gul almistir. Sözde koca canli kirmizi gül getirmiştir o kadardır almadi ne zamandir hic. Bunada dert etmiyorum kalbimizle mutluysak hic biseyin önemi degildir

Evlenince karısına durduk yere bile çiçekler yollayan bi adam varsa insinlerde bi turda biz binelim yani.Ben görmedim öyle adam.

Bu mesajı daha bir kaç saat önce yazmıştım,az önce benim adıma bu çiçek geldi şok oldum Dedim "Eyvah biri benim nickimi biliyor,yazdıklarımı okuyor alay olsun diye de çiçek göndermiş" diye nasıl korktum.Meğersem genel müdüre vereyim diye bana göndermişler,asistanıyım da

Bizim ki fiks , doğum günü ,sevgililer günü, evlilik yıldönümü çicek, anneler günü hediye ..Hediye düşünmektense çiçek kolayına gidiyor diye düşünüyorum bazen.Onun dışında zamansız çiçek hiç görmedim ..Gerçi gereksiz masraf bencede ama bunu dile getirsem hemen vazgeçecek diye sesimi çıkarmıyorum.

Haahhaa güzel olmuş...yaşanan korku ve şoku düşünsene...
Neyse evrene mesaj gönderilm bizde..Akşama çiçeklensin herkez..

sorun etmeyin böyle seyleri kendinize. Sizinki özel günlerde aliyormus mesela, benimkinde oda yok
Esimi 9 yildir taniyorum, 2,5 senelik evliyiz ama esim sadece 2 defa cicek Aldi, biri ilk tanisitigimiz sene 14 subatta digeride istemeye geldiklerinde. Esim cicek alamaz ama baska seyler alir onun yerine. Ilk basta bende cok özeniyordum ama baktim almiyor bende bosverdim. Cicegide almayi versin.

Sizde bosverin, ona buna hava atmak icinde agizinizin tadini bozmayin.

Seni sevip saydıktan sonra işyerine yollamasının bi önemi yok bence.
Ben erkek olsam eşimin işyerine çiçek vs. yollamazdım. Belki karakterle ilgilidir ama sevgimi ulu orta göstermeyi sevmiyorum. Eşin de öyledir..

Benim erkek arkadaşım da hiç yollamaz anca 1 kere yeni bir işe girdiğimde laf sokunca gönderdi bırak normalde almayı özel günde bile almadı. Doğumgünüm de hediye dahil çiçekte almadı dert değil çünkü o ben mutlu olayım diyé herşeyi yapıyor ihtiyacım olan birşeyi yapıyor alıyor yanımda her konuda destek oluyor canı sağolsun yeter çiçekmiş hediyeymiş bunlar gelip geçici şeyler daha önce bende çiçek yollamadım hediye yollamadm kimseye ama 2 farklı sitede üyeliğim var sizden önce göndermiş olsa da ne olacak ki şuan sizin yanınızda ve sizi mutlu ediyor. 2 gün sonra solacak çiçek için işyerinizdekiler sırf görsün diye neden masraf etsin ki... bana etipuf alsa yeter ☺☺ bu takım şeylere takılmayın aşk dediğiniz 2 kişi arasında olan şeydir işyerinizdekiler Size çiçek gelmedi diye eşinizin sizi sevmediğini düşünmez ya

çok tatlı bir derdiniz varmış eşinizin hoşuna gitmişse sizin gönderdiğiniz çiçek bir iki kere daha yapıp düşündürebilirsiniz belki ona da... benm eşimi ben ancak tehdit ederim böyle bişeyle. bak bunu bana yapmazsan yarın işyerine çiçek gönderirim derim kalkar yapar hemen ne istiyorsam
o da bana işyerimde yeni başladığımda gönderdi sadece özel günlerde de çiçek pek aklına gelmez daha çok kabahatli ise gönül almak için gönderir
ben arada kendim söylerim bana çiçek al diye yolda çiçekçinin önünden falan geçtiğimizde birlikte girer alırız. mutlu oluruz sürpriz düşünemiyorlar pek ama niyetleri kötü değil bunun için hiççç üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…