- Konu Sahibi dilber akin
-
Kimi erkekler böyle ince dusenemiyo geçmişte yollaşmış olması bence annesine falan olabilir gibi geldi bak bende 1 buçuk yılı geçti evliligimde bir kere bile ciceK almadı eşim eve tanışma ve isteme merasimi icin geldiği zamanlar dışında :) özel günlerde alıyormuş esin azından benim ki onuda yapmaz alır yemeğe falan götürür ama başka birşey yok bende çok takılan biri değilim böyle şeylere hani romantik biri değilim eşimde hiç değil ama ne kadarda olsa bayanız bi beklenti oluyo yani o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama ne olursa olsun eşimi çok seviyorum sende seviyorsun belli ki çiçek falan boş yani yeterki bize karşı olan sevgileri daim olsun benceselamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum
yalvarma bosver alsın yaa.. bızımkı delı gıbı para harcar..heryere para akıtır..buna da versın bsy olmaz..Ayyy benimkide sürekli çiçek alırdı....
ve sürekli işyerine yollardı.
neyse biliyosunuz kızlar ç,içek baya pahalı üstelik iki gün sonra soluyor...
bişey olduğunda artık alma dıye yalvarıyorum.
boşa para artı çöpe gidiyor çiçek
bence şanslısınız
ay sorma bı saattır hava meraklısı olmadıgım kaldı. derdım o degıl dıyorum bı baskası aynı seyı yazıyuo.. ne hava meraklısı ınsanlar varmıs. benı anladıgınız ıcın sagolunİnsanlar anlamamak için direniyor arkadaş çiçek değil ki mesele şöyle ince düşünülmüş güzel bir not iletilmiş beklenmeyen zamanda gelen bir hediye kadar başka ne mutlu edebilir ki insanı... benim kocamda böyle işte. hediye nedir sürpriz nedir bilmez. nedendir öğretilecek bir meziyette değil. naparsan yap.. çok üzücü bir dert bence.. bunu anlamıyor insanlar.
Saksıdaki çiçeklerden alsın bari, söyleAyyy benimkide sürekli çiçek alırdı....
ve sürekli işyerine yollardı.
neyse biliyosunuz kızlar ç,içek baya pahalı üstelik iki gün sonra soluyor...
bişey olduğunda artık alma dıye yalvarıyorum.
boşa para artı çöpe gidiyor çiçek
bence şanslısınız
ayy herkese aynı seyı anlatmaktan bayıldım valla.. demekkı sız havayı dert edıyorsunuz
ben çalışıyorum neler görüyorum , kocası yemek yokmu dedıgı ıcın küsen arkadaslarımın masaları pasta cıcekle doluyor . sen hıc hatanı telafı etmeyı bıle bılmıyorsun , yemek yok mu neki!CuteMom ne demiştin tam olarak çiçek için laf sokarken hani
siz de benım mesaglarımı okumamıssınız, odam ızole bı yerde kımse gormuyor zaten dedım. kaldı kı bu msg da asıl dert yandıgım sey baskaydı.Ben değil sen dert ediyorsun...İlk mesajını tekrar oku istersen...Kocan özel günlere çiçek alıyormuş, eve getiriyormuş ama sen ısrarla işyerine göndermesini istiyorsun. O yüzden kocam çiçek almıyor diye şımarıklık yapmanın anlamı yok; alıyormuş senin de dediğin gibi...Senin isteğin "işyerine" göndermesi çiçeği...Eeee bunun tek nedeni de bence iştekilere hava atmak olur....
Bu mesajı daha bir kaç saat önce yazmıştım,az önce benim adıma bu çiçek geldi şok oldumHayatımda hiç bir zaman, 2-3 gün sonra solacak olan bir çiçek için onca paranın harcanmasını anlayamacağım. Ben sevgililer günü vb.şeyleri de anlamadım hiç zaten...
Eşim ilk seneler alıyordu,beni tanıdıkça hoşlanmadığımı anladı. Saksısı olan kalıcı bir şey olmadıkça şu çiçek gönderme konusu çok saçma geliyor
Haahhaa güzel olmuş...yaşanan korku ve şoku düşünsene...Bu mesajı daha bir kaç saat önce yazmıştım,az önce benim adıma bu çiçek geldi şok oldumDedim "Eyvah biri benim nickimi biliyor,yazdıklarımı okuyor alay olsun diye de çiçek göndermiş" diye nasıl korktum.Meğersem genel müdüre vereyim diye bana göndermişler,asistanıyım da Eki Görüntüle 1676068
selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?