- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
1 ay tatile gittim, kediler yemesin diye çamaşır odasina kapattım. Kurumadiklari gibi çiçek açmışlar :)Bu mereti sevmeyin atın bi köşeye kendini kurtarır
Ben orkideyi hiç sevmem bana çok ukala geliyor, hediye gelene ölsün ama ölmeyecek kdr su verdim 3 sene yaşadı çıcek actı mübarek şey nasıl bi inattır ya
Tabi cabalasin. Hımbıl yav. Arada kök saliyor yaprak veriyor ama çiçeğe dair alamet yok.
Benim evimde karanlık bolge yok. Olsa denerdim.Sen de kapat bakalım karanlık yere..
Ben hiç denemedim bu yöntemi. Evde yok zaten şu anda..
Al ya al bi kedilerim bir orkidelerimTü tü tü maşallah.Totomu bile kaşıdım.
Özendiriyorsun beni. Saracağım yine orkidelere..
Al ya al bi kedilerim bir orkidelerim
Birde bonzai ağacım fide verırse oda eklencek
Alırsan mesaj at onlar hakkında konuşalım bayılıyorum :) Benım orkidelerle senıde çekiştirirz bak bak omergry nın orkide ne kadan güzell bide size bak derim
Benim evimde karanlık bolge yok. Olsa denerdim.
Dolap var ama benim oğlan rahat durmuyor. Bir de evim çok küçük hep içleri eşya dolu. Yazdıktan sonra aklıma geldi koli gibi bir şey de pekala karanlık ortam sayılabilir. Kesmekle tehdit ediyorum ceza da verebilirim benceDolap mı yok Allah iyiliğini versin?
Ceza vermeye kıyamıyorum desene sen şuna..
Ben o bonzailere bayılıyorum. Bir de bambu dalları güzel vazolar konup bir köşeye yerlestiriliyor çok yakistiriyorum. Kaktüs de severim. Ama oğlan yaramaz ve çok meraklı orkideyi zor kurtardım elinden.Al ya al bi kedilerim bir orkidelerim
Birde bonzai ağacım fide verırse oda eklencek
Alırsan mesaj at onlar hakkında konuşalım bayılıyorum :) Benım orkidelerle senıde çekiştirirz bak bak omergry nın orkide ne kadan güzell bide size bak derim
Benımde 2 kedım var.Ben o bonzailere bayılıyorum. Bir de bambu dalları güzel vazolar konup bir köşeye yerlestiriliyor çok yakistiriyorum. Kaktüs de severim. Ama oğlan yaramaz ve çok meraklı orkideyi zor kurtardım elinden.
Sandalyeyi ünitenin önüne çekip üzerine çıkıp çiçeği alıp masaya koyuyordu. Stratejilere gel. Bir üst rafa koydum. Bir iki mirin kirin etti istedi. Vermeyince vazgeçti. Titek diye çiçeklere koşup koparıp koklar parkta görünce. Çiçekleri çok sever.Benımde 2 kedım var.
Sukulentlerim sürekli yiyorlar
Ama orkidelerime yanaşmaya kalktıkalrında bır kaplan kesıldiğim için korkuyolar. İşteykende orkilerin oldugu oda kapalı duruyor
İlerde çocuk olunca nolurar bılemıyorum ama
Canım benım Allah bağışlasınSandalyeyi ünitenin önüne çekip üzerine çıkıp çiçeği alıp masaya koyuyordu. Stratejilere gel. Bir üst rafa koydum. Bir iki mirin kirin etti istedi. Vermeyince vazgeçti. Titek diye çiçeklere koşup koparıp koklar parkta görünce. Çiçekleri çok sever.
Allah razı olsun darısı başına istiyorsan şayet.Canım benım Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?