Aboooo kavgada bile söylenmezz:)))Senin gitmen şart değilki, eşin çocuklarıyla başbaşa bikaç günlüğüne gidebilir. Sen neden gitmek zorunda hissediyosun kendini. Yani eşinin 2. evliliği olacağı için o pek cicim ayı falan diye düşünmeyecektir.
İki çocuklu bir adamla evliyim
Bu duruma alış
Hiç bir zaman öncelik sen olmayacaksın
Buna cicim aylarında dahil
Teklif etsen daha dakika bir gol bir çocukları istemiyor derler
Sabırlı olman lazım
Size göre çocuklu bir Ada'mla evlenmemek gerekiyor. Evleniyorsan da tek fedakarlık yapacak olan sensin.. Ohh ne kadar güzel bişey bu.. Dilerim beni bu kadar acımasız eleştirenler de bu deneyimi yaşarşar birgün... Hayat madem müşterek ve madem bu Ada'mın çocukları benim de çocuklarım oluyor size göre.. O zaman herkes elini bi taşın altına sokmalı.. Tek günah keçisi benmiyim???
Ben zaten ilk mesajımda da yazdım benim için önemli olan bu yazı geçirmek daha sonraki tatillerde zaten çocuklarla olacağımızı biliyorum ki bu zaten her tatil olmayacak biz ayrı baş başa tatile çıkacağız çocuklarla ayrı.. Ben bunu zaten baştan kabullendim şu an tek derdim evliliğe adapte olma dönemi...
Eğer herkes birbirine bağlıysa ve bi şekilde ilişkilerimizi dengede tutarak bu hayatı yaşamamız gerekiyorsa eğer herkesin bi şekilde fedakarlık yapması gerektiğine inanıyorum ben.. Ben zaten ömür boyu olacak bir fedakarlığı kabul ederek evleniyorken nışanlım evliliğimizin ilk aylarında çocuklarla tatile gitmemek gibi bir fedakarlık yapamaz mı? Çocukların anneleri de çocukları için bir fedakarlık yapıp kendi çocuklarıyla birlikte bir tatil planlayamaz mı? Bu işler bu kadar mı zor imkansız veya sıradışı sizin için? Çok acımasızsınız çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?