Cicim ayları

O çocukların babaları ile tatil hakkına gaspt bu o çocukların düzenini bozmaya ne hakkın var annelerini eleştirmek sana düşmez o da çocuklara düşer o yaşta çocuklaro olan birine evet dediysen çocuklara saygı duymak zorundasın kimseyi babasından ayrı tatil ettirmek hakkın değil bu vicdansızlık

Şimdiden ağzını ara başbaşa bi tatile gideriz diye, bakalım ne diyecek. Olmadı ilk tatili başbaşa yaparsınız çocuklarıyla tekrar gider

Bence çocukları alıştıkları düzenden ayirmayin. Biri ergenlige girmek uzere diğeri ergenlikte 2cocuk. Babam evlendi bizi unuttu diye dusunmesinler ve size de ters dusmesinler. Sizin yerinizde olsam yazın 2tatil ayarlardim. Bi tanesini cocuklarla digerinide basbasa gecireceginiz bi tatil olsun bence,

İki çocuklu bir adamla evliyim
Bu duruma alış
Hiç bir zaman öncelik sen olmayacaksın
Buna cicim aylarında dahil
Teklif etsen daha dakika bir gol bir çocukları istemiyor derler
Sabırlı olman lazım

İşte sırf bu sizin yazdıklarınızı öngördüğümden tek aşık olduğum adamı ve 3,5 yıl ilişkimi bitirdim..pişmanda değilim..sevgi tek yeterli kriter değil evlilik için..sizin yazdıklarınızda buna güzel örnek olmuş

Çocuklar herzaman eşiniz için ön planda olacak buna alışmanız ve bu konuda geniş olmalısınız ki üzülmeyesiniz.eşiniz de sizle aynı fikirde olsa bile çocukların en ufak talebi siZin önünüze geçecek.umarım dengeyi sağlayabilirsiniz eşinizle beraber.

Koskoca yaz evlendikten sonra siz gidin havalar soğumadan sonraki ay falan çocuklarla gidin çok zor değil.

Siz zaten tüm bunları bile bile bu yola çıkmışsınız. 2 ay sonra düğününüz var, bu tip meseleleri daha evlilik kararı almadan önce partnerinizle görüşmeliydiniz. Kafanızdaki tüm soru işaretlerinden kurtulup içiniz rahat bu yola çıkmalıydınız. Yada konuyu evlilik kararından önce bizlere açıp o şekilde fikirlerimizi sormalıydınız. Biz ne diyebiliriz ki bu noktadan sonra dediğim gibi düğüne kalmış 2 ay.. Yani sonuç itibariyle konuyu açmışsınız, aşama bu olsa dahi düşüncelerimizi merak ediyorsunuz, benim şahsi fikrim iç karartmak gibi olmasın ama; pek cicim ayları yaşayacak gibi gelmediniz bana. Ama neticede kabullenmişsiniz, rüzgar ne tarafa eserse o yöne savrulmaktan başka ne gelir elden ? Rabbim mutlu, huzurlu, cicim aylı bir yuva nasip etsin diyim..

Brkar biri neden cocuklu biriyle evlenir? Cocuklu bitiyle evlenen neden bekaradamla evlenmis gibi olmasimi ister her seyin?
Cocuklu biriyle evleniyorsa bir insan o cocuklari da leyleklerin getirmedigini, cocuklarla babanin ve hatta eski es ile cocuklarin durumu hakkinda gorusmek icin iletisimin asla sifir olmayacagini da kabullenerek evlenmeli.
Kafaniza takilan bu sorunun da cevabi esinizde. Ona sormalisiniz. Daha simdiden aranizda iletisimsizlik varsa hic girmeyin bu ise.

Bugün birsürü yorum yazmışsınız iyi kötü.. Nerdeyse çoğunluk beni suçlamış hem de çok acımasız bir şekilde.. Hatta konuyu açıp cevapları beğenmediğimi ve kaçtığımı bile yazanlar olmuş açıkcası çok ilginç geldi bu mesajlar.. Gün içinde herkes bazılarınız gibi 24 saat burda bekleyip mesaj geldimi aman hemen cevap yazmalıyım diye hazır kıta bekleyemez. Burda beni tenkit edene kadar önce bunu düşünseydiniz keşke..

Diğer yazılanlara gelirsem ben 35 yaşındayım nışanlım 47 tabiki balayına baş başa çıkacağız ama evliliğe adapte olmaya çalışacağımız ilk aylarda ki bu aylar da maalesef yaz dönemine geldiği için ben çocuklarla birlikte tatile gitmek istemediğimi söyledim.. Ve tepkilerinizi şaşkınlıkla okudum açıkçası bana acımasız demişsiniz çoğunuz ama sizin de çok merhametli olduğunuzu düşünmüyorum.. Sanırım çoğu cevap veren ya üvey anne sahibi oldu ya da sizin çocuklarınız falan var ve bu yüzden kendinizi benim yerime değil de annelerinin yerine yada çocukların yerine koyarak yazmışsınız... Yok diyorsanız da empati yeteneğinizi çocuk ve annesi açısından değil benim açımdan da düşünün. Sizlerin tabirinizle çocuklu dul adamı sevmem ve hayatımı onunla birlikte paylaşmayı istemem benim cezam mı olmalı? Sizlere göre böyle çünkü gördüğüm kadarıyla... Neden sizce sadece benim fedakarlık yapmam gerekiyor? Bana kalkmış eski eşi kıskandığımı va söylemişsiniz.. Çok enteresan yazdığımdan bu sonuca Nasıl vardınız çok merak ettim ben açıkçası.. Ayrıca size nasıl normal gelebiliyor o kadının sevgilisiyle zırt pırt tatile gidip çocuklarına tatil için vakit ayıramaması? Ki bu kadın çalışma dışında kalan bütün Zaman'ını zaten çocuklarıyla değil sevgilisiyle geçiriyor.. Kadının ne yaptığı umrumda bile değil ama bir anne olarak o kendi çocuklarını hiç düşünmezken neden tek fedakarlık yapması gereken benim? Siz bilip bilmeden beni yargılama Hakkı'na sahip değilsiniz hem de bu kadar acımasız bir şekilde.. Evet belki benim düşüncem size ters gelebilir ama bunu bu konuyu sanki benim suçummuş, sevdiğim Ada'mın da çocukları sanki onun bir yüküymüş gibi düşünmek çok acımasızca geldi bana.

Size göre çocuklu bir Ada'mla evlenmemek gerekiyor. Evleniyorsan da tek fedakarlık yapacak olan sensin.. Ohh ne kadar güzel bişey bu.. Dilerim beni bu kadar acımasız eleştirenler de bu deneyimi yaşarşar birgün... Hayat madem müşterek ve madem bu Ada'mın çocukları benim de çocuklarım oluyor size göre.. O zaman herkes elini bi taşın altına sokmalı.. Tek günah keçisi benmiyim???
Ben zaten ilk mesajımda da yazdım benim için önemli olan bu yazı geçirmek daha sonraki tatillerde zaten çocuklarla olacağımızı biliyorum ki bu zaten her tatil olmayacak biz ayrı baş başa tatile çıkacağız çocuklarla ayrı.. Ben bunu zaten baştan kabullendim şu an tek derdim evliliğe adapte olma dönemi...
Eğer herkes birbirine bağlıysa ve bi şekilde ilişkilerimizi dengede tutarak bu hayatı yaşamamız gerekiyorsa eğer herkesin bi şekilde fedakarlık yapması gerektiğine inanıyorum ben.. Ben zaten ömür boyu olacak bir fedakarlığı kabul ederek evleniyorken nışanlım evliliğimizin ilk aylarında çocuklarla tatile gitmemek gibi bir fedakarlık yapamaz mı? Çocukların anneleri de çocukları için bir fedakarlık yapıp kendi çocuklarıyla birlikte bir tatil planlayamaz mı? Bu işler bu kadar mı zor imkansız veya sıradışı sizin için? Çok acımasızsınız çok....

Şu kırmızı ile işaretlediğim yerden sonrasını okuma gereği duymadım bayan.

Forum sitesine konu açtıysanız her türlü eleştiriye açık olmak zorundasınız yok eğer gelemiyorsanız açmayınız.
Kimse size hakaret vs etmemiş, siz de kimseye beddua edemezsiniz haddinizi bilin iyi akşamlar.

bence yukarıda anlattıklarınızı nişanlınızla da paylaşın. bence gayet mantıklı. burada insanların olumsuz söylemlerine de kulak asmayın. herkes her zorluğun üstesinden mükemmel şekilde geldiğini zannediyor. isteğiniz gayet makul ve anlaşılabilir.

Çocuklara cok üzüldüm. Herkes hayatına bakıyor, anne, baba ayrı ayrı hayatlar kuruyorlar.
Ama zavallım çocuklar... Her ne oluyorsa, onlara oluyor.
Siz daha evlenmeden, o çocukların yılda 1 defa babalarıyla rahatça, birbirlerini olan Özlemin dindiği tatili çok görüyorsunuz.
Çok üzülüyorum buna keşke çocuksuz bir Adamla evlenseydiniz. O çocuklar için içim yandı.
İşte bu yüzden, 2. Eşe üvey deniliyor.

Not; sadece bu yaz birlikte geçirelim, çocuklar olmadan, demişsiniz ama bunu en baştan istediginize göre hep isteyeceksiniz

Kırmızıdan sonrasını okumayan bayan; yazdığımı beddua olarak alıyorsunuz ya Sizin eleştirdiğiniz şey benim gelecek hayatım "bu eleştirdiğiniz deneyimi siz de yaşayın" diyorum beddua ediyorsun diyorsunuz... Ben daha ne diyeyim ki size? Madem evliliğimin ilk aylarında çocuklarla birlikte tatile gitme deneyimi beddua olacak kadar kötü bişey sizin için o Zaman benim çocuklarla tatile gitmek istemememi neden bu kadar yargılayıp beni kınadığınızı, suçladığınızı öğrenebilirmiyim?

Bence sen o adamla evlenmekten vazgeç derim dur bu daha iyi günlerin. 2.ci değil 3 i.cü plana atılacağın günler bekliyor kaldırabilecekmisin sanmıyorum zor çok zor

Edit: Yaşıniz otuzbeşmiş. O yaştan sonra bekar bir erkek bulamamış olabilirsiniz. Asağidaki yorumumu yaşınızı öğrenmeden once yazmistım.

Şikayetlenmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığınız sadece bir başlangıç. Bu anlattığınız duruma çare bulsanız bile yarın yine başka şekilde çocuklarla ilgili problemleriniz olacaktır. Çocuklar ömür boyu hayatınızda olacak kabullenin, bu durumuda kabullenip birlikte gifin tatilede. Çocuklu adam ile evlendiğine göre birçok seyi goze almış olmalısın.

Ben de burda bilmeden olayları olanları benimle birlikte yaşamayan insanların bana bu Ada'mla evlenme vs deme hakları olduğunu düşünmüyorum.. Ben hayatımda böyle bir Ada'm var acaba evlensem mi diye sormadım kimseye! Böyle bi derdim var bunu yaşayan biri var mı bu durumda evliliğimin ilk aylarını çocuksuz geçirme konusunda deneyimi olan varsa paylaşsın istedim! Gelin beni eleştirin demedim.
Ama hepiniz mükemmelsiniz ya bir ben kötüyüm denediğim şeyleri demişim gibi asla yapmayı düşünmediğim şeyleri de yapacakmışım gibi konuşuyorsunuz ben gerçekten şok oldum buraya yazılanlara şu dakikadan sonra da daha fazla yorum yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…