Cicim ayları

Forum üyesi arkadaşım, "ilk ayları çocuksuz geçirme" yöntemleri, deneyimi diye birşey mi olur? Bu durum seni rahatsız ediyorsa eşin (nişanlın) ile konuşursun ve ona göre seninde gönlünün olması için birlikte bir plan yaparsiniz olmasi gereken budur. Ama senin nişanlın bu istegini görmezden gelicek biri ki sen buralarda bu konu hakkinda yardım istiyorsun. Biz buradan bu duruma taktik veremezdik zaten. Bende bir üstteki yorumumu geri aldım zaten. 35 yaşındaymışsınız 35ten sonra bekar erkek bulmakta zordur herhalde. O yüzden birşey diyemiyorum size. Bu aranızda açıklıkla halletmeniz gereken birşey. Karşınızda balayınız için başbaşa kalma isteğinizi bile çok gören bir adam varsa sırf yaşınız geçti diye evlenmeyin bence diyorum bende ama tabi sizi evlenmekten vazgeçirebileceğimizi sanmıyorum tabiki.

Yazdıklarımı tamamen okumadığınızı düşünmeye başladım. Balayımızı baş başa geçireceğiz zaten ben sadece evliliğimizin ilk aylarında evliliğe adapte olana kadar çocuklarla 2. Bi tatil istemediğimi bu tatilden Nasıl yırtarım kurtulurum diye hemcinslerime bi danışayım dedim pişmanlığım tavan yaptı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…