Merhaba, 2 ay sonra düğünümüz var. Benim ilk nışanlımın ikinci evliliği oluyor. Nışanlımın ilk evliliğinden 2 çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 16.. Çocuklarla aram çok iyi ama evlilik tarihi yaklaştıkça bi konuda stres oluyorum. Evlendikten kısa bi süre sonra çocukların okulu da tatile girecek ve nışanlım da çocuklar da her sene birlikte tatile gitmeye alışmışlar adım kadar eminim ki nışanlım bu sene de benimle ve çocuklarla birlikte de tatile gitmeyi isteyecek.. Ancak yeni evli olarak daha cicim aylarında çocuklu tatil hiç hoş gelmiyor banahani en azından bi 7-8 aylık evli olsaydık yada mesela seneye yaz tatilinde seve seve giderdim tatile çocuklarla birlikte ama daha yeni evliyken çocuklarla gitmek istemiyorum bu konuda ne yapabilirim? Hiç bu durumu yaşayan biri var mı? Anneleri hiç tatile götürmüyor çocukları bari bu sene o götürse de biz baş başa kalsak (
Anneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.
yapacak bırsey yok, cocuklu adamla evlenıyorsan cocukları kapı dısarı edemezsın, evınıze de gelecekler yerı gelecek tatılede gıdeceksınız hep bırlıkte vs vs.. lıste uzarda uzar....Merhaba, 2 ay sonra düğünümüz var. Benim ilk nışanlımın ikinci evliliği oluyor. Nışanlımın ilk evliliğinden 2 çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 16.. Çocuklarla aram çok iyi ama evlilik tarihi yaklaştıkça bi konuda stres oluyorum. Evlendikten kısa bi süre sonra çocukların okulu da tatile girecek ve nışanlım da çocuklar da her sene birlikte tatile gitmeye alışmışlar adım kadar eminim ki nışanlım bu sene de benimle ve çocuklarla birlikte de tatile gitmeyi isteyecek.. Ancak yeni evli olarak daha cicim aylarında çocuklu tatil hiç hoş gelmiyor banahani en azından bi 7-8 aylık evli olsaydık yada mesela seneye yaz tatilinde seve seve giderdim tatile çocuklarla birlikte ama daha yeni evliyken çocuklarla gitmek istemiyorum bu konuda ne yapabilirim? Hiç bu durumu yaşayan biri var mı? Anneleri hiç tatile götürmüyor çocukları bari bu sene o götürse de biz baş başa kalsak (
Ohooo...Anneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?