Cicim ayları

Litchie81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
8
8
1
44
Merhaba, 2 ay sonra düğünümüz var. Benim ilk nışanlımın ikinci evliliği oluyor. Nışanlımın ilk evliliğinden 2 çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 16.. Çocuklarla aram çok iyi ama evlilik tarihi yaklaştıkça bi konuda stres oluyorum. Evlendikten kısa bi süre sonra çocukların okulu da tatile girecek ve nışanlım da çocuklar da her sene birlikte tatile gitmeye alışmışlar adım kadar eminim ki nışanlım bu sene de benimle ve çocuklarla birlikte de tatile gitmeyi isteyecek.. Ancak yeni evli olarak daha cicim aylarında çocuklu tatil hiç hoş gelmiyor bana hani en azından bi 7-8 aylık evli olsaydık yada mesela seneye yaz tatilinde seve seve giderdim tatile çocuklarla birlikte ama daha yeni evliyken çocuklarla gitmek istemiyorum bu konuda ne yapabilirim? Hiç bu durumu yaşayan biri var mı? Anneleri hiç tatile götürmüyor çocukları bari bu sene o götürse de biz baş başa kalsak (

Çocuklu adamla evlendiyseniz herşeyi göze alacaksınız...

Anneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.

Bilmiyorum nişanlınız anlayışlı ,konuşulabilir birimi ama.Ona bu zamanların çok özel olduğunu ve onunla başbaşa tatile gitmek istediğinizi güzelce izah edin.2 tatil planı yapın.Bir tatilde çocuklar için onların keyif alacağı şeyler gözönünde bulundurularak otel ve yer seçiminizi yapın.Diğer 2. tatil için ise ikinizin birlikte başbaşa keyif alacağınız bir tatil olsun.Çocuklarla gidilecek tatil için ise ya sizde gidin yada eşinize biraz alışma sürecine ihtiyacınız olduğunu bu kez onlarla birlikte gitmek istemediğinizi söyleyin.Ama bu yılı atlattıktan sonra ise hızlı bir şekilde çocuklu hayata alışmaya çalışın.Çünkü onlar artık hayatınızın ayrılmaz parçaları olacak...

Nişanlın da cicim ayında onlarla tatile gitmek istemez herhalde,yok daha neler???
16 yaşında koca çocuğu var,düşüncesiz bir adam değildir,yeterli olgunluğa erişmiştir.

yapacak bırsey yok, cocuklu adamla evlenıyorsan cocukları kapı dısarı edemezsın, evınıze de gelecekler yerı gelecek tatılede gıdeceksınız hep bırlıkte vs vs.. lıste uzarda uzar....
zaten cocuklar buyumusler, sorun cıkaracak yası gecmısler en azından tatılde bıreysel takılabılırler daha ufak olsalar yok yemegını yedır, yok oyun oyna vs dertlerınız olurdu...
balayına zaten yalnız gıdersınız, sonrada sız beraber olmak ıstemezsenız esınız cocukları alır bırkaç gunlugune tatıl yapıp dönerler...
korktugunuz kadar kotu gecmeyebılır tatıl hem, benımde esımın ıkıncı evlılıgı 10 yasında oglu var sımdıde bebegımız olacak, gecen sene bayram tatıllerınde hep bırlıkte ıdık yaza denk geldıgı ıcın her hafta sonu bızımle oyle herkese sırnasan sıcakkanlı bır cocukta degıl ama sorun yasamadık....
tatıle de gıtsek sıkıntı olmaz benım ıcın...
artık zaten basbasa tatıl bıze cok uzak

Balayına gidecek misiniz? Eğer balayına gidecekseniz yazın ilerleyen günlerinde çocuklarla da tatile gidin. Onlar için de zor bir durum. Babaları başka bir kadınla evleniyor. Alıştıkları düzeni hemen bozmayın.

Başbaşa tatile gidin daha sonra çocuklarla tekrar gidersiniz.
Bu konuları düğüne 2 ay kala çözmekte biraz geç kalmışsınız.
Ama sonuçta çocuklar çok küçük değil, e nişanlınız da evlilikle çocukları arasındaki dengeyi kurmayı bilmeli.

açıkçası zor bir durum. benim de daha önce evlenip boşanmış çocuklu biriyle sözlülük dönemim oldu. ailem karşı çıkmıştı ben yine de evlenecektim ama Allah gerçek yüzünü gösterdi çok şükür. çocuk dünya tatlısıydı haftasonları alıyorduk falan ama iş ciddiye bindi mi iyice çıkılmaz oluyor gerçekten. şuanda ne kadar cocuklarla iyi olursan ol sonucta sen üvey annesin.
eski eş de sevgilisiyle gidiyor demişsin. o sevgili sen eş olacaksın öyle düşün. nişanlına durumu izah et uygun bir dille anlayışlı biriyse seni anlar ilk evliliğin heyecanın olması bunları istemen çok doğal. umarım sorun olmaz aranızda. herşeye rağmen hayat sizin baştan kabullendiğiniz şeyler sonradan problem olmaz umarım çünkü ben başaramadım.. sevgiler....

Ohooo...

Şimdiden o gitti ben gitmedim bilmem ne davasına girdiyseniz işiniz yaş...

Çocuklara yazık. Hakkında konuştuğunuz canlılar insan. Üstelik anne ve babaları ayrı. Annelerinin sevgilisi varmış, babaları evlenecek. Nereye sığsın bu çocuklar? Sizin onlara ablalık, kardeşlik yapmanız gerekiyor.

Ya gereken fedakarlığı yapmayı göze alın yada hiç evlenmeyin. Çok yıpranırsınız.

Dugunden sonra esinle basbasa tatile gidersin sonra cocuklarla gidersiniz.
Bana cicim aylari biraz sacma geliyor yani yeni evliler illa her yerde basbasa olsun gibi bir duruma katilmiyorum.
Cocuklu bir adamla evleneceginiz icin sizin evliliginizde ister istemez farkliliklar olacak sorumlulugunuz cok fazla oluyor cunku.

yani gerçekten anlamıyorum. ne oluyo ki cicim ayı olunca? zaten kendi evinizde başbaşasınız, tatile giderken onlar da gelse ne olur ki, iki denize girseler mutlu olsalar onlar da ne olur yani? zaten anne baba ayrılmış, ruhları örselenmiş. böyle insanları gerçekten anlamıyorum. o zaman evlenmeyeceksin çocuklu adamla. daha şimdiden çocukları başından atma derdindesin kusura bakma. ben çocuklara üzüldüm günahsızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…