Cicim ayları

Balayına başbaşa gidersiniz ama yaz tatilinde çocuklar gelmesin deme hakkınız yok.Çocuklar zaten sadece tatillerde babalarıyla kalabiliyorlardır.Onlar için ve tabii nişanlınız için kıymetli bir zaman dilimidir.Yani üzgünüm ama öncelik sizin tatiliniz değil,onların paylaşacakları zamandır.
Sürekli annelerinde oldukları için anneleri onlar tatildeyken istediği yere gider.Tersini düşünün,sizde sürekli kalsalar,tatilde anneye gitseler nasıl olur:) Olmaz diyorsanız diğer türlüsünden şikayet etmeyin bence.
Yerinizde olsam kendimi çocuklara sevdirmeye çalışırım.Bu süreç çocuklarla sizin ilişkiniz açısından çok önemli.Çocukların size karşı gelecekteki tavrı buna göre şekillenecek.
Yapamam diyorsanız evlenmekten vazgeçin gitsin.

Valla herseyiii önceden düşünecektin.
Hicbir zamanda severek gitmeyeceksin emin ol:)
Ozamanlarda baska bahaneler bulacaksın.

Kaç yaşındasınız o kaç yasında ve Kocaman cocukları olan Ada'mla neden evlenıyosnuz merak ettim acıkcack ve o Ada'm cok olgundur ve herseyı zaten yaşamaıstır ne bilim Nasıl cesaret
Bende söyleyecektim ama haddimi aşmayım dedim,haklısınız.Allah mutlu etsin yine de insallah..

çocuklarlada evleniyorsunuz haberiniz olsun.tek kişiyle evlendiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.benim yakın akrabam erkek oda ikinci evliliğini yaptı evlendiği günden bir hafta sonra eşinin oğluda geldi ve yerleşti.o büyüttü zaten diyebilirim

Valla zor bir durum, siz dugunden sonra bas basa kisa tatile cikin sonrada cocuklar la yine gidersiniz, simdi cocuklarda tam olgun yasta degiller bu kadin geldi babamizla tatilimizi elimizden aldi demesinler. Cocuklu adamla evlenmek buyuk sorumluluk ve simdiden zorluklari baslamis Allah sabir versin.

babalarıyla beraber ne kadar uzunlukta tatil yapacaklar? mesela siz balayına gidin 1 hafta,ki normalde de daha uzunu olmaz pek..sonrasında hep beraber gidersiniz..ki çocuklarla kaynaşmanız için de fırsat olacaktır.
ayrıca ben de yaşlarınızı merak ettim..16 yaşında çocuğu varsa yaşı epey olmalı.
yaş farkınız çoksa bundan sonra yaşayışınız ve beklentileriniz de çok farklı olabilir.hani tek sorun balayı tatil çakısması değil bana göre..

sizin ki ilk tatil çocuklarla sıkıntısı degil..bundan snra her tatil cocuklarla derdi..evet öyle ..ben kendı cocugumla bıle gıtmıyorum tatile ..sıkıntı yaptıgınız konuda haklısınız ama adamda cocuklarıyla tatıle gıtme konusunda haklı hatta sonuna kdr haklı..bnce esınız cocuklarıyla gıtsın snrada sız basbasa gıdın ..yada bu durumu kabullenın bunun baska bı cozumu olmaz..sızde haklısınız ama ortada cocuk varsa gerısı bos bnm ıcın..

Simdiden bunu dusunuyosaniz ustelik cocuklar sizinle yasamayacakken.
bence bu evliligi bidaha dusun.

Yada bastan sor nisanlina fikrini hem o hem sen dusuncelerinizi ogrenmis olursunuz.
adamin cocugu sonucta yarin evlendikten sonra yanina alsa nolcak.biz anlastik cocuklar annede kalcak demeyle olmuyor.evlat sonucta.

Ben nişanlınızın ve sizin yaşlarınızı merak ettim?
Üstelik 10 - 16 yaşlarında 2 çocuğu olan adamı kabul etmekle, hayatınız boyunca bu çocuklarla olan her sorunuda kabul etmiş oluyorsunuz.
Şimdi den başladıysanız sorun çıkarmaya bence nişanlınız sizden ayrılır.

İki çocuklu bir adamla evliyim
Bu duruma alış
Hiç bir zaman öncelik sen olmayacaksın
Buna cicim aylarında dahil
Teklif etsen daha dakika bir gol bir çocukları istemiyor derler
Sabırlı olman lazım

öncelik zamanla eşe ve sonrada gelecekte doğacak kardeşlere kayıyor çünkü ilk evlilikten olan çocuklarda bu duruma alışınca ve büyüdükçe kendi çevreleri-arkadaşları ile vakit geçirmek onlara daha cazip geliyor...

benimde eşimin ikinci benim ilk evliliğim.

10 yasında oglu var haftanın bellı gunlerı bızde kalıyor kalan zamanda annesı ıle bırlıkte...

ben esımı tanıdıgımda oglu 4 yasında falandı , evlenmeden 5 yıla yakın ılıskımız oldu bırlıktede yasadık ve cocukta bende bırbırımıze alıstık ama ıtıraf etmelıyım kı esımın cocugunu hep on planda tutma cabası benı bazen deli edıyordu-ıcten ıce kıskanclık bıle oluyordu ve kendımı degersız hıssedıyordum ama zamanla hersey duzeldı...

sımdı saygı cercevesınde bır ılıskımız var cocukla, evımıze gelır onunda evı asla karısmam bır yemek yememe huyu var ona da kırmadan mudahale ederım, esım gunde uc bes arar etkınlıklerıne gıder arada ozler evıne gıder kapıdan gorur gelır-eskı esıde bu konularda anlayıslı aralarına set ormedı cocukla babanın...

sımdı bırde bızım bebısımız olacak, ilk göz agrısının yerı ayrıdır ama artık ufak ve korunmasız masum bır sıpa gelınce abımızın bıraz pabuc dama atılacak, o da kardes fıkrıne alıstı, annesı de bunu empoze edıyor alıstırmak ıcın...

yanı öncelıkle sabırlı ve anlayıslı olacaksınız, anelık degıl ablalık yapacaksınız, cocukla ılgılı mevzularda karar mekanızması olmaya calısmayacaksınız, onun ebveynı sız degılsınız , sız es olarak anlayıslı olursanız eskı esler anne baba olmayı unutmadan saygılarını yıtırmezlerse , ıkıncı evlılıgını yapan ebeveynlerde zamanla dengelerı yerıne oturtuyor...

Adam her yılki rutinini çocuklarının düzenini niye bozsun...şimdi bunu isteen yarın öbür gün başka bi konuda çocukları istemez...üç gün tek gidin balayına,sonra da çocukları alıp gidin...boşanmışlığın problemlerini bi tek çocuklar çekiyor zaten.çok anlayışsız ve ileride problem çıkaracak bir tipsiniz bence

Bu sorun bir tek nişanlınızla konuşarak çözülür önce adamın fikrini öğrenin belki adam da başbaşa gitme taraftarı siz boş yere kendinizi yormamış. .. yok eğer değilse de siz yumuşak başlı olun çocuklara değer verdiğinizi ama balayinizi başbaşa geçirmek istediğinizi belirtin aşağı yukarı tanisirsiniz nişanlınız sonuçta verin ayarı

Sen düğün sonrası balayına git

Yazın da onlarla gidesiniz iki tatil olur

Yalnız şimdiden şunu da anneleri yapsın bu sefer de şöyle olsun demeyin ve bu konuda kendinizi de doldurmayın zira aksi halde cicim aylarınız pek hoş geçmez

Reactions: mw-
Bi an kendimi koydum yerine empati yaptım yok çocuğum olmadan tatile gitmem ben evladim da gelir benimle..Sen ilerde anne olunca anlayacaksın insallah...

Bence sen buraya yazdıklarını nişanlına söyle sanmam ama belki kabul eder...

Zaman konusunda haklısınız, alıştıkça bir şeyler daha iyi oluyor
Konu sahibine yeni evleneceği için verdim tavsiyemi
Çünkü ilk zamanlar hem baba, hem de çocuklar çok hassas oluyor
Eşiminkiler uzunca bir müddet kabul etmediler, babalarına tavır koydular, annelerinin konuya yaklaşımının çok ilkel olması sebebi ile fazlaca üzdüler babalarını, sabrımı fazla fazla zorlayacak şeyler yaşadım ancak dediğiniz gibi zamanla oturuyor bazı şeyler. Bu birazda babanın yapısı ile alakalı, eşimin bana itiraf edemediği bir suçluluk duygusu oluyor zaman zaman, kendisini çocuklarını terk etmiş gibi hissettiği dönemler oluyor özellikle o zamanlarda daha çok sabır gerekiyor. Yani konunun tek yüzü çocuk değil, babanın da duyguları var, çok zaman onları özlediğini hissediyorum, tabi birlikte yaşamak gibi olmuyor, çocuklar annelerinde kalıyorlar, yani ikinci eşe biraz sabır düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…