Anneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.
Ben de cocuklara cok uzuldum. Zaten babalari evleniyor. Belli etmeseler de bu onlari duygusal olarak etkiliyor. Bir de ustune babalariyla her sene yaptiklari tatili yapamazlarsa ne kadar uzulurler?
Siz zaten evlendikten sonra bas basa balayina gideceksiniz degil mi?
Senin gitmen şart değilki, eşin çocuklarıyla başbaşa bikaç günlüğüne gidebilir. Sen neden gitmek zorunda hissediyosun kendini. Yani eşinin 2. evliliği olacağı için o pek cicim ayı falan diye düşünmeyecektir.Merhaba, 2 ay sonra düğünümüz var. Benim ilk nışanlımın ikinci evliliği oluyor. Nışanlımın ilk evliliğinden 2 çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 16.. Çocuklarla aram çok iyi ama evlilik tarihi yaklaştıkça bi konuda stres oluyorum. Evlendikten kısa bi süre sonra çocukların okulu da tatile girecek ve nışanlım da çocuklar da her sene birlikte tatile gitmeye alışmışlar adım kadar eminim ki nışanlım bu sene de benimle ve çocuklarla birlikte de tatile gitmeyi isteyecek.. Ancak yeni evli olarak daha cicim aylarında çocuklu tatil hiç hoş gelmiyor banahani en azından bi 7-8 aylık evli olsaydık yada mesela seneye yaz tatilinde seve seve giderdim tatile çocuklarla birlikte ama daha yeni evliyken çocuklarla gitmek istemiyorum bu konuda ne yapabilirim? Hiç bu durumu yaşayan biri var mı? Anneleri hiç tatile götürmüyor çocukları bari bu sene o götürse de biz baş başa kalsak (
cevap yazarken hepsini düşündüm. belli ki çocuklar babaları ile her sene bu tatil işini bi ritüel haline getirmişler ve sen ya buna uyacaksın ya da evlenmeyeceksin bu kadar basit. bir de nasıl yönlendirebilirim diye soru soruyorsun.. arkadaşım empati kur. sen bi adamdan boşanmış olsan çocukların her sene babaları ile tatile gitse ama sonra bi sene sırf yeni bi evlilik yaptı die gitmese sence hoş olur mu? eğer çocuklu bir adamla evleniyorsan ve çocuklarına düşkün bir adamsa artık ya onların da anaları var o gününü gün edio ben nasıl kurtulurum bunlardan deme hakkın yok. onlar artık senin de çocukların olacak kusura bakma..Anneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.
size ne annesinin sevgilisiyle yaptigindan sizde nisanlinizla bir ara sevgiliydiniz unuttunuz mu ayrica burda neden kiziyorsunuz ki nisanliniza diyin alismissin ama ESKI KARIN SEVGILISIYLE GIDECEGINE BU YAZ COCUKLARLA GITSIN" desenize bizzat adama o aklinizdaki tum sorularin cevabini verecektir.ayrica 16 yasinda bir gencin kiz ya da erkek cici ablayla ilk ay tatile gitme istegi pek olmaz.ki oldu ayni odada yatmayacaksinizdir. siz cicim ayi yakinliginizi odanizda yapsr sonra d3nize havuza girer gezer yemek yersiniz ha 2 kisi ha 4 kisiAnneleri de çalışıyor para kazanıyor üstelik sevgilisiyle baş başa tatillere gitmesini de biliyor şimdi benim ne suçum var? Bu sene de anneleri götürse tatile ne olur? Yeni evlenmiş biri olarak çoluk çocuk tatile gitmeyi kimse istemez lütfen cevap yazarken bunları da düşünün ben onun çocuklarıyla tatile hiç gitmem demiyorum sadece daha yeni evliyken çoluk çocuk bir tatile hazır değilim diyorum siz de yerimde olsanız siz de böyle düşünüp hissederdiniz öyle çocuklu adamı alıyorsan bunlara razı olacaksın demekle olmuyor bu işler... Ben bu konuyu istediğim şekilde Nasıl yönlendirebilirim sadece bunu soruyorum yoksa çocuklu adam aldığımın ben de farkındayım.
Merhaba, 2 ay sonra düğünümüz var. Benim ilk nışanlımın ikinci evliliği oluyor. Nışanlımın ilk evliliğinden 2 çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 16.. Çocuklarla aram çok iyi ama evlilik tarihi yaklaştıkça bi konuda stres oluyorum. Evlendikten kısa bi süre sonra çocukların okulu da tatile girecek ve nışanlım da çocuklar da her sene birlikte tatile gitmeye alışmışlar adım kadar eminim ki nışanlım bu sene de benimle ve çocuklarla birlikte de tatile gitmeyi isteyecek.. Ancak yeni evli olarak daha cicim aylarında çocuklu tatil hiç hoş gelmiyor banahani en azından bi 7-8 aylık evli olsaydık yada mesela seneye yaz tatilinde seve seve giderdim tatile çocuklarla birlikte ama daha yeni evliyken çocuklarla gitmek istemiyorum bu konuda ne yapabilirim? Hiç bu durumu yaşayan biri var mı? Anneleri hiç tatile götürmüyor çocukları bari bu sene o götürse de biz baş başa kalsak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?