E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
iyide arkadaşım hadi cinselliği yaşadın...herşeyde uyumlusnuz ama cinsellikte değil..hadi bırakalım başkasını bulalımmı diyeceksin ben anlamadım yani..tabiki cinsellikten korkmayacaksın...evliliğin en önemli parçalarından biri..ben cinselliği önceden hiçbir aşamada yaşamadım..herşeyi eşimle yaşadım...ama ne iğreniyorum,ne vajinuzmusum,ne orgazm olamama gibi bir sorunum var,ne de eşim arkasını dönüp uyuyor..ben bu biraz bilgiyle alakalı..bende bunu anneme borçluyum..herşeyi konuştu benle zamanında..hiçbir sorumu ayıp sorulurmu deyipte cevapsız bırakmadı...sizin söylediğinize görede en güzel cinselliği bulana kadar devam edeceğiz gibi bişey çıkıyor ortaya...
nisan canm ozaman böle bi konu acıldında sadece karşı olmayanlar girisn karsı olanlar girmesin bakmasın yazsınlar ..:))))..sonuçta bi konu açılmış nasııl karşı diilim diyip hakkını savunan oluyosa ,,karşıyım diyip neden karsı olduğunuda acıklayabilir insan :)))....burda maç tartışmak saygısızllık yapmak diil fikir paylaşıyoruz herkesin kesin net karşı olduğu konular vardır demi ? :))
canımcım gençlik nereye gidyo diyen benim :)))) ama benim bunu söylemememin nedeni biraz daha dikkatli olmak biraz daha iradeli olmak anlamında söyledim bi söz .neyse ben fasla yasmimmm ben karşüyüm napam bu benim fikrim. dedim gibi hazinemizi eşimize sunmak bence daha güzel olr :))))..
diyelimm çok ciddisin evlilik düşünyodun hatta nişanlısın düğününe misal 1 hafta var ve sen ilişkiye giridin evlenicen erkeklee evleniceksin yaa daynamadınız. allah korusn ertesi gün eşin olucak insan kaza oldu vefat etti....sonra bi beraberlik daha yasadın yine ciddisin deli gibi seviyosunuz birbirinizi her seyiniz uyuyo aama adam ilk onunla ilişki yaşıcaksın diye bi hayali olduğunu söyledi napıcaksın??? yani napıcaksın derken sorum sana diil genel :))
bende hepinizi sevirümmm
tabi ki öyledir canım benim haklısın. :))
ama şimdi demek istediğim, önce 'saygı duyuyorum' diyip hemen ardından eleştiri bombardımanına başlamak bana ters diyorum. sonuçta konu sahibesi arkadaş, herkese açmış bu konuyu, herkesin fikrini soruyor. ama toplumun genel kanılarına azıcık ayrkırı bir yorum olsa 'sözde saygılı' insanların, spotları ona çeviriyor, başlıyorlar sorguya ve başka yönlere çekmeye..
''ne yani?'' , ''şöyle mi olsun'', ''gençlik nerelere gidiyor'' gibi gibi yorumları diyorum canım benim :))
ayrıca, güzel yaklaşımın için tesekkur ederim, ilgine =))a.s.
gençlik nereye gidiyor diyen benim...eğer ki beni kastediyorsan..evet bu konuda şimdiden endişeliyim doğmamaış çocuğum için..benim değer yargılarıma inançlarıma uygun değil...benim yazdığım yazıda da yapana saygı duyarım diye birşey geçmiyor.kimseyi bombardımana da tutmadım.herkesin doğrusu kendinedir dedim..yanlışmı..sen bana ne kadar aşktan sevgiden cinsellikten bahsetsem benim bu konuya bakış açımı değiştirecekmisin...yada ben sana istediğim kadar yanlış olduğunu anlatayım sen evet yaa haklısın aslında yanlış mı diyeceksin,elbette demeyeceksin....
herkes kendi doğrusunu savunuyor burda....yazsam daha çok şey yazarım bu konu hakkında ama uzatmaya hiç gerek yok bence...ben birşey söyleyeceğim,sen birşey söyleyeceksin,başkası yorum yapacak derken konu kapatılacak...
evet bu evlenmeden önce birliktelik konusu herzaman kapanıyor çünkü herkes kendi düşüncelerini savunuyor...
senin gibi düşünen arkadaşım dolu çevremde....erkek arkadaşıyla birlikte olan vs...o onun kendi hayatı..ben düşüncemi söylerim,o söyler konu kapanır..herkesin yaşadığı yaşayacağı kendine..ben onu bu yüzden arkadaşlıktan silmem,oda bana yobaz gözüyle bakıp silmez...karaktere bakarım...bunun ucu yapana saygı duyarıma gidiyorsa(ki bence gitmiyor)öyle anlayabilirsin...ama bana göre yanlış her zaman da söyleyeceğim bunu...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?