evli olmadığınız ama evlilik düşünceniz oldugu,ciddi beraberliğiniz oldugu biriyle cinsellik yaşar mıydınız,cinsellikten kastım illaki tam alamıyla ilişki değil,ama onu tatmin edebilicek durumda..işin günah durumunu karıştırmadan,doğrularımızla,yanlışlarımızla,erkeklerin bakış acısıyla,kendi bakış acılarımızla cevap verirsek güzel bir konu olur.
sorumun cevabına gelince,ben böyle bişeyi yaşadım bir erkekle,ikimizde hiç cinsel ilişki yaşamamıştık daha önce ve onu memnun etmek için bitakım şeyler yaptım.(anal yada oral ilişki değil) telefonda olsun,gerçekte olsun..bazen utanıyorum aklıma geldikçe şuan ayrıyız çünkü ve yıllar geçti hala benimle barışmak istiyo..bu konunun bahsi de bir daha hiç acılmadı.zaman zaman pişman olmuyorum,ama bazen de utanıyorum bilmiyorum.
sizce beni unutamamasının sebebi bu olabilir mi? ama baska biriyle haydi haydi gerçek anlamda ilişki yaşayablirdi diye düşünüyorum.fisfisfis
yazdığının her kelimesine katılıyorum..özellikle bu konuda din kelimesini duymaya tahammülü bile yok insanların...neyse,beni ailem inancımıza değer yargılarımıza göre yetiştirdi...bende çok şükür yüzlerini kara çıkarmadım..onları üzmedim...şuan kızım olacak ve ilerisi için endişeliyim..çevre çok değişti herşey mübah görülüyor,korkuyorum...bence evlenmeden birlikte olmak yanlış..o gün beklenmeli..herşey zamanında güzel...sevdiğiyle birlikte olup evlenenler var ama çoooook az...diğerleri kafasını duvarlara vuruyor..veya yaşayıpta takmayan,normal görende var ama oda az..bence sınır olmalı bizdede oldu tabi herkes arkadaşlarmın dediği gibi özgürdür herkes istediği gibi yaşar hayatınıı...(dini boyta girmeden yorum yapalım demişsin ya ben böle konularda görüyorum bu tür yazıları neden dinden bu kadar korkuyosunuz kacıyosunz anlamış diilim)..neysee ben dini boyutttan baktığım için evlilik öncesi beraberliğede karşıyım nişanlıda olsam.düğünüme bi gün kalsada..imam nikahım kıyılsada.. o evlilik cüzdanını almadan asla deyenlerdenim.bizde evelat yeiştiriyoruz evladımdanda bunu görmek istemem.. 1 saat sonra kimmin ne olacağı bellimi kimin ölüp kimin kalacağı..bu benim fikrim herkese saygım sonsuz.her koyun kendi bacağından asılır dimi :))....bizde ateşle baruttuk bu bakışlarımızdan konuşmalarımzdan her halimizden anlasılıyodu ama ben o heycanı o duyguları evlendiğim gün yaşamak istedim öle oldu sonuuçta o heycan bir kere yaşanıyo.biz türküz amarikalı ingiliz alman vs diiliz bizim örf adetlerimiz var gençlerimiz zaten almış başını gidiyo allah sonumuz hayır etsin ben evladımdan korkuyorum geleceğinden ürküyorum biraz geleneklerimize saygı duyalım geçmişimizi yaşatmayı bilelim..fazla modernleşip başkalarına özenmeyelim
bana göre doğrudur.. tabi sınırını herkes kendisi çizer..
eğer bi erkekle hayatını geçirmeye karar verdiysen, nasıl ki dini görüşü nasıl, politik bakış açısı ne, maddi durumu nedir, huyu suyu ne araştırırsan cinsellik konusunda da nası olduunu bilmek istemek hakkındır.. cinsellik kavramı evlilikte az bi öneme sahip diil ki, neden herşeye özen gösterelim onu es geçelim? en en basitinden düşünürsek, ikiniz de çalışıosunuz diyelim, birbirinizi yalnızca akşamları görüceksiniz, o vaktin de yarısı zaten yatakta geçecek.. ha cinselliği seçme kriteri yapalım demiyorum tabi ki ama diğer kriterler kadar önem vermek daha da önemlisi bundan korkmamak önemli..
sonra yok vajinismus oldum yok orgazm olamıyorum, sevişirken iğreniyorum, bu adam işini görüyo arkasını dönüp uyuyo bi sürü hikaye okuyoruz..
bana göre doğrudur.. tabi sınırını herkes kendisi çizer..
eğer bi erkekle hayatını geçirmeye karar verdiysen, nasıl ki dini görüşü nasıl, politik bakış açısı ne, maddi durumu nedir, huyu suyu ne araştırırsan cinsellik konusunda da nası olduunu bilmek istemek hakkındır.. cinsellik kavramı evlilikte az bi öneme sahip diil ki, neden herşeye özen gösterelim onu es geçelim? en en basitinden düşünürsek, ikiniz de çalışıosunuz diyelim, birbirinizi yalnızca akşamları görüceksiniz, o vaktin de yarısı zaten yatakta geçecek.. ha cinselliği seçme kriteri yapalım demiyorum tabi ki ama diğer kriterler kadar önem vermek daha da önemlisi bundan korkmamak önemli..
sonra yok vajinismus oldum yok orgazm olamıyorum, sevişirken iğreniyorum, bu adam işini görüyo arkasını dönüp uyuyo bi sürü hikaye okuyoruz..
bu kismina ben de katiliyorum biz bayanlarin en cok cekindigi en cok korktugu ve belki de bizi en cok etkileyn olaylardan biri de cinsellik. evlendikten sonra ben esimin 1 dakikada bosaldigini sonra da arkasini donup yattigini ogrenmek istemiyorum mesela ya da benden igrenc beklentileri oldugunu ogrenmek istemiyorum. beni biseyler icin zorlayacagini gormek istemiyorum.grup anal gibi beklentileri oldugunu ogrenmek istemiyorum. butun bunlardan emin olarak ya da bir sekilde bu konulardaki beklentilerini bilerek benim istedigim benim anlayasima uygun bir erkek mi degil mi bunlari bilmek istiyorum.
beni dunyalar kadar sevsin ama yatakta iken bana igrenc bir mahlukmusum ve onun isteklerini yerine getirmekle mukellefmisim gibi davransin kac yazar? inanabilir miyim artik. bunu ogrenmenin tek yolu onunla birlikte olmak midir hayir tabiki de en guzeli konusmaktir guven duymaktir inanmaktir.
bu kadar onemli bir konunun bu kadar es gecilmesinden ve bu kadar da ayaga dusurulmesinden rahatsizim.
ben de aynisini dedim zaten bunun icin birlikte olmak sart degil konusmak lazim dedim.iyide canım sen bunu erkek arkadaşında da görebilirsinki böylesini çok duydum arkadaşlarımda...afedersin çocuk hevesi geçene kadar herşeyi yaptı sonra çekti gitti..bunu yaşamak hoşmu peki..deneyimmi bu şimdi..ben böyle bir deneyim istemem..ayrıca saydığın kriterler her erkeğe göre değişir karakter meselesi..biz evlenmeden önce herşeyi konuştuk...ben arkasını dönüp yatmasından korktuğumuda söyledim ona..olurmu öyle şey,herşey karşılıklı yaşanmalı,ben ne yaşıyorsam sende yaşamalısın dedi eşim...ki bunuda normalde tutumundan anlayabilirsiniz..birlikte olmak gerekmiyor bence...
ben de aynisini dedim zaten bunun icin birlikte olmak sart degil konusmak lazim dedim.
lucita
yani ne demek istiyosun arkadaşım
iyiisini buulana kadar
onnla yat beğenmedim, bnunla yat olmadı ,şununla yat elektrik alamadım ...bumu ya .
.şeçmecemi alıyoruz noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?