çoğu kadın hem çalşıyor hemde söz sahibi değil evinde .yakın çevremden bahsediyorum .erkek maddi manevi sömüyor kadını .çalışan kadınlarda eziliyor bu ülkede .hemde boşanmıyolar da .gayette çekiyolar herşeyini adamın .bunlar safsata .keşke gerçekten öle olsa ama değil maalesef.Hayır işte, bu yüzden değil..
Bakın siz bile söylüyorsunuz ''boşuyor adamı '' boşanıyorlar demiyorsunuz.
Bu başka birşey, kendi ayaklarının üzerinde durmak değil, adı yok, tarifi yok..
Gemileri yakmaya kadar giden ince, alaylı bir duygu bu..
Her kadın çalışmayı kaldıramıyor, tek söz budur..
....
Bu arada sadece para kazanan kadının sesi daha gür değildir, bu özgüvenle ilgilidir.
.Uygulama, o an sadece zaman kazandırır kadınlara.
ev hanımıyım.sizin tabirinizle para kazanmayan kadınım ama allaha şükür hiç rahatsız değilim.istediğim gibi yiyorum,istediğim gibi giyiniyrum.istersem iş yapıyorum olmazsa birini çağırıp işimi yaptırıyorum
o arkadaş süreki koca parası yiyorsun diyor ev hanımlarına canım hiç diyoloğa girme bence .kendisi galiba türk filmlerinde karısı döven adamları çok izlemiş öle sanıyor gerçek dünyayı da.ev hanımıyım.sizin tabirinizle para kazanmayan kadınım ama allaha şükür hiç rahatsız değilim.istediğim gibi yiyorum,istediğim gibi giyiniyrum.istersem iş yapıyorum olmazsa birini çağırıp işimi yaptırıyorum
o arkadaş süreki koca parası yiyorsun diyor ev hanımlarına canım hiç diyoloğa girme bence .kendisi galiba türk filmlerinde karısı döven adamları çok izlemiş öle sanıyor gerçek dünyayı da.
Arkadaşın değilim bu 1,iftira atma bu 2,yazdığımı anla sonra yorum yap bu da 3 !..
Arkadaşın değilim bu 1,iftira atma bu 2,yazdığımı anla sonra yorum yap bu da 3 !..
Özgüveni olsun kadının istediği kadar,ama parası yoksa kırıp dizini oturuyor.Parası olan insanlara dikkat edin kadın ya da erkek,oturuşları ,konuşmaları bile farklı.Görmüş geçirmişlikle ilgili bir durum.Para kazanmayan kadın kendini evde harcıyor.Nankör olan ev işlerinin içinde boğulup kalıyor.Kocası para verirse gidip üstüne ,başına harcıyor.Kadın olduğunu hatırlıyor maalesef. :// Ben kadınların yanındayım,erkek baskın olsun istemem.Kadın söz sahibi olsun isterim.[/B]
oğlan ailelerini kaz gibi yolmak istiyormuşuz canım bak yorumlara öle yazmışlar .insan kendi oğluna yardım etmeyecek kime yardım edicek acaba .hiç hoş bir durum değil iki kişinin üstüne yıkmak herşeyi .elinden geldiğince usulunle yapmaya çalışırsın .ne demek yani .
Çok doğru bir yorum, tebrik ederim..
İşte bakın ne çok para konuşuluyor ; eskiden, (şimdilerde bazı ailelerde,) bu eşya ayrımını yapmak, bunları konuşmak bile ar sayılırdı, şimdi ise futursuzca bu konuda kavgalar çıkıyor..
Böyle özgüven olacaksa hiç olmasın.. Para, malmülk ne hale getirmiş bizleri böyle.
Benim isteme olayımda, ne sonrasında kimse ağzını açıp kim ne alacak denilmedi..
Ağzını açıp eşim ve ailesi deseydi kim ne alacak, bu evlilik gerçekleşmezdi bu kadar net söylüyorum.
Herkes üstüne düşeni aldı, hatta ben üstüme düşüneden fazlasını yaptım..
Eşim bunlardan bi haber, konuşulmadığı için herşeyden herşeyi kendi yapacak gibi kendini ayarlamıştı..
Ne bundan gocundu, ne de soğuk terler döktü.. Üstelik maddi durumuda çok elverişli değildi böyle bir yapıya.
....
Eee şimdi gençler kendileri yuvalarını kuracakken, o evlenecekleri erkek zaten yuva kurabilecek kapasitede olması gerekirken, nasıl erkeğin ailesinin desteğini yakıştırıyorlar eşlerine ?
Kurun işte kendi yuvanızı, neden bunları düşünülüyor aklım basmıyor.
Çok doğru tespitler. Ama maaşı düşük erkeklerde var bir evliliğin tüm yükünü üzerine alamayacak kadar kazananlar var. Bu adamlar hiç evlenmesin mi? biri de benim kardeşim kirada oturacak eşya taksidi evlilik masrafları kara kara düşünüyor.
1.5 ay sonra düğünüm var..Çok şükür eşim de ben de memuruz maaşımız var..
Kendi ailemin durumu çok iyi değil babam emekli maaşıyla geçiniyor..
Ama eşimin ailesinin durumu daha iyi. Annesi de babası da memur emeklileri..
Arsa alıp satıyor kayınpederim üstüne üstlük..
Biz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz..Altınları, mobilyaları, beyaz eşyaları, gelinlik, düğün salonları...
5-10 kuruş da bize faydaları olsa da bu kadar borca girmesek olmaz mıydı acaba?
Çift maaşlıyız nasılsa diye yaptıklarını düşünüyorum..
Bakıyorum çalışmayan bayanların herşeylerini kayınvalide kayınpeder yapıyor ama biz çalışıyoruz diye eziliyoruz resmen
Eşime de yansıtmak istemiyorum ama azıcık ucundan tutsalar destek olsalar fena mı olurdu yani :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?