Çift sim kart

Bu kadar basit hatalar y
Bence alın karşınıza konuşun,sizden gizli bir hat kullanmasının açıklanabilir bir sebebi yok.

Kızlar ben eşimin arabasında hat buldum. Kartın üstünde telefon numarası da yazıyordu. Gizli numaradan aradım ama çalmıyor kapanıyor direkt. Engelli gibi de değil anlamadım.
hatları gizli numaralara kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Numara gizlemeden deneseniz mi acaba.
Bir de hattı kullanacağı vakit tele hattı takıyor olabilir. Yani genelde sim kartı saklıyordur. İşte ne çeviriyorsa o zaman iletişim için takıyor olabilir.

Yani teli ortada birakir mi, siz arada elinize alsaniz panik yapar mi? Is gezilerine gittiginde her aradiginizda ulasir misiniz?
Evet bırakır. Normalde pek almam ama aldığımda da panik yapmazdı asla karıştırmam çünkü bunu bilir. Sadece bugün ufak bir panik farkettim.

Kendi telinden aramasin, birine aratsin bence

3. Hat olarak düşünmemin sebebi arabada düşürmüş olması. Olmayadabilir belki aynı hattır. Ortada aldatma söz konusuysa, haklısınız hattı kendi üzerine almaz zaten. Ama yine de araştırın. Belki bir isime ulaşırsınız.
Çok olumlu düşünülecek bir olay değil maalesef. Muhtemelen aldatıyor
Telefonunu elinize alıp karıştırabiliyorsanız karıştırın bu gece hemen. Şahsen ben bekleyemezdim dönüşünü. Cüzdan, ceket, çanta birde oralara göz atın

Gizleyip önce arkadaşımı aradım onunki de gizli numaraya kapalı aradığınız numara gizli aramaları kabul etmiyor gibi bir şey dedi. Fakat bu hatta dııt sesinden başka bir şey yok.

Benim eşimde tuvalete telefonu götürür kaç kere konuştum alışkanlık,eşinizden tedirginlik görüyorsanız her zankinden farkı görünüyorsa kimisi stresli sinirli olur kimiside mutlu böyle tavırları varsa psikolog arkadaşım söylemişti,çok strese yspmayin şimdiden,birşey bulamadiniz direk sorun hata sorarken telefonun açmasını ve bakmak istediğinizde dile getirin

Cok saçma değil mi ama cok salak olması lazım bu adamın. Ben kocamı aldatacak olsam telefonuma ikinci sim kart takamam yemez yani.

Sorunda o her şeyi benim elimde ve hiçbir işaret yok. Sadece bu çift sim kart var gözle görülen.

Sorunda o her şeyi benim elimde ve hiçbir işaret yok. Sadece bu çift sim kart var gözle görülen.
umarım başka bir sebebi vardır.zaten ekran resmi almışsınız direkt sorabilirsiniz de inkar edemez çift hattı.gözünüzün önün de o hattı açmasını bakacağınızı söyleyin hayır derse celallenirse paniklerse maalesef aldatıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…