- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Kedilere dokunmayın mi?Ben birbir çeşit şey yiyorum. Çocuk o zaman benek benek olacak
Şaka bir yana hamilelikte, tam pişmemiş et, salam sosis gibi ürünler, sakatat, kendinizin yıkamadğı sebze yemeyin. Kedilerle asla temas kurmayın. Toksoplazma virüsü bulaşabilir. Bağışıklığınız yoksa 7-8 aylarda bebeğin gelişimini durduruyor
Kardeşim ruh hastasımısın nesin bi git ya. Kedilerle kafayı mı yedin. Sanki bıçakla gebersinler dedik tövbe tövbe. Bahsettiğim virüs kedilerden bulaşan, doğaya da kedilerin dışkısında yayılan bir virüs...!Kedilere dokunmayın mi?
Saçma bir dusunce
Arkadaşımın 4 tane kedisi ve hamile kaldı doktorlar kedileri evden atın dedi ve atması çocuğu Allaha sukur sapasağlam !
Kedilere asla ama asla laf ettirmem benimde 2 kedim var hamile bile kalsan benimle olacaklar ölene kadar inşallah!
Aşili hayvandan zarar gelmez hanımefendi.!
Kedilere dokunmayın diyorsun ama yanlış ne alaka asiliysa neden virüs bulaştıran yanlış bilgi veriyorsun.Kardeşim ruh hastasımısın nesin bi git ya. Kedilerle kafayı mı yedin. Sanki bıçakla gebersinler dedik tövbe tövbe. Bahsettiğim virüs kedilerden bulaşan, doğaya da kedilerin dışkısında yayılan bir virüs...!
Arkadaşın şanslıymış, bulaşmamış veya bağışıklığı vardı belki. Hayvanseverlik başka, o başka tövbe tövbeee....!
Ya bi git işine valla durup dururken azımı bozucaksın. Aç bir oku toksoplazma nedir diye o zaman!!!Kedilere dokunmayın diyorsun ama yanlış ne alaka asiliysa neden virüs bulaştıran yanlış bilgi veriyorsun.
Ayrica evet kedilerle kafayı bozdum!
Yemin ederim sizin gibi yüzünden hayvanlardan soğuyorum...Kedilere dokunmayın diyorsun ama yanlış ne alaka asiliysa neden virüs bulaştıran yanlış bilgi veriyorsun.
Ayrica evet kedilerle kafayı bozdum!
Ayyyyy sogucaksan hiç sevme ,Yemin ederim sizin gibi yüzünden hayvanlardan soğuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?