Ciger yiyip dogum yapanlar

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
Arkadaslar hamileliginde ciger yiypde dogum yapan bayanlarin bebeginin her hangi bi yerinde leke varmi ben ciger yemistim iki hafta once annem lekeli olur cocuk dedi ole bisi yasayan varmi

Ne alakaki ciğerle çocuk saçmalık bence.

Kuzenimin omzunda gül deseni olmuştu
Ama o yediği için değil omzuma dokundugu için.

Aşın kendinizi artık hurafelere önem vermeyin

Ben birbir çeşit şey yiyorum. Çocuk o zaman benek benek olacak
Şaka bir yana hamilelikte, tam pişmemiş et, salam sosis gibi ürünler, sakatat, kendinizin yıkamadğı sebze yemeyin. Kedilerle asla temas kurmayın. Toksoplazma virüsü bulaşabilir. Bağışıklığınız yoksa 7-8 aylarda bebeğin gelişimini durduruyor

Kedilere dokunmayın mi?
Saçma bir dusunce
Arkadaşımın 4 tane kedisi ve hamile kaldı doktorlar kedileri evden atın dedi ve atması çocuğu Allaha sukur sapasağlam !
Kedilere asla ama asla laf ettirmem benimde 2 kedim var hamile bile kalsan benimle olacaklar ölene kadar inşallah!
Aşili hayvandan zarar gelmez hanımefendi.!

Bende hamileyken nar yemiştim kv de keşke yemeseydin elini yıkamadan yüzüne sürme çocukta leke olur demişti çok şükür bişey olmadı
Bide sakın tavşanları izleme tvde dudaklari yırtık olur demişti

İlk defa böyle şeyler duymuştum yedimde izledimde hiç bişey olmadı hepsi hurafe

ya su bizim turk teyzeleride nerden uyduruyorlar bunlari bilmiyorum valla. Caniniz istiyorsa yiyin ama cok pismis olduguna dikkat edin. Doktorunu herhangi bir diyet vermediyse tabiki. Benim bildigim sadece etin icindeki bakterilerin tamamen oldugunden emin olmak adina cok pisirilerek yenmesi tavsiye edilir hamilelikte. Dikkat edin yani et ve sarkuteri urunlerine.

Kardeşim ruh hastasımısın nesin bi git ya. Kedilerle kafayı mı yedin. Sanki bıçakla gebersinler dedik tövbe tövbe. Bahsettiğim virüs kedilerden bulaşan, doğaya da kedilerin dışkısında yayılan bir virüs...!
Arkadaşın şanslıymış, bulaşmamış veya bağışıklığı vardı belki. Hayvanseverlik başka, o başka tövbe tövbeee....!

Kedilere dokunmayın diyorsun ama yanlış ne alaka asiliysa neden virüs bulaştıran yanlış bilgi veriyorsun.
Ayrica evet kedilerle kafayı bozdum!

ben de yedim 2 kez. kendım temızledım hatta.
ama daha dogmadı velet
hurafe onlar. eger olursa da çok kafana takmandan olur bılesın
çağırırsan o da gelır yani.

Yemin ederim sizin gibi yüzünden hayvanlardan soğuyorum...
Ayyyyy sogucaksan hiç sevme ,
Sen bence nasıl birisin söyleyin mi
Hanı su bi hevesle hayvan alıp sokağa bırakanlar varyans hheeh onlardan gerçek hayvan sevginin olsa sogumassin
He bide ağzını bozarsan boz senin seviyrsizligindir. İyi günler hayvansevmeyen bayaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…